mila123x 02.03.10, 19:50 Nie wiem czemu ludzie śmieją sie ze sklepu Biedronka ;/ Przecież on jest jak każdy inny sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duuumi Re: Biedronka . 02.03.10, 19:52 Dokładnie. Teraz wiekszosc ludzi tam jezdzi. Kompletnie nie rozumiem tego. ' ożaaaal, masz to z biedronki? haha. ' ; / Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Biedronka . 02.03.10, 19:55 Mhm. Kiedyś jak z klasą jechaliśmy do kina ,To pani z klasowych chciała kupić popcorn [z biedronki] albo jakieś chrupki. 3 dziewczyny chciały chrupki ,bo jak usłyszały 'biedronka" to mało co w gacie nie narobiły ,Bo to niby taki głupi sklep .. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Biedronka . 02.03.10, 19:57 szczerze to nhie wiem o co im chodzi, bo inne markety sa o wiele gorsze od biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Biedronka . 02.03.10, 20:01 u mnie w klasie to dziewczyny są rozpieszczane i nie jeżdża do takich sklepów bo to "dziadostwo" Odpowiedz Link Zgłoś
martinii121 Re: Biedronka . 02.03.10, 20:01 hahah xD no tak racja " Biedronka niskie ceny ^^" to wymiata nie spoko lubię biedronkę (mają dobre winogronko ) Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Biedronka . 02.03.10, 19:59 bo tam wszystko jest tandetne i najgorszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa do zigii 02.03.10, 20:04 wszystko? większość jest tam firm takich jak np. w billi , czyli np. garden Uważam też iż jesteś rozpieszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: do zigii 02.03.10, 20:05 zgadzam się z tobą virginko a tamto to było do zigii Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 a zauważyłyście? 03.03.10, 15:23 nie wiem jak u was,ale jak ja idę do biedronki to widzę same nowe twarze obsługujące mnie(kasjerki ) ;d a ja do biedrony nic nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Biedronka. ;] 03.03.10, 17:42 ` ja nic nie mam do biedronki spoko jest . Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 Re: Biedronka . 02.03.10, 20:03 ja tam sie nie wysmiewam, bo sama taak kupujee. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Biedronka . 02.03.10, 20:04 nabijają się, bo chcą pokazać że oni 'lepsi', bo w 'takim' sklepie nie kupują taa...pokażą jacy oni wielcy są zresztą ta sama bajka leci o Tesco kocham Biedronkę, zresztą u nas w kręgach to Bierdonka jest jakby jej nie było to wszytski nasze drobniaki by poszły na jeden, góra dwa litry jakiegoś Tymbarku, który i tak jest szajsem a tak jak mamy Bierdonkę, to na całą bibkę starczy^^ żelki z Biedronki rulezzz! Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Biedronka . 02.03.10, 20:04 o to chodzi droga koleżanko, że w biedronce są " niskie ceny, ułouu " i z tego ludzie mają polew. jak z biedronki to badziew i co tu dużo mówić. nie macie jakiś wątków dodawać ? " nie rozumiem czemu ludzie wyśmiewają disney'a ", " nie rozumiem czemu ludzie śmieja się z hannah montana ", " nie rozumiem czemu ludzie śmieją się z biedronki " masło maślane i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
olacja12 Re: Biedronka . 02.03.10, 20:06 Ja lubięchodzićdo biedronki !!! Fajne tam mają rzeczy (jak wchodze do sklepu to pierwsze co patrze na te metalowe kosze na środku xDee) Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: Biedronka . 02.03.10, 20:06 omg. biedronka jak biedronka. >.< macie dylematy. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Biedronka . 02.03.10, 20:09 nie obchodzi mnie zdanie innych.dla mnie liczy się cena i jakość. a to akurat biedronka i zapewnia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoczekolada Re: Biedronka . 02.03.10, 20:38 Ja tam codziennie chodzę do biedronki.;d Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ ja słyszłam ze 02.03.10, 20:12 Ja czytałam w gazecie że te soki które tam sa robione są ze zgniłych owoców nie wiem czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Biedronka . 02.03.10, 20:20 ` a w moim towarzystwie . wszyscy lubimy Biedrę . faktt reklamy Biedronki mnie dobijają , bo są megaa . jest tanioo i są dobree rzeczyy ,DD Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Biedronka . 02.03.10, 20:57 ohjezu. jasne, że próbowałam tam rzeczy, i rozpieszczona nie jestem - to mogę zapewnić. miej swoje zdanie, ja swoje, i żyjmy z tym. będziesz się targować? nienawidzętegosklepu i ch... wam do tego. i to się nazywa wyrażanie swojego zdania na kotku. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Biedronka . 02.03.10, 20:59 a tak btw, czy ja mówię, że tam nie kupuję? może i, ale rzeczy tam są dla mnie totalną tandetą. napij się koli tęcza i umrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Biedronka . 