klopsik Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 08.03.10, 14:32 Moja siostra tam mieszka z narzeczonym ,dzisiaj to w sumie z mężem ,planuję tam pojechać może w te wakacje albo za rok.No i mam tam ciocię i wujka Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 08.03.10, 22:12 Nie mam rodziny w Los Angeles ale mam w Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 08.03.10, 23:17 Nie byłam, ale z chęcią bym się wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 09.03.10, 17:21 marzenia ... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 09.03.10, 17:19 byłam w San Francisco, więc no niby Kalifornia ale daleko. byłam też w Chicago i Nowym Jorku i pobocznych miastach (jak Cleveland, Buffalo) ogólnie lipa nie lubię stanów lipa i mam rodzinę tam, ale nie odwiedzam ich bo mieszkają na jakimś zadupiu. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 10.03.10, 14:13 Mam wujka w Ohio, ale nigdy u niego nie byłam. A osobiście to bardzo bym chciała zwiedzić Nowy Jork <3 no i LA Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 10.03.10, 14:18 Ja mam rodzinę na Florydzie ;d i w Chicago .. ;d Byłam tylko w Chicago ;> j lot samolotem nie jest taki straszny ) nawet fajnie jest ;} Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 11.03.10, 15:50 Nie byłam jeszcze nigdy w USA mam wujka w NY i ciocie w Kanadzie, ale jak narzie jeszcze do nich nie pojechałam a szkoda bo chciałabym Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 11.03.10, 16:05 hmmm jak czytała wszystkie (!!!) wasze wypowiedzi to tak stasznieeeeeeeee wam zazdroszczę... co ja bym dała za choćby tydzień, dwa tam...ale nie byle gdzie w LA lub w Nowym Yorku... oszczędzam... na studia... nie wiem czy uzbieram, ale obiecuję (tu przy wszystkich), że pojadę tam... nie wiem na jak długo, ale chcę... studia chcę !!! to otwiera wszyyyyystkie drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
laural Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 13.03.10, 10:38 nrulezzzzz napisał(a): > hmmm jak czytała wszystkie (!!!) wasze wypowiedzi to tak stasznieeeeeeeee wam > zazdroszczę... co ja bym dała za choćby tydzień, dwa tam...ale nie byle gdzie w > LA lub w Nowym Yorku... oszczędzam... na studia... nie wiem czy uzbieram, ale > obiecuję (tu przy wszystkich), że pojadę tam... nie wiem na jak długo, ale > chcę... studia chcę !!! to otwiera wszyyyyystkie drzwi... Ja też tylko do liceum ;D Dlatego teraz zaczynam brać się za ang. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 13.03.10, 10:53 marzenia. kiedyś miałam taką fazę na usa, to czas kiedy szalałam za hsm. chciałam spotkać wszystkie gwiazdy i ogólnie - być tam, zobaczyć jakie tam jest życie. i myślałam, że to marzenie do spełnienia. a teraz, okiem pesymisty patrzę w przyszłość i siebie tam nie widzę, niestety. usa jest boskie. los angeles, nowy york, chicago, california. słońce, morze, plaże. cudnie tam. ale co z tego - 7-8 godzin lotu samolotem + viza + do kogo lecieć? bo rodziny tam nie mam. za to teraz zakochałam się w australii. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 13.03.10, 11:08 mam rodzinę, ale nie byłam. Na Florydzie bodajże. Kiedyś ich odwiedzę, póki co przywożą mi różne rzeczy. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 13.03.10, 11:13 tfu, przysyłają. c; Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 13.03.10, 11:15 mam wujka w Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 28.06.10, 21:45 nie byłam, familii też nie mam - niestety - , - ale bardzo chciałabym tam kiedyś pojechac. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
sophijja Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 04:16 zylam tam prawie cale my zycie!! (: ahaha. wiele rodziny od moj daddy mieszkac tam! (: do ludzi ktore chca tam wyjechac... : W LA nie ma nic fajnego. masto like miasto! nierozni sie so much od others!! ahaha. (sorry i know that my polish is bad but is really late and dont want to use google translate! im so lazyyy lol) Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 06:44 ja jeszcze nie byłam w Los Angeles nie byłam ale bardzo bym tam chciała pojechać:serce Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 06:45 ja jeszcze nie byłam w Los Angeles nie byłam ale bardzo bym tam chciała pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
sharlotkowa Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 07:45 Nie byłam. Nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 08:43 Nie, ale bardzo bym chciała tam być... Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 08:47 Niestety nie!!! ale w przyszłości mam zamiar wyjechać właśnie do Los Angeles lub do Nowego Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina12345 Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 08:58 Ja bardzo bym chciała tam pojechać. I chciała bym też tam zamieszkać, na stałe. Kocham USA i Los Angeles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 09:13 laural mamy tak samo . ! mam tam kogoś , ale mama mi nie pozwala jechać . też chciałam tam jechać po gimnazjum , ale nie opłaca się . ! lepiej po liceum . ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Nom. 29.06.10, 09:24 Jak byłam mała dwa razy. A dokładniej jak miałam 4 i 6 lat ( albo 7.... ). W NY i Bostonie. Jeszcze oczywiście w sąsiednich miastach. Mam tam rodzinę. W NY i w Albuquerque ( tam nie byłam... ). Wybieramy się jak nie w przyszłym roku, to za dwa lata... Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 10:47 Mam rodzinę w Bostonie i w Nowym Jorku ale nigdy nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 11:31 nie, nie byłam : d mam przyjaciółkę w Bostonie i może w następne wakacje do niej przyjadę < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 11:40 Ja mam na Florydzie, ale nigdy tam nie byłam, bo mama boi się mnie puścić. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Czy był ktoś z was kiedyś w USA ? 29.06.10, 11:42 ja byłam na zeszłych wakacjach w USA a dokładnie NY..niestety nie w LA mam tam chrzestną matke i kuzynke i kuzynów...wiec pewnie jeszcze sie wybore... chciala bym w przyszlościu wyjechac tam na stałe calkiem inny świat i perspektywy na świat... było cudownie Odpowiedz Link Zgłoś