Dodaj do ulubionych

Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie?

06.03.10, 10:27
Z koleżankami próbowałyśmy wywołać jej ducha. Na początku nic się nie pokazało.
Problemy zaczęły się wieczorem. Zanim cokolwiek powiem, wsadzcie sobie gdzieś swoje
niedowiarkowe komentarze, niewierzycie - same sprawdzcie. W nocy na drzwiach pojawiła
mi się iała twarz o czarnych włosach ; / i na ścianie mały poruszający się cień. Tak się
wystraszyłam, skórę miałam lodowatą. Moje koleżanki miały podobnie. Jedna widziała
twarze w śnie, druga w odbiciu telewizora. Bardzo boję się zasnąć, a co dopiero zajrzeć w
lustro, Wiem, głupio zrobiłyśmy z duchami nie powinno się zadzierać. Ale chciałyśmy
sprawdzić ;/. Teraz wiemy, że nie ma żartów i że Marry istnieje. A wy co o tym sądzicie? Ja
się boję i wierze. ; /
Obserwuj wątek
    • kasix_14 ???????? 06.03.10, 10:31
      nie wiem co o tym sądzić tongue_out
      • julkax. Re: ???????? 03.04.10, 15:21
        Kiedyś brat i kuzyn namówili mnie na wywoływanie duchów, bo chcieli mi
        udowodnić, że istnieją. Postanowiliśmy wywołać ducha dziadka, gdy babcia
        wchodziła do pokoju za każdym razem wiatr mocno wiał i na obrazie ujrzałam
        postać dziadka w jego ulubionej koszuli. I od tej pory wierzę w duchy... :[
        • dagas95 Re: ???????? 05.04.10, 13:24
          moja koleżanka na obozie mówiła że Merry widziała...
          inna znowó mówiła że przez szparkę w drzwiach szafy widziała jakieś zielone
          oczy.. mało tego! jej sistra też je widziała!

kiedyś zorganizowałam sobie ognisko z przyjaciółmi, była nas masa ale na noc w
          namiocie zostało nas tylko 6... reszta się po prostu bała siedzieć w namiocie w
          środku lasu!
          około 3 w nocy kolega na jaja zaczał straszne historie opowiadać.. i nagle
          ugaszone ognisko zaczeło sie lekko dymić a obok namiotu coś zaczeło krążyć.. nie
          wiem co to bylo!
          nikt nie wie..!
          wyło jakby jakiś pies z chrypą ale cień był strasznie dziwny...

