paramorehayley_ 05.03.10, 19:21 Będę miała siostrzyczkę! Na razie się cieszę, ale później pewnie przestanę Dobra, znacie jakieś ciekawe imiona? Jakieś takie, no nie wiem, nie ania czy ola. Nic do tych imion nie mam, tylko jest pełno dziewczyn z takimi imionami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusia12 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:25 Estera, Vanessa (są przypadki), Zuza, Jula. Dużo jest dasz sobie radę. ! Odpowiedz Link Zgłoś
savirka Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:43 Jessica piękne ! aa i w polsce też można to imie dac. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_szatana Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:26 Gabriela, Kamila, Eliza, Malina, Liliana, Sandra, Paula (nie Paulina, Paula), Liwia (nie Oliwia, Liwia) xD to z tych co mi się podobają Gratuluję sis^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:29 dziecko_szatana napisał(a): > Gabriela, Kamila, Eliza, Malina, Liliana, Sandra, Paula (nie Paulina, Paula), L > iwia (nie Oliwia, > Liwia) xD to z tych co mi się podobają > > Gratuluję sis^^ Hehe - nie moja robota, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 20:47 Paula, Zuśka, Nikola, Julia, Oliwia, Martyna, Wiktoria , Weronika ;* Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:26 Mi się podobają. : Julia Kaja Oliwia Gabriela ( wiem że stare ale mnie się strasznie podoba. ) Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:27 a tam stare, ważne żeby było fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
cosik Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:37 Daria, Nina, Kinga, Marika, Malwina, Laura, Lidka, Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Imię dla sis :* 05.03.10, 19:28 maja, jagoda < 333, róża, angelika, nadia, natalia, gabrysia, nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:32 karolciaaa_x3 napisał(a): > Nikola albo Natalia a nie doczytałam że chodzi o nietypowe imiona to : Nikola , Jowita , Maja , Jagoda , Lena , Walentina (mam taką koleżanke ;p) i Estera Odpowiedz Link Zgłoś
roux Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:30 Hmmm. Gabriela, Dagmara, Oliwia, Roksana [Roxi ;D], Sandra, Sylwia, Wiola Ale to co mi się podoba nie musi podobać się tobie ;D Zależy od gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:30 Wiesz co ci powiem? Nigdy nie przestaniesz się cieszyć, że masz siostrzyczkę Wiem co piszę, moja mam półtora roku ^^ Małe dzieci są supersłodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:31 oj tak napisałam tak naprawdę bardzo się cieszę, kocham małe dzieciaczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
lidusiaaaa Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:31 Suzi (skrót od imienia Suzanne) to moje ulubione imię Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:32 moja siostrzenica będzie miała na imię Maja. strasznie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:34 Co do imienia- może Laura, albo Nina? Moja siska ma na imię Florentina ^^ Jeśli ma być takie "unusual" XDD imie, to polecam albańskie , albo włoskie, w necie są. Odpowiedz Link Zgłoś
olanax3 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:34 Może Elwira.;d Zdrobnienia: Elwirka Lila lilka .;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 :P 05.03.10, 19:37 Adrianna w skrócie Ada. BArdzo mi się podoba xd Marlena Tatiana Natalia Lena xD Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: :P 05.03.10, 19:41 kasix_14 napisał(a): > Adrianna w skrócie Ada. BArdzo mi się podoba xd > Marlena > Tatiana > Natalia > Lena xD Ja mam na imię Adrianna - hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:49 Daria Julcia (tak ma na imię moja sis ) Natasza Olga Paulinka Ewa (na moją koleżankę mówią Effcia mi się ten skrót bardzo podoba) Kamila Mi się te wszystkie imiona podobają ale nie wiem jak tobie życzę udanego wyboru i fajnej siostrzyczki Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa.x3 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:33 Julia, Kamila, ;] Nataliaa, Angelikaa! Mrr . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Hyh xd 05.03.10, 19:34 Olivia. xd Czyli moje imie. Mi się podobają zagraniczne imiona. xd xd Jennifer, Jessica, Angelina, Megan, [widze, że lubisz Paramore, więc może Hayley? ;p] Britney i te pe. xd xd Nie mam weny dzisiaj, więc sorry, za dużo to nie zdziałam. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Imię dla sis :* 05.03.10, 19:35 nadia. bo mam tak na imię. <3 jaśmina, wioletta... Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:37 Gabriela , Nadia Nadia jest orginalnie dlatego je bym wybrała a i Gratuluję sis Ciekawe czy rzeczywiście Ci się później odwidzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:35 mojemu brat urodzi się bodajże za niespełna dwa tygodnie córeczka, tzn. na to wskazuje, że będzie dziewczynka. no i zasugerowałam im imię oliwia. zgodzili się. ;d tak się będzie nazywać. a ja ubóstwiam aktualnie to imię. <3 więc polecam oliwkę. qq: Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:53 Moja koleżanka mówi że jest jeszcze imię Mercedes oczywiście to imię jest dla dziewczynki ja takiego imienia nie polecam ale wybieraj jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:40 oliwia, weronika, wiktoria, karolina, roksana, sandra .. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa może... 05.03.10, 19:38 Julia. nie wiem czemu, ale podoba mi się to imię. Może... Inga... Ida Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu . eheee . ; ) 05.03.10, 20:18 Mi sie podoba : Natalia . Majka . Julia . Klaudia . Julita . Nicola . hmm Weronikaa . Nom to tyle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: Imię dla sis :* 05.03.10, 19:38 Dominikaa, Sabina, Nikola, Sandra, Diana, Fabiana ) mi sie takie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś