Dodaj do ulubionych

czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzieci??

27.02.10, 18:27
czy denerwuje was, kiedy np. dziewczyny z dugiej klasy (oczywiście gim) traktują
pierwszoklasistki jak dzieci? albo szóstoklasistki uważające się za wielkie panie z toną tapety
na twarzy, mówiace na piątoklasistki "maluszki"?

jak już był taki wątek to wiecie co robić xDD
Obserwuj wątek
    • olkalalala Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:31
      ja sama traktuje pierwszoklasistki jak dzieci, bo sie niektóre tak zachowuja.tongue_out
      • kasix_14 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:42
        niektóre na to zasługują big_grin Ale niektóre dziewczyny z 1gim są dojrzałe big_grin ale
        mało takich confused
      • dom_998 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 19:25
        Chodze do 5 klasy ,ale jestem rospoznawalna w gim (nie będę tumaczyć to długa historia)
        i gim traktuje mnie normalnie ,ale te głupie 6 klasistki (chodzi mi o 6 klasistki z mojej szkoły jak by coś) to masakra myśtą ,że jestem dzieckiem , a same się tak zachowują np wystawiają język lub robią miny no sorry czy to normalneconfused
        • mileycyrusxd Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 15.04.10, 20:16
          Ja jestem z 6 klasy.. i np. jak mi jakich bachor z 1 kl. przebiegnie tak , że
          np. mnie szturchnie to puszcze komentarz w stylu : Jezu.. jakie dzieci..;/ Ale
          ogólnie to nie jestem taka.. a z dziewczynami z gim jest roznie. jedne fajne,
          drugie nie.. Ale cóż smile
    • misia_147 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:32
      Pewnie, że to denerwujące ; 33
    • charlotte__ Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:35
      czasem. ale mi się rzygać chcę jak
      widzę te 'słit' piątoklasistki, zachowują
      się jak dzieci, a myślą, że są niewiadomo
      jak dorosłe.
    • jane_ Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:35
      jak byłam pierwszoklasistką, to mnie to denerwowało, jestem w drugiej i one mnie strasznie wkurzają, bo też mają się za nie wiadomo kogo, no to wybacz.
    • papuzia Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:36
      ja osobiście nie miałam tak i na "mniejsze" nie mówie "maluszku" czy co... cool
    • reigai Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:38
      jestem młodsza od osób z którymi chodzę do klasy, więc dosyć często spotykam się
      z hasłami "co ty wiesz dzieciaku". Przyzwyczaiłam się.

A co do tytułu wątku. Kim jesteś, jak nie dzieckiem?
    • bouche2 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:40
      szczerze to Ci powiem, że kiedyś, jak szłam do liceum i spacerowałam sobie z
      kimśtam i zobaczyłam kogoś młodszego o rok- z 3 gimnazjum to na żarty mówiłam do
      mojego towarzysza: łee, to gimnazjum, tylko dzieci', ale to w żartach oczywiście c(:

jeśli praktycznie rówieśnik- to trochę chore, ale bardzo popularne wśród
      młodzieży teraz. tutaj nawet 14latki pouczają 13latki, że tego nie można a to
      trzeba robić. albo kiedy ktoś kto ma 13 lat piszę do mnie 'skarbie', no to to
      trochę nie bardzo mi się podoba c(: co nie oznacza oczywiście, że uważam się za
      lepszą, bo jestem starsza, bo tak nie jest, ale po prostu nie lubię takich rzeczy,

