dulce12_rbd 10.03.10, 20:39 Czy łatwo ją przyjmujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Krytyka. 10.03.10, 20:44 Ciężko przyjąć ostrą krytykę, staram się i podziwiam osoby, które na to stać. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 Re: Krytyka. 10.03.10, 21:13 łatwo. mi taam zwisa jak ktos mnie krytykuje Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Krytyka. 10.03.10, 21:15 jeżeli kogoś przy okazji stać na dobre argumenty to jestem w stanie ją przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: Krytyka. 10.03.10, 21:22 nie . ogółem mówiac to : jak mnie ktos krytykuje , to zaraz się tłumacze i vgl... , nie lubire tego *_* Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Krytyka. 10.03.10, 21:41 to zależy, są tacy wredni i bezczelni ludzie którzy potrafią człowieka strasznie zbesztać za byle co. Zależy KTO krytykuje i JAK krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Krytyka. 11.03.10, 07:21 jasne. nawet zdecydowanie wolę krytykę niż pochwały. jednakże trzeba umiec rozróżnic krytykę od oceny nie na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Krytyka. 11.03.10, 08:31 Szczerze - nie. Nie lubię, kiedy ktoś podważa mój autorytet, i mnie neguje. Zwłaszcza, kiedy jest to osoba, której nie uważam za szczególnie ważną. Kiedy krytykuje mnie ktoś na kogo zdaniu mi bardzo zależy( i jest to krytyka sugestywna) to dobrze to znoszę. Ale mało jest osób, które podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: Krytyka. 11.03.10, 12:49 nie lubie być krytykowana , ale cóż staram sie przyjąć tą krytykę ze spokojem. ale krytykować innych uwielbiam ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
querty. Re: Krytyka. 11.03.10, 20:20 Nie. Krytyka mnie boli, chodź wiem, że pod jej wpływem się zmieniamy. Jakoś nie mogę tego wbić do mojego łba. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Re: Krytyka. 11.03.10, 20:24 Ja sie w ogole nie przejmuje. Drwie sobie ze wszystkiego i wszystkich. To jest moj sposob na szczescie w nieszczesciu. Sa osoby, ktore szanuje. Ale wiekszosc to tylko podludzie, ktorzy w moich oczach nic nie znacza. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Krytyka. 11.03.10, 20:27 udaje ze olewam ale nie olewam . Ale jestem pozytywna raczej wiec sie nie przejmuje jakos berdzo . Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: Krytyka. 11.03.10, 20:27 staram się ale najcześciej staram sie robic to co uważam za dobre a nie to co mówią mi inni nawet jak mnie krytykują Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Krytyka. 11.03.10, 20:28 staram się ją łatwo przyjmować jeśli jest uzasadniona to nie mam z tym problemu jednak jeśli ktoś chce mi tak o na złość zrobić i coś powiedzieć, to nie traktuję tego zbyt poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Krytyka. 12.03.10, 15:25 tak, jeśli ktoś ma uzasadnione argumenty. zwykle jednak mam swoje zdanie i zawzięcie z nim o tym dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Krytyka. 12.03.10, 15:32 jeśli czuję , że to prawda to niezbyt , ale jeśli gada coś nieuzasadnionego to mi to wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Krytyka. 13.03.10, 18:17 raczej nie. ale jeżeli ktoś skrytykuje coś co zrobiłam, a potem powie, że jest dobrze to wiem, że na serio jest dobrze. x d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Krytyka. 13.03.10, 18:24 To znaczy tak: jestem otwarta na krytykę od kogoś, kto się faktycznie na czymś zna i wiem, że może mieć rację. Opinia kogoś, kto mnie nie zna całkowicie po mnie spływa. Odpowiedz Link Zgłoś