osobiście sama znam wiele osób które mówia że coś widziały.. ;|
          ja wierze... sad
      • beeata_ Re: ???????? 06.04.10, 15:28
        moja najleprza kolezanka probuwala.. udalo sie jej... pojawila sie na piecu.. byla taka sama jak
        ty i mowilas:biala twarz i czarne wlosysciana siedzimy razem i jak mowimy o duchach nawet
        sie trzese .. sciana
        • dagas95 Re: ???????? 06.04.10, 15:48
          u mnie w rodzinie nikt nie wywoływał duchów.. na szczęście... ale w okolicy jest
          taka okropna droga... na niej cały czas sa wypadki itp... a to dziwne bo jest
          ona całkiem prosta! kiedyś zamontowano tam kamerę i kamera zgasła ułamek sekundy
          przed wypadkiem... a póxniej sama się włączyła!
          to było dziwne bo listonosz który jechał samochodem i miał owy wypadek mówił że
          nagle pojawił się przed nim samochód... ale tego samochodu niebyło juz przy
          wypadku! ...
          to miejsce jest strasznie dziwne....
          kiedyś kolega tam nocował bo chciał sprawdzić czy to prawda i juz o 10 w nocy
          dzwonił do swojego najlepszego kumpla aby po niego przyjechał... tak się bał..
          mówił że coś widział ale nie powiedział co...
          w ogole ten kolega który tam nocował i ten jego najlepszy interesują się
          demonologia .... i jak cos opowiadają takim strasznym głosem to aż ciarki
          przechodza... sad
      • plotkarazny pfpf, real . ; > + historia 03.08.10, 19:08
        ja jazdy miałam , na ostatniej koloni. Rodzice wysłali mnie na 16 dniowe rekolekcje (bo stwierdzili , że jakaś nawiedzona jestem i nawrócić się muszę. >D ) . No i taka dziewczyna , Sara, byłą strasznie nakręcona na demony. Pewnego dnia, śpiewaliśmy cicho piosenki , takie spokojne religijne i w pewnym momencie, ona upadła na ziemię i zaczęła się rzucać i syczeć. W nocy wrzeszczała "Szatan , szatan" , ogółem jazda była, spała w izolatce z egzorcystą i potem wywieźli ją do domu, bo okazało się, że opętana jest. ;x
        niefajnie.
    • ehe_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:31
      piszcie coś ( ;
      • oubergine . 06.03.10, 20:05
        jeżeli nie wierzyłyście, to wiesz, że jest internet.
        po co wywoływać duchy? jeżeli chcesz sprawdzić, jak to jest to Google i Wikipedia Cię
        nie zjedzą.
        wywołujesz duchy?
        licz na to, że one do Ciebie przyjdą.
        • ehe_ Re: . 06.03.10, 21:14
          nie wywołuje duchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          one wywolywaly, ja bylam z nimi i po prostu zle sie wyrazilam.
          PRZEPRASZAM ; /
      • mania14 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 04.04.10, 13:38
        shock Matko, strasznie Ci współczuję!!! Nie mam pojęcia co bym zrobiła! To jest straszna i
        makabryczna historia! shock Naprawdę, z całego serca, współczuję! Trzymaj się! kiss
    • charlotte__ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:32
      ja wierzę w duchy ale jeszcze z żadnym
      (chyba) nie miałam do czynienia.
      • panna_efron_x33 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 10:24
        współczuję .
        ja wierzę w duchy.
        ale nie wywoływałam ich i nie zamierzam, chyba, że będę chciała skończyć w
        psychiatryku.
        • pauluu Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 11.04.10, 21:17
          Ja wierzę.. i widziałam sad
          Kiedyś z koleżanką chciałyśmy wywołać jakiegoś ducha. Myślałyśmy że się nie udało ale nagle
          światło w moim pokoju zaczęło się samo zapalać i gasić = O
          Innym razem kuzynka u mnie nocowała i gadałyśmy o duchach i nagle jej twarz (kuzynki)
          zrobiła się biała a oczy tak dziwnie zabłysły... obie zaczęłyśmy krzyczeć bo okazało się że ona
          widziała to samo ..
          shock shock shock
          • guma_balonowa Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 18.04.10, 15:28
            ja nie wierzę. nie ma sensu się straszyć, też tak kiedyś robiłam i bałam się iść
            wieczorem ulicą! powiedziałam sobie: dosyć. teraz luzik, nie boję się. smile
      • burza789 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:23
        No właśnie tak jest,że jak się wierzy w duchy to ci się nie objawią,a jak nie wierzysz to
        zchęcią to zrobią ;D
        Nie wiem jak będzie się to jeszcze zdarzać to poproś jakiegoś księdza aby się z tym
        rozprawił.
    • stop_it Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:34
      ja nie probowalam wywolywac krwawej mary bo juz mialam przygody z wywolywaniem
      duchow
      i wole jechac na roler coostera(czy jak to sie tam pisze) zeby miec troche adrenaliny albo
      obejrzec jakis dobry horror a nie wywolywac duchy;p
      ja wierze w nie bo skoro wierzymy w Boga to w rozne rzeczy nadprzyrodzone tez wink
      a dusze czysccowe? nie wiem czy akurat krwawa mary jest taka dusza, ale moze widzialas
      kogos innego
      na poczatku pomyslalam ze ten cien i wgl to drzewo i ze ci sie przewidzialo
      ale skoro twoje kumpele tez to widzialy to moze rzeczywiscie costam nabroilyscie wink)
      • temptation Wierze Ci 06.03.10, 14:59
        Ja ci wierze, bo wierze w duchy miałam z nimi doczynienia z kumpelkami
        wielokrotnie a wszystko zaczęło się od niewinnego wywoływania duchów....
        • waniliowa . 06.04.10, 17:24
          od małego bałam się duchów i tak mi został , dlatego nie bawię się w wywoływanie.
      • czacha421 ;) 04.04.10, 13:26
        ja tam nie wiem..prubuje nie wierzyc w duchy..oczywiscie w Boga wierze..ale my z kolezanka
        gralsmy w prawde czy wyzwanie i bylo takie pytanie czy kiedys wywolywalysmy duchy..ja
        mowilam ze nie..ale potem tak z ta kumpela smialysmy sie i ona tak dla zartow wolala : duchy
        ..cos tam (nie wiem co dalej mowila)big_grin ale zaraz jej lalka sie wlaczyla i zaczela
        spiewac..wystraszylysmy sie ale smialysmy sie i ona mowila ze ta lalka jest na glos..i wtedy sie
        uspokoilam..ale jak o tym opowiedzialam mamie to mnie ochrzanila i powiedziala ze nie wiemy
        co robimy..!! ze z jej miejscowosci tacy jedni wywolywali duchy i nie wiadomo co sie potem z
        nimi stalo..to ja juz ani nie prubuje..bo sie boje wink
    • alexrusso Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:34
      ja wole nie wywoływać duchów ;/
      bałabym się ;/
      lepiej nie zadzierać
    • lorente Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:36
      Wierzę bo miałam do czynienia z duchem mojej babci..
      Gratuluje odwagi...
      ... ja z duchami wolę nie zadzierać..
      • pepu Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:39
        powiem ci , ze kiedy jets pełnia ksierzyca to na scianie odbija mi sie jakis
        cien, i tez sie boje ale to jes raczej drzewo. a moze ci sie przewidziało?
        spróbój zapomniec!
    • violet_ Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:38
      wierzę w duchy.
    • light Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:39
      Może Wasza psychika wmówiła sobie, że rzeczywiście zobaczycie coś takiego...
      Nie, nie wierzę w takie głupoty.
    • mrs.brightside zrobiłaś sobie to sama, na własne życzenie. 06.03.10, 10:41
      duchów się nie wywołuje. mimo, że one nie istnieją. c:
    • piano Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:45
      Nie wiem co o tym sądzić xD Nigdy nie wywoływałam i nie zamierzam xD Ale wiesz, człowiek
      gdy jest pewny, ze cos istnieje i np. myśli o kimś lub o czymś, ze się np pojawi to mózg robi
      takie psikusy ;] Nie martw sie ;D Olej to xD [!]