ale jeśli dorosły traktuje mnie jak dziecko to się da przeżyć. lepsze to niż
      traktowanie nie jak osobę dorosłą, z czym się spotykam kiedy rozmawiam z moją
      seksiwychowawczynią, pozdrowionka dla Niej : D
      • taewunia8 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:45
        do skończenia 18 roku życia jesteśmy dziećmy kochanie . smile
        i tego się trzymajmy .;D
    • theblackone. Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:51
      Owszem.
      Szczególnie wtedy, kiedy wiem, że jestem od nich mądrzejsza, a one uważają się za taaaakie
      fajne i mądre.
    • czekoladowa02 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:55
      ja chodze do szostej klasy a mam kumpele nawet w 3 gimnazjum wink ale znam takie które chodza tez do szóstej klasy a zachowuja sie ja diwy i jak panie ząłego swiata !! nienawidze takich dziewczyn najchetniej to ja bym takim łeb ukręciła i wydłubała oczybig_grin
    • doma98 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 18:58
      ja tego ninawidzęuncertainMoi starzy nie pozwalają mi na n-ki e-mail a ledwo się doprosiłam ggsciana
    • madziusia94 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 19:00
      ja nie mam takiej sytuacji, jestem w 3 gim., ale wkurza mnie jak moi rodzice,
      dziadkowie itp traktują mnie jak jakieś małe dziecko.. -.-
    • olkalalala Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 19:02
      słuchaj lepsze, u mnie w gim jest kolesiówa młodsza odemnie która mówi do dwa
      lata starszych od siebie "ty smarkaczu" i to tak całkiem na poważnie. uncertain
      • meisha Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 27.02.10, 19:12
        Hmm ja jestem w 3 gimnazjum i raczej nie traktuje tak ludzi... No dobra.. niektórych xD
        Ale to dlatego, że tak się zachowują wink.
    • julka_18 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 11:25
      no raczej! -.- stoję w kolejce w sklepie.
      przede mną stoi jakaś baba, ja jestem
      ostatnia w kolejce. kiedy na mnie przy -
      chodzi czas baba sobie idzie coś kroić.
      ! >.< albo po prostu mnie omija, bo za
      mną jest jakaś staruszka O.o
      TO OBURZAJĄCE ...
    • sylwek11 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 19:51
      tak. Ale ja też traktuje innych jak dzieci. No moze osoby z 1 ,2 i 3 klasy
    • slodkiporanek Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 20:36
      Mnie już dawno porzestał obchodzić, czy ktoś mnie traktuje z góry czy nie.
      Jeśli jakaś dziewczyna nazwie mnie gó...arą, chociaż jest tylko o rok starsza, jest dla mnie
      jasne jak wielką mam nad nią przewagę intelektualną.
    • slyszaca_cisze tia 28.02.10, 20:41
      ja jestem w 2 gim. i powiem Ci, że denerwują mnie pierwszoklasistki, jak się
      śmieją na całe gardło, albo coś i to są dla mnie dzieci.
      aczkolwiek z niektórymi można pogadać normalnie. mówię, że są trochę dziecinne,
      ale jak rozmawiamy to nie traktuję ich z jakąś wyższością czy coś.
    • drama_queen Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 20:49
      ja jestem w pierwszej gim. i nie zdziwiłabym się jakby 2 i 3 klasy wkurzały się
      na niektóre pierwszoklasistki, bo robią z siebie stare lafiryndy.
      • tinn ej no 28.02.10, 20:52
        każdy chce być starszy, mieć nad kimś władzę. Mnie nigdy nie traktowali
        jak dziecka, no chyba że w przedszkolu. Zawsze byłam za mądra i za dorosła. ble
        ble ble.
      • andzelunia7 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 20:53
        myśle tak samo jak drama queen
    • charme {} 28.02.10, 20:52
      Tak,to wkurzające ...
      Szczególnie jak widzisz dziewczynę,która ma 14 lat , a nosi ciuchy jak szesnatolatka,ma
      duże kolczyki,full makijażu i chodzi z nanjowyszm telefonem w ręku , a obok siebie ma
      swoje "psiapsiółki",które nie wyglądają lepiej od niej i z którymi nerwowo chichocze uncertain
      A dziewczyny z pierwszej gmn.które mają normalny,fajny styl traktuje jak
      przedszkolaków ... Ale cóż można zrobić...ile ludzi tyle charakterów xD piwo
    • coraly. Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 20:56
      na szczęście w mojej szkole są w miarę przyzwoici ludzie, oprócz takiej
      laski, której matka jest nauczycielką i na czwartoklasistki ( czyli m.in. mnie )
      mówi : Ojejku, ale te dzieci są słiiitaśne. [ sarkazm ], Oh, Boże 1999
      błahahaha, co za obciach.

Sorry, ale czy to ode mnie zależy kiedy się urodziłam i ile mam lat? - . -
      • anaj Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 28.02.10, 21:47
        Tak, więc... widze, że jesteś w pierwszej klasie gimnazjum i szczerze mówiąc nie dziwie sie, że Cie to wpienia... też rok temu nie rozumiałam czemu drugoklasistki traktują nas pierwszaków jak byśmy były od nich nie wiem o ile młodsze... ale jak tak teraz patrze wstecz to się im nie dziwie... pierwsza klasa gimnazjum to taki okres w życiu człowieka, kiedy wydaje mu się, ze stał już się dorosły i, że jest niewiadomo kim... zobaczysz za rok jak bardzo się zmienisz, wydoroślejesz ( tak myśle... przynajmniej tak było ze mną) ... niestety taka prawda... osoby z klasy pierwszej gimnazjum to dzieciaki, które uważają się za kogoś kim nie są...
    • katsuumi_17 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 01.03.10, 20:53
      Do drugogimnazjalistek śmiało mogłabym powiedzieć dziecko. Tylko takich w moim
      otoczeniu nie ma, to chyba dobrze, bo faktycznie uważają się za wielkie panie. Smarkule
      lubią się wywyższać. Nawet do trzeciolicealistek mogłabym tak powiedzieć, bo są młodsze
      ode mnie, noalenieprzesadzajmy.
    • realistic Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 01.03.10, 20:58
      a to moja wina, że w mym gim. pierwszoklasistki się rządzą, uważają za dorosłe,
      mają nie wiadomo jakie tapety, podrywają starszych kolesi? -,-