02.03.10, 21:03 sklep jak każdy. większość tam kupuje, a i tak nikt się nie przyzna bo to obciach. tiaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Biedronka 02.03.10, 20:59 Nie wyśmiewam, sama zakupów nie robię. Choć budują w obecnej chwili pod szkołą, więc można będzie chodzić. Nie rozumiem waszego najazdu na Zigii. Ona tylko wyraziła swoją opinię, a wy zaraz, że rozpieszczona. Akurat biedronkowskie produkty są złej jakości. Są tanie, więc i produkcja jest tania - muszą zarobić. To się odbija w smaku, mówcie co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Biedronka 03.03.10, 13:37 do wszystkich którzy mówią że tam produkty są gorszej jakości: dajmy na przykład chipsy. Lays'y są z firmy frio lays ale jeżeli sią przyjrzeć to te top chipsy też podobnie z serkami wiejskimi tylko etykieta się różni... sami se z resztą sprawdźcie Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Biedronka . 02.03.10, 21:00 też z nigo zieje ale chodzę tam codziennie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton hahahahahahaha . xdd 02.03.10, 21:04 To jest najlepszy skleep! ;p i mój! ;d ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Biedronka . 02.03.10, 21:06 może dlatego że jest popularny? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Biedronka . 02.03.10, 21:07 taa wszyscy kochamy Biedronkę. xd -.- bardzo interesujący temat. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Biedronka . 02.03.10, 21:07 dlaczego?! bo tam są niefirmowe rzeczy i tyle, cała filozofia. nie ma tam danonków - sa jakieś biedronkowe ufoludki, nie wiem. nie ma tam papieru toaletowego velvet - jest jakiś inny, na pewno bardziej tandetny. dodatkowo - nie można płacić kartą kredytową! w moim sklepiku przy bloku, malutkim, już można, a w biedronce siatka kosztuje równe siedem groszy. x33 i co, dziwisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Biedronka . 02.03.10, 21:08 Produkty rzeczywiście są tam niskiej jakości, ale nie jest najgorzej. Czasem można wypatrzyć coś całkiem smacznego i przyzwoitego. Ale mimo wszystko bardzo rzadko robię tam zakupy. ;3. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Ekheem. 02.03.10, 21:19 Rozpieszczona nie jestem ni nic , żeby nie było , może przeciwnie . Więc jeżdżę tam od czasu do czasu , ale nie na wi dzę tego sklepu . c : Wole takie jak `Topaz , Lidl , Real itp. Tam , produkty sa słabej jakości , dlatego rzeczy z tamtą są tanie , mozna czasami zobaczyć coś fajnego ... i użytecznego ale żadko. To moje zdanie , proszem się nie czepiać , bo rozpieszczona nie jestem , to wam mówię , i to jest napewno. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Biedronka . 02.03.10, 21:13 ja tam nic do tego nie mam. O_o mało mnie taki temat interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Biedronka . 02.03.10, 21:15 ale była tam kiedyś taka pyszna guma `energy, poznałyśmy ją z koleżankami na obozie szkolnym, bo biedronka była jedynym sklepem w okolicy. a tęczowa kola... te 79gr nas powaliły, i musiałyśmy spróbować. ale nie wyszło. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 ...-,-... 02.03.10, 21:26 Duuużo osób tam właśnie robi zakupy, ale się do tego nie przyznaje. I co z tego? Po co mi to wiedzieć czy ktoś ma Nutelle oryginalną czy tam z 'biedronki' Jego życie=Jego sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto ;)) 03.03.10, 17:49 Wg mnie Biedronka jest OK. ;DD Często tam chodzę przed lekcjami (mam na 7.30, a ją oltwierają o 7.00) ) Po lekcjach oczywiście Lidl, bo jest bardzoo nlisko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Biedronka . 03.03.10, 12:42 `.My zawsze robimy zakupy w tesco ; dd. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec tuuu 03.03.10, 12:50 nie martw się ci co się śmieja z tego sklepu to snoby i rozpieszczeni ludzie przez los , głupki w prostym języku Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ . 03.03.10, 12:55 może, i to prawda, że oszukują na produktach w biedronce, że soki są robione ze zgniłych owoców (niektóre). co z tego? w innych sklepach tak nie jest? hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: . 03.03.10, 13:10 ja tam robię zakupy, bo mam najbliżej, a nie chce mi się jechać na drugi koniec miasta do carrefoura... ;/ no i tam jest rzeczywiście taniej... u mnie dużo osób z klasy tam kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
fictive. Ało. 03.03.10, 15:01 A ja tam lubię Biedro. Dobrą ma czekoladę z takim ryżem preparowanym czy jak on tam się nazywa xd Odpowiedz Link Zgłoś