Sorry za błędy xD Trochę niestylistycznie xD ;D

Eeeee tam ;PP kiss
    • karcia354 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:50
      a jak to się wywołuję tą marry ? żeby tak straszyła ?
      • ehe_ Do karci 06.03.10, 10:51
        O 24 przy zgaszonym świetle w łazience musisz wypowiedzieć 3, 10 lub 13 razy '' Bloody
        Marry ''. Ale lepiej tego nie rób ; /.
        • karcia354 Re: Do karci 06.03.10, 11:07
          a trzeba być samym w łazience i czy można naprzykład w pokoju
          • ehe_ Re: Do karci 06.03.10, 17:44
            W łazience. Ale ostrzegam, jeśli zobaczysz od razu coś w lustrze, musisz szybko czymś je
            zasłonić, żey zjawa nie mogła z niego wyjść i cię zabić ;p.
            • karcia354 Re: Do karci 06.03.10, 20:33
              a może naprzykład jak jest 24 jest ciemno to może się w czymś odbić np. jak świeci
              księżyc i w ramce na zdięcia ???????
              a i trzeba być samym czy z kimś ??????
        • patrycja04053 ehe_ 06.03.10, 11:12
          Nie chcę tego czytać confused
    • olciaa.x33 Wejdź . ! 06.03.10, 10:51
      moja katechetka mówi żeby sie pomodlić jeżeli coś takiego sie zdarzy . wink

Ja też tak kiedyś miałam , pomodliłam się i było ok . ; 33
      • ehe_ Re: Wejdź . ! 06.03.10, 10:52
        Właśnie ja sie modliłam ( ;.
        A jednak wiara w Boga czasem pomaga, czujemy się wtedy bezpieczniej (;
        • newcullen Re: Wejdź . ! 06.03.10, 10:58
          Dziewczyny!
          Po pierwsze: może przejdź się do jakiejś wróżki i ona ci powie czy ta krwawa marry to chce
          zrobić Ci krzywdę czy tylko przed czymś bronić!
          Po drugie: Ja tam wierzę w duchy!
          Po trzecie : Bez paniki!
          Pozdrawiam newcullenkwiatsercekissNie przejmuj się
    • kredkova Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 10:57
      nie nam tej legendy .
      nie wiem co ci mogę doradzić ..
    • sandrolaxd Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:13
      Myślę ,że to nieprawda ,ale lepiej czegoś takiego nie robić. .xD
      • dulce12_rbd Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:18
        Nie zadzieraj z duchami.
    • red_bull Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:17
      Moje koleżanki próbowały wywoływać krwawą Marry ale ja czekałam przed toaletą bo się
      bałam xD nie udało im się bo zamiast 13 razy powiedziały 3. Nie wywoływałam duchów i
      chyba nie mam zamiaru
    • juliap1999 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:18
      Załuję, że przeczytałam ten post. Teraz też się będę bała, nawet jeśli to nie jest prawda.
      • pamilly Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:23
        Hmmm... nie próbowałam jeszcze zabawy z duchami,
        potrafią być bardzo niebezpieczne i wkurzające.
        Wierzę w duchy, wierzę w Boga i w Szatana suspicious
        ...i tak nic nie przebije egzorcyzmów Anneliese Michel, dla mnie to jest genialny dowód i
        przestroga
    • dziecko_szatana Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:19
      Ja bym się musiała na własnej skórze przekonać, bo nie wierzę xD
    • florcia08 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:24
      Myślę, że to wasza psychika tak działa bo np. gdy widzisz cień choćby drzewa w nocy na
      ścianie to twój mózg inaczej po czymś takim to interpretujetongue_out, spróbuj zapomniećwink,
      dużo ludzi tak ma.
    • olgx Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 11:46
      pomódl się, tonaprawde zadziala, szczera modlitwa.
      • karmel_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 15:36
        wolę nie wywoływać duchów , nawet jak istnieją. To Cię może nauczyć , żebyś dała
        im spokój - one tego chcą. wink
    • elen Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 15:42
      no to gratuluję rozsądku