nawet w moim roczniku (2 gim) tak dziewczęta się nie zachowują.
    • loves_vampire11 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 01.03.10, 21:00
      WIEM MNIE TEŻ TO WNERWIAŁO JAK BYŁAM NP. W CZWARTEJ LUB PIĄTEJ KLASIE ONE SĄ
      STRASZNE NO DOSŁOWNIE OKROPNE SĄ ZALEDWIE O ROK CZY DWA STARSZE A JUŻ UWAŻAJĄ
      SIĘ ZA NIE WIADOMO CO NP. JAK BYŁA DYSKOTEKA SZÓSTE KLASY CHCIAŁY NAMÓWIĆ PANIĄ
      DYREKTOR ŻEBY BYŁA TYLKO DLA SZÓSTYCH A PIĄTYCH I CZWARTYCH NIE WPUSZCZAĆ. TO
      BYŁA PIERWSZA DYSKOTEKA W ROKU SZKOLNYM I BYŁA JAKIŚ MIESIĄC PO ROZPOCZĘCIU A
      ONE JUŻ CHYBA ZAPOMNIAŁY JAK TO BYŁO BYĆ W PIĄTEJ KLASIE I JUŻ SIĘ STAŁY TAKIE
      WIELKIE PANIUSIE !! ;/
      • madziek67 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 01.03.10, 23:44
        Ja jestem w szóstej i się nie wywyższam . Sama mam dobre kontakty z 5,4 klasą xDD
        No chyba , że jest pare takich dziewczyn np. w 5 , co myślą że jak ubiorą arafatkę ,
        alladynki to będą fajne . -.-
        • dorkes Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 02.03.10, 06:52
          tak my wszyscy to jestesmy dziecmi i co z tego ja na takie divy nie zwracam uwagibig_grin:-
          Dbig_grini dobrze mi sie z tym zyje smile
          • kolorowo_mi xD 02.03.10, 21:40
            ja nie traktuje pierwszaków ( chyba ,że to określenie was urarza) jakoś inaczej. normalnie mijam na korytarzu. że tak sie wyraże nic im nie robie. A i nie mam tony tapety -.-
            jedyna osoba którą popchne lub coś to moja koleżanka z która znam się z 7 lat big_grin oczywiscie dla zabawy ^^
    • louise_ nie. 03.03.10, 07:15
      u nas w szkole, wszyscy traktują się tak samo.

żart. jest okropnie ;c
    • anne05 Re: czy denerwuje was, kiedy traktują was jak dzi 20.03.10, 20:44
      u nas jest to niezauważalne w szkole.
      Ale denerwuje mnie, kiedy dorośli traktują mnie jak rozwydrzoną małolatę. Staram się ich
      zrozumieć, a oni mnie - nie, bo przecież jestem głupią gówniarą i co ja mogę wiedzieć o
      życiu. Pfff........ Nawet własnego zdania nie pozwolą mieć. A jak "nauczyciel ma zawsze
      rację" to mnie aż krew zalewa. Jakby oni nigdy nie popełniali błędów! Śmieszne.
      A takie panny co myślą, że są starsze to mądrzejsze to są głupsze. Bo nie zdają sobie
      sprawy z tego, że same są młode i niedoświadczone. Staną się chociaż trochę bardziej
      dorosłe, kiedy to wreszcie zrozumieją. Akurat czas podstawówka-gimnazjum jest czasem
      najszybszych zmian fizycznych i psychicznych, więc np. 3 lata to już jest przepaść, ale
      żeby jeden rok?... Nie rozumiem. Ja jestem w 2. klasie gimn. i nikogo tak nie
      potraktowałam z 1. klasy. Oczywiście na początku roku pieszczotliwie nazywałam ich
      kotkami, ale to tak pieszczotliwiesmilekiss
      • mweezy . 15.04.10, 16:31
        głupie zachowanie nie zależy od wieku. niewinne pierwszaczki potrafią
        być gorsze od drugoklasistek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka