desires 18.03.10, 18:45 z którego filmu soundrack podobał wam się najbardziej ,podoba się wam wokalista /wokalistka który/a wykonuje jedną z piosenek zamieszczonej na soundark'u ? a może który był beznadziejny ? kotyy ,wypowiadać się ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Soundrack 18.03.10, 18:52 przykro mi to powiedzieć, ale chyba z New Moon. Pomimo jest to Smiesh (Zmierzch) wyjątkowo soundtrack mi się podoba. I to CAŁY c; Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Soundrack 18.03.10, 18:55 Ja lubię muzykę z filmu Dance Flick choć nigdzie nie mogę znaleźć pełnej listy ale muza była fajna ^^ no i z wielu innych za dużo by wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Soundrack 18.03.10, 18:55 nie pamiętam wielu soundtracków :d ostatnio jakoś wpadł mi do głowy ten od najnowszej alicji w krainie czarów, choć jest całkiem nie w moim guście :p Odpowiedz Link Zgłoś
desires Re: Soundrack 18.03.10, 18:56 to też nie mój gust ,chociaż piosenka Alice ,w wykonaniu Avril Lavigne ,była boska ,sam film mi się nie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Re: Soundrack 18.03.10, 19:14 Mnie bardzo podobał się soundtrack z "New Moon". Wszystkie piosenki znam na pamięć Jeszcze kilka piosenek z soundtracku z "Galerianek" przypadło mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksindahouse Re: Soundrack 18.03.10, 19:18 Soundtrack ze "Step Up" i "Step up 2"... ale tylko dlatego, że główine takiej muzyki słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: Soundrack 18.03.10, 19:18 No zabrzmi tak banalnie (w sensie że dużo dziewczyn tak odpowiada) ale ze Zmierzchu i KwN.Naprawdę są tam moim zdanie świetne piosenki i oddają klimat filmu.Z Alicji też jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: Soundrack 18.03.10, 19:24 najbardziej to lubie ze zmierzchu;] spamik mały: kotek.czat.xx.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne SoundTrack 18.03.10, 19:35 Mnie się akurat podobają Soundtracki Ale do rzeczy: Kill Bill Pulp Fiction Jacie Brown Czyli ogólnie Tarantino Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Soundrack 18.03.10, 19:45 Ja uwielbiam sonudtrack z Władcy Pierścieni, jest cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
nacpanaa Ajaja ^^ 18.03.10, 19:52 No to moja kolej: Ogólnie soundtrack który mi się podobał to ten soundtrack xd z Step Up: Taniec zmysłów, Step Up 2: The Streets. Wokalista/tka? Różni wykonują piosenki xd Odpowiedz Link Zgłoś
klek Re: Ajaja ^^ 09.04.10, 01:35 Chicago Freaky Firday Fame-stary OFC a z serialu to Supernatural ze wszystkich sezonów Odpowiedz Link Zgłoś
castiela Re: Ajaja ^^ 12.04.10, 21:38 klek napisał(a): > Chicago > Freaky Firday > Fame-stary OFC > a z serialu to > Supernatural ze wszystkich sezonów Kooooooooooooooooocham Supernatural i cały soundtrack Z serialowych lubię jeszcze ten z Plotkary, a z filmowych po prostu kocham ten z Królowej potępionych - mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Soundrack 06.04.10, 23:49 Wstyd się przyznać, ale bardzo lubię muzykę ze Zmierzchu i Księżyca w nowiu. To dziwne, bo nie lubię filmów. Uważam jednak, że oba mają świetne zarówno soundtracki jak i muzykę filmową. Temu, kto wybiera wykonawców do sagi Zmierzch należą się ogromne brawa za to, że do tak beznadziejnych filmów dobrał naprawdę dobrą muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Soundrack 11.04.10, 21:41 Jedna piosenka mi się strasznie podoba, jest boska po prostu. Jest to soundtrack z filmu Wciąż Ją Kocham jeżeli chcecie posłuchać wolnej piosenki to macie: Amanda Seyfried - Little House piękna < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Soundrack 12.04.10, 17:07 Zdecydowanie Once... świetne piosenki.. choć film jest już z 2006 roku ja do tej pory słucham niektórych piosenek z sundtrack'u do tego filmu.. Polecam min. "Falling Slowly"(zresztą zasłużony Oscar za tą piosenkę), "The Hill", "If you want me", "Gold" "Lies" "leave" i duzo innych... Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Soundrack 12.04.10, 17:12 Nie z filmu, ale co tam. Vampire Diaries. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Soundrack. 12.04.10, 17:13 podobał mi się soundtrack do filmu zabójcze ciało, bo lubię z niego piosenkę jennifer's body. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Soundrack 12.04.10, 17:18 nie interesuję się soundtrackami na tyle, żeby stwierdzić, który jest moim ulubionym. ale soundtrack do almost alice się im udał. o, i do jennifer's body. Odpowiedz Link Zgłoś