w duchy wierzę
      w ludzką mądrość też o ile ona wgl istnieje...
    • spongebob Niech przeczyta to każdy, kto ma zamiar ją wywołać 06.03.10, 15:56
      Nie wierzę w nią. A co do wywoływania duchów:
      Moja mama z moim Ś.P. wujkiem jako dzieci wpadli na pomysł, aby wywołać ducha
      Hitlera. Mieli taką tabliczkę z literkami i wskazówkę, która się ruszała i
      pokazywała literki. Gdy wywołali go, wskazówka zaczęła pokazywać literki, które
      potem ułożyły się w wyrazy. Te wyrazy... to były niemieckie przekleństwa. Nie
      warto ryzykować nawoływaniem, bo duch może zostać w mieszkaniu na zawsze.
      • shantai Nie wywołujcie duchów! 06.03.10, 17:26
        Jeśli będziecie chcieli wywołać ducha nie wiem na przykład swoich zmarłych
        rodziców czy kumpli to wiedzcie ze wtedy otwieracie drzwi i do naszego świata
        może przejść jakiś zły duch jak to było w Paranormal Entity
    • nrulezzzzz Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 17:40
      wątpię w coś takiego... urządzam co roku Halloween... jest przebosko...
      najpierw malowanie, przebieranki... potem przygotowanie strychu (lub na
      odwrót)... zapalamy świece i czytamy
      baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo straszne historie... kiedyś
      było jeszcze wywoływanie duchów...ale z tych historii, których naczytałyśmy się
      na necie, tych legend o duchach dziewczyny strasznie się bały... więc teraz
      chodzimy po domach (cukierek albo psikus) robią nam zdjęcia i wgl... to
      zaczepisty dzień... ale skoror tyle jest historii o duchach i innych czasem
      wierzę w coś takiego...
      • oluskakociek Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 18:31
        ja nie zamierzam wywolywac bo sie boje, wierze w duchy i inne paranormalne
        rzeczy, w czerwcu zmarl moj dziadek, tydz po jego smierci byl pogrzeb, a
        nastepnej nocy po pogrzebie obudzilam sie w nocy bo slyszalam ze ktos chodzi po
        domu myslalam ze to mama lub tata ale ten ktos chodzil jak dziadek (wolno i
        szurajac kapciami) olalam to ale jakies 10min po tym ten ktos zajrzal do pokoju
        ktos postury mojego dziadka... rano spytalam czy ktores z rodzicow wstawalo w
        nocy, obydwoje odpowiedzieli nie... mialam tak jeszcze 3 razy i moja siostra tez
        ale ja i sis nie balysmy sie tylko cieszylysmy sie ze dziadek nas pilnuje xDD
        wiem dziwne
        pzdr kisskisskisskiss
        • karola645 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 20:21
          o jej x//
          teraz nie mogę wyjść z pokoju xd
          aż ciarki mam ; / /
          ratunku niech mnię ktoś przytuli ;d

o tej porze i w takich warunkach [sama na piętrze obok okna]
          moja wyobraźnia działą na największych obrotach
          • saphirka Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 15.04.10, 16:23
            ja myślę, że jest to tylko wymysł wyobraźnii osoby, która wywołuje duchy
    • oliwia003 ... 06.03.10, 20:14
      ja wieze i to bardzo...
      wspolczuje,ja sie nigdy chyba nie odwaze wywylywac duchow;/
    • elliot Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.03.10, 20:27
      z tym to trzeba do egzorcysty.
      pomódl się.
      i puknijcie się w łeb.
      głupoto bądź pozdrowiona ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka