Dodaj do ulubionych

Kłótnie z rodzicami. - jak często u was występują?

09.03.10, 13:08
Moje kłótnie są przeważnie codziennie i to z tatą. Z moją mamą rzadko się
kłóce, a jeżeli już to o jakieś błahostki. Z moim tatą jest natomiast gorzej,
potrafimy się do siebie nie odzywać jeden dzień ! smile

A jak jest u was ? z kim najczęściej się kłócicie i jak często ? Hmm ..? wink
Obserwuj wątek
    • michelle_ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 13:09
      często. choć wolałabym tego nie robić, noale. taki wiek..
      • madeinpoland Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 18:24
        z mamą o byle co. ciagle... ` . wolałabym tego nie robić, ale poprostu się nie da.
      • oluska1616 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 18:46
        ja dość rzadko kłócę się z mamą, bo jakoś nie mamy o co ale jak się już kłócimy to ona mnie rozumie no bo "hormony" xdd suspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicious
        • tosienka Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 20:02
          Nie mam powodów żeby sie kłócić z rodzicami ... a jak juz to robie to musi być coś
          poważnego wink
          • niksa44 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 20:48
            czasem z mamą,ale rzadko , z tatą to chyba nigdy .kilka razy w ciągu dnia z
            bratem smirk
          • karolciaa99 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 11.03.10, 14:54
            Z rodzicami oczywiście i o oceny oczywiście
            big_grin
      • xxmorettinaxx Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 18:48
        codziennie kłócę się z tatą najczęsciej o głupoty!!z mamą prawie nigdy
      • miley12317 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 19:29
        U mnie ? .. Eh.. moi rodzice mnie chyba nie lubią ( jestem adoptowana) mieszkam
        z nimi od.. 2 lat kiedy zaczeły sie ze mną problemy wychowawcze ( szkoła )
        ciągle mi gadają ze mnie oddadzą z powrotem do tego zjeba** domu dziecka . Boże
        każdy może mieć jakiś problem im nie pasuje że mam 2 i 3 (oceny) nie rozumiem
        np: fizyki .. jebnie*** przedmiot . Najlepiej to bym wyszła z domu ; / i nigdy
        nie wróciła
      • roulette Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 21:06
        częściej się kłócę z mamą niż z tatą. jakoś łatwiej mi się dogadać z tatą w
        niektórych sprawach.. jak np. chodzi o jakąś imprezę to idę do mamy i wciskamy
        tacie jakiś bajer, ale jak przychodzi o pieniądze to oczywiście do taty,bo z
        mamą od razu bym się kłócić zaczęła.. ;o
      • bella002 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 23:00
        codziennie... większość z mamąuncertain
        Ale później się godzimybig_grin A później znowu się kłócimy crying
      • marti672 jak czesto sie klucimy 10.03.10, 10:17
        czasem ale chciałabym powiedzieć że wiek to niejest wytłumaczeni jak napisała
        pewna osobasad
    • malowana. Był taki wątek - czerwony kosz . 09.03.10, 13:18
      .
      • kasiekk2 Re: Był taki wątek - czerwony kosz . 09.03.10, 13:23
        U mnie się ,często kłótnie zdarzają . :c
        Pragne ich unikać , ale niestety nie daje rady . ; c
        Przeważnie kłóce sie z mamą . : ccc
        • kasienkaxp Re: Był taki wątek - czerwony kosz . 09.03.10, 18:01
          u mnie.?.
          często.
          najczęściej z matką. ona kupuje mi ciuchy itdeee. a ja chciałabym sama.
          no ale ma dobry gust. zawsze chodze modnie ubrana.
          ale no bez przesady .?. Mam prawie czternaście laat .!. ;//

Z tatą rzadziej, bo go praktycznie w domu nie ma. bez przerwy pracuje.
          Jak nie praca-to koledzy.
          Ehh.confused
          • makussia Re: Był taki wątek - czerwony kosz . 09.03.10, 19:46
            ja mam 15 lat i kłóce się z mama praktycznie co dziennie! czasem dochodzi do
            szarpania haha big_grincrycrycrydevildevildevil wkurza mnie na maxa!!!
    • nati97 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 13:33
      z mamą co 5 minut, niestety taki wiek...
      • orbit . 09.03.10, 14:19
        z mamą . c :

