andziulkaxd 12.03.10, 19:54 Oficjalny teledysk do piosenki Make a Wave www.youtube.com/watch#!v=2SgayKC-r3M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulkaxd Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:14 podoba się wam??? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:15 mmm.... Świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:19 ciekawe kotek jeszcze nie napisał Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:24 matko...ten teledysk normalnie bossski , piosenka też superowa wow...Demi pasuje do Joe - według mnie Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:31 coś czuje że wideo zostanie niedługo skasowane.... bo oficjalna premiera ma być podajże w niedziele, ale wiadomo.... wszystko szybciej wycieka do internetu a teledysk boski..... pingwiny (2.22) są świetne.... a o tym jak Jemi ślicznie wyglądają razem mogłabym mówić godzinami xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:38 Super jest ten teledysk.! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 20:44 Super to jest że prawie cały czas przy samym końcu powtarzają ,, Make A Wave". Strasznie mnie to wkurza przy teledyskach w których tak powtarzają niektóre słowa.!. Super tez jest ten wieloryb czy coś tam ( niewiem jak to się nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 21:40 uwielbiam ten teledysk, jak tylko się pojawił to od tamtej chwili ciągle go oglądam. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 22:00 Taak, widziałam go już. Jest świetny... Taki naturalny. Widać pomiędzy nimi taką więź. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 12.03.10, 22:11 cóż te rybki trochę nie pasują do Demi i Joe'go, ale mniejsza. są i dobrze, bo to o nie chodzi w tej całej kampanii. teledysk -cud, miód i orzeszki. piosenka - już nie taka rewelacyjna, ale jest w porządku. poza tym ubolewam, że Joe i Demi nie są parą, pasują do siebie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 13.03.10, 10:48 Hehe zgadzam się że doskonale do siebie pasują xD Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 13.03.10, 12:07 gwiazdunie.pl/demi-lovato-i-joe-jonas-sa-razem-sensacja/ - -> myślicie że to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
mercia96 Re: Make a Wave --> Demi i Joe :) 13.03.10, 22:27 Szczerze, to wątpię, że ten wywiad był prawdziwy... raczej z taką chęcią nie mówiłaby o tym. Ale oni pasują do siebie, a Disney chce, by byli parą... Co do teledysku jest świetny! Piękny teledysk, piękna piosenka. Jestem mile zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś