kiciaa123 08.03.10, 20:00 Mam czarne wągry (bardzo dużo, od bardzo dawna, nie da się wyciskać nie wychodzą) na nosie i po bokach, czy któraś z was stosowała lub stosuje płyn do mycia clean&clear pomaga ?? Pomocy !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enela5 Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 08.03.10, 20:19 Stosuje, ale wg mnie tylko matowi cerę Odpowiedz Link Zgłoś
tinn nie pomaga 08.03.10, 20:27 też stosowałam jakieś rzeczy z tej firmy. Niestety dupa wyszła, bo wągry nadal są. Za to po użyciu kosmetyku cera była bardziej matowa i 'naciągnięta'. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 08.03.10, 20:29 nie stosowalam wiec nie wiem, sorry ze nie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 08.03.10, 20:34 Ten... są takie plastry, co się przykleja na mokry kawałek skóry na kilka minut i potem zrywa, b. dobry efekt. Popytaj w aptekach albo jakiś sklepach kosmetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 08.03.10, 20:37 Sama używałam tego płynu, ale naprawdę słabe efekty. Spróbuj je wyciskać do woli, w końcu je wyciśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
w_kratke .;d 09.03.10, 19:02 nie używałam, ale doby jest Garnier Czysta Skóra. NIE WYCISKAJ !! Odpowiedz Link Zgłoś
monikoka Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 08.03.10, 20:41 plastry ja używam i działają i ten peeling też działa bo mam Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ plastry. 08.03.10, 20:49 ehm. mówicie że plastry działają na wągry? bo tez mam taki problem. a jak te plastry sie nazywają .? Odpowiedz Link Zgłoś
ladiesx14 Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 08.03.10, 20:49 Ja na szczęscie nie mam, ale ponoć pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
colorova KLIK. 08.03.10, 21:46 Polecam mydełko z nanosrebrem_ w aptece za 4-5 zł rezultat już po pierwszym umyciu. Skuteczny na wągry i trądzik Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: KLIK. 09.03.10, 18:43 stosuje żel przeciw wągrom Clean&Clear i dobre efekty tlyko trzeba systematycznie go używać wtedy one same dobrze wychodzą trzeba lekko przycisnąc i potem nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 09.03.10, 18:49 Też je mam nie używam żadnych płynów i maści i też nie da się wyciskać więc używam pudru żeby nie było widać Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 09.03.10, 19:08 Używałam i mi gówno dał . na mnie działa tylko żel 3 w 1 Garniera oraz tonik Under 20 Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 10.03.10, 08:29 Mam ten sam problem, Clean&Clear daje znikome efekty. Nie radze wyciskać na siłę, może ich powstać jeszcze więcej! Miałam taki z Garniera co podobno usuwa wągry, ale jest w postaci peelingu, a tego nie polecam, te kuleczki ostre w tym żelu, podrażnią twoją skórę jeszcze bardziej. Najlepiej tych wągrów nie macać, poczekaj aż "dojrzeją" a wtedy wyskoczą za jednym przyciśnięciem Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 10.03.10, 08:33 Mam wągry ale bardzo mało ich przy nosie i nie używam reklamuje jakiś krem na wągry to sobie go kup powodzenia w usuwaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 11.03.10, 20:13 stosuje.nie pomaga xd Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 11.03.10, 20:51 o miałam to samo. Podkreślam. MIAŁAM. Miałam bo od jakiś 2/3 dni nie mam. A miałam strasznie długo. Wzięłam peeling. Under 20 czy jakos tak. Taki różowy A nie. Wybacz. poszłam do łazienki. PERFECTA NO PROBLEM ! Bacteria Killer Antytrądzikowy żel do mycia twarzy z mikrogranulkami. arbuz+wapń+alantonina for lady świetny i działa. CODZIENNIE Podczas kąpieli/prysznica wcieraj najlepiej w całą twarz A najmocniejszy...największy nacisk tam gdzie masz wągry. Potem spłucz letnią wodą...najlepiej prysznicem. Możesz do tego stosować Nagietek. Mi pomogło i mam gładką twarz. No nie licząć pryszczy tam gdzie reguluję brwi...pośrodku ale to dlatego ze jest tam skóra podrażniana. Ale to też znika. Możesz zaufać perfectie bo sama stosowałam i wiem ze dziala :] Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_ Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 13.03.10, 12:03 kosmetyczka, maseczki, dobre kosmetyki do twarzy, dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 13.03.10, 12:09 też miałam wągry i b.mi pomogło peeling Garniera na właśnie zakórniki(wągry):p Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 13.03.10, 12:16 Jasne, że pomaga. Stosuj toniki, itp. dwa razy dziennie najlepiej. c; Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: Wągry ;( <blee> wchodzić ;D !!!!!! 13.03.10, 12:23 jeżeli masz możliwość, to zamów w AVON oczyszczający żel clearskin 'Nettoyant Pores Nets'. Działa, ja go używam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu ahh teżż!! 15.03.10, 20:25 też to mam.;/// a w ogóle to na nosie.!!! i koło ust tez mam pare.;// stosowałm oczyszczacz do ciała i strasznie szczypał w skórę i nie działał.a teraz nic nie urzywam. Odpowiedz Link Zgłoś