jak często? ; D
        em.. XD

• fun Re: . 09.03.10, 17:19
          z mamą rzadko też czasami o błahostki a czasami tak na zarty ale z tatą gorzej i
          często ale z wiekiem miniewink
          mam nadzieję hehe nie no żart i tak napewno beda sie jeszce zdarzały...surprised
          • oollcciiaa94 no jasne.! 09.03.10, 18:01
            baardzo często kłóce się z tatą o wszystko! z mamą czasami.znaczy to takie nawet nie kłótnie
            tylko sprzeczki.raz się tylko z nią nie odzywałam z 1 tydzień czy coś. a tak to zawsze ja
            pyskuje coś.ogólnie jestem uważana za tą naj kłótliwą i że moje zdanie musi być
            ostatnie.mam nadzieje że mi to minie z wiekiem bo nie lubię siebie takiej wink
            • sylusia1996 Re: no jasne.! 09.03.10, 18:56
              z mamą kłócę się cały czas.... o byle co.ona po prostu nie rozumie, że teraz są
              inne czasy niż kiedyś. Mimo tego, że nie jest stara. bo ma dopiero 35 lat. Z
              tatą rzadko. Ogółem...u mnie tata to ten lepszy xd
              • amazinga Re: no jasne.! 09.03.10, 19:00
                sylusia1996 napisał(a):

> z mamą kłócę się cały czas.... o byle co.ona po prostu nie rozumie, że teraz są
                > inne czasy niż kiedyś. Mimo tego, że nie jest stara. bo ma dopiero 35 lat. Z
                > tatą rzadko. Ogółem...u mnie tata to ten lepszy xd
                dokładnieuncertain ale moja ma 36 latsmile
          • fantabuu . Czasami 09.03.10, 18:25
        • xdadusiia95 Re: . 09.03.10, 18:13
          Z rodzicami tak bardzo się nie kłócę.. tongue_out Z tatą prawie wcale, bo on zawsze jest za mną, a
          z mamą czasami, o takie rzeczy jak nauka czy pyskowanie, ale żadko się to zdarza.. wink
          Ogólnie nie kłocę się z nimi .. smile Lajtowo kisskiss
          • amazinga Re: . 09.03.10, 19:02
            xdadusiia95 napisał(a):

> Z rodzicami tak bardzo się nie kłócę.. tongue_out Z tatą prawie wcale, bo on zawsze je
            > st za mną, a
            > z mamą czasami, o takie rzeczy jak nauka czy pyskowanie, ale żadko się to zdarz
            > a.. wink
            > Ogólnie nie kłocę się z nimi .. smile Lajtowo kisskiss
            identycznie jasmile
            tylko trochę częściej z mamą
    • aileen Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:10
      z tatą kłócę się rzadko. z mamą niemal codziennie.
      • charlotte__ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:14
        ostatnio coraz mniej się kłócę
      • malowana. Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:14
        ja mam znowu odwrotnie co do nie których, ja kłóce się codziennie z tatą . ; f
        ale cóż jak powiedziałyście : taki wiek .
        • quelle Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:15
          z mamą codziennie ...
    • ladiesx14 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:18
      Ja tez z tatą, z mamą żadko mojemu tacie nie pasują dekoldy lub ze do niego
      pyskuje poprostu jest starej daty kiss
    • majka95 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:20
      Rzadko się z nimi kłócę - raczej to są takie przekomarzania...
      ale jak już to na całego, chociaż nie potrafimy się długa na siebie wściekać
      z tatą nigdy jeszcze się nie pokłóciłam, z mamą jak najbardziej
    • natala_nati Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:22
      Wiesz to zależy :
      1. od pogody xd
      2.od humorków
      3 itd smile

PS. Proszę o radę big_grin

Forum : Szkoła - nauka, porady, problemy
      Temat :Ładne czy raczej nie ?! ?! ?!
    • olkalalala Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:23
      jak jestem z tatą to jest luz, jak z mama to sie kłocimy czesto ale na godzine
      tylko zazwyczaj, dzisiaj np poklucilysmy sie rano a po szkole juz nikt nic nie
      pamietał haha
      natomiast jak jestesmy w trójke to zwykle sie zaczynam kłocic z obojgiem,
      DZIEN BEZ KŁOTNI TO DZIEN STRACONY smilesmile
      • nearlaify Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:25
        często z tatą. z mamą sporadycznie.
    • madalena Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:24
      ja się rzadko kłócę z rodzicami . smile mam z nimi b. dobry kontakt smile
    • elen Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:26
      oj różnie
      jeśli jest w domu, np. na urlopie to codziennie, mogę nawet kilka razy
      a tak ogółem to hmm...3-4 dni w tyg.
    • ola09 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:26
      bardzo czestosciana
      i z mamą i z tatąsciana
      • nexus Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:28
        ostatnio kłócimy się często , nawet za często uncertain
        • laska.bieberaxd Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:22
          U mnie z mamą kłócę się też o błahostki. Tata ostatnio tak mnie obraził , że już
          od sylwestra z nim nie gadam . !
    • klakierzyca Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:27
      z tatą często wdaję się w dyskusje - często nie ma go w domu, to może nawet lepiej, bo z nim nie da się dyskutować, zawsze stawia na swoim, a ja muszę odpuszczać (taki przykład: jesteś dziewczyną, musisz mieć czysto w pokoju! pff, co za dyskryminacja). z mamą bardzo rzadko, jeśli już to o jakieś błahostki.
      • klakierzyca Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 19:43
        jej, ale namieszałam w pierwszym zdaniu. "często" używam zdecydowanie za często. wybaczcie xd
    • delicious Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:37
      Z mamą rzadko.
      Mamy z tatą takie same charaktery (obydwoje lubimy rządzić) więc jak się kłócimy
      to lepiej uciekać.tongue_out
      Mama mówi że jesteśmy jak ci Polscy politycybig_grinbig_grin
      Ale raczej mam z nimi dobre stosunki.
      • miley_vanesska_ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:39
        Bardzo czesto.....
        Z mamą chyba czesciej ale na to samo chyba wychodzi...
        Wolałabym sie nie kłócic z nimi ale sie nie da ;/
      • silly_girl Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:41
        najczęściej kłócę się z moim tatą .
        przeważnie o duperele .
    • kingaa Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:40
      Ooo! Baaardzo często....i z mamą i z tatą...;-p
    • aguuusia4 .. xd 09.03.10, 15:44
      U mnie codziennie, prawie co godzine.. xd. albo czesciej. zalezy kiedy sie 'spotkam' z
      rodzicami xd.
      idzie o wszystko ;p.
    • inna__ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 15:47
      teraz już coraz mniej kłócę się z rodzicami. praktycznie to wcale. ale jak bywały kłótnie to
      zazwyczaj z mamą, bo tato się o nic nie czepia, zazwyczaj.
      • prosiak_ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 16:00
        codziennie i z mamą i z tatą.
        • kradzieejka_ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 16:41
          Często .
          Z mamą .
          ; c
          • dianolinka Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:00
            z mamą , czepia się o wszystko , ^ . ^
            pamiętam jak się nie odzywała do mnie przez tydzień , wspaniały czas , XD
        • niewidzialna. Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 16:50
          Ja z tatą.Prawie codziennie.
          Powody:
          ^^Nie posprzątałam w domu
          ^^Cały czas siedzę na komputerze
          ^^Biję się z siostrą
          ^^ i wiele innych...
    • koniec . 09.03.10, 16:37
      ja zazwyczaj kłócę się z mamą.
    • czarna2 Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:17
      Z tatą co chwilę , a z mamą bardzo rzadko .
    • kontrastowa c; 09.03.10, 17:18
      z mamą prawie codziennie xd
      a z tatą to tam , już nie biorę na poważnie bo po 30 sekundach mu przechodzi xd
    • pauuli Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:20
      Z mamą. Z tatą strasznie rzadko.
    • crazy_channel_ Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:23
      Ja nie kłucę się z rodzicami tak na serio.. ;DD
      Co innego na żarty.!
      Ja bym tak nie mogłaaa. nie odzywać się do rodzica przez cały dzień,.surprisedsurprisedshocksciana
    • snowboardzistka Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:25
      Jeszcze się z tatą nie kłóciłam, ale z mamą owszem. Potrafimy nie odzywać się
      przez cały dzień. Kłócimy się rzadko, raz na parę miesięcy.
      serce
    • mandy_jonas Re: Kłótnie z rodzicami. - jak często u was wystę 09.03.10, 17:26
      Z mamą sie nie kłócę. Czasem jej coś jedynie odpyskuje, ale ona to raczej ignoruje;P
      A z tatą dość często się kłócę. On mnie do tego wręcz prowokuje swoim zachowaniem;\
    • corba . 09.03.10, 17:28
      u mnie są niemal codziennie kłótnie.
      i przeważnie z tatą - on to sie kłóci o BYLE CO ! ehh . ; //
      szkoda gadać . -,-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka