klakierzyca Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 20:51 Aneta, najczęściej mówią na mnie Andzia lub Klakierzyca w maju będę mieć 16 lat, bliźnięta interesuję się mangą, anime, kotami i innymi, nieistotnymi rzeczami :d Odpowiedz Link Zgłoś
niceegiiirl Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 20:52 Mam na imie Ania , mówią do mnie kwas albo lej albo kuba xde znak zodiaku to ryby interesuje sie piłką nożną i takie tam xDe Odpowiedz Link Zgłoś
nkate_16 Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 20:55 Więc jestem Kasia ksywka to Vera lat 14 skoncze w lipcu Hurra!!! znak zodiaku to lew mrau xd hmmm czym sie interesuje muza no i lubie czytac booksy Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:00 Było było, wielkokrotnie. Agnieszka, lat 19, bliźnięta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:03 monika. jakiejś szczególnej ksywki nie mam, jak coś to czasami jakieś zdrobnienia czy coś w tym stylu. lat trzynaście. koziorożec. zainteresowań jakiś szczególnych brak. Odpowiedz Link Zgłoś
realistic Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:04 Olka,ale wolę alex prawie 15, bliźnięta lubię siedzieć przed kompem, słuchać muzyki, jeździć na deskorolce... Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:06 jutrojużpiętnastka patrycja, alias cicha. spod rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowamalina Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:06 a więc Marcelina+_brak ksywki_+w czerwcu 15+bliźnięta+lubię czytać książki, malować, uwielbiam słuchać muzyki i tańczyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:09 A więc. Jennifer - tak, to moje imię. Zodiakalny wodnik, rysuję komiksy, uwielbiam siatkówkę, nienawidze piłki nożnej i kocham muzykę, o. Często słyszę, iż jestem "narwanym, niewyżtym dzieckiem z niepotwierdzonym ADHD" Aha, ciągle czytam książki i wiecznie nie ma mnie w domu. Co z tego, że te dwie rzeczy nie zgadzają się ze sobą nawzajem ? Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:09 Ewa, Lat 12. Zodiakalny koziorożec, urodzona w styczniu. Marzycielka, artystka, introwertyczka. Na zewnątrz szara myszka w babcinym swetrze i okularach, w środku filozofka i wulkan emocji. Czasem nieco się wywyższa, ale to przez przypadek, bo czasem potrafi poświęcić dużo czasu i pracy tylko po to, aby kogoś uszczęśliwić. Chciałaby umieć wyrażać swoje emocje, na razie uczy się ufać kartkom papieru i kasetom wideo. Przy odrobinie szczęścia przyszła reżyserka, scenografka i aktorka. Klarnecistka i gitarzystka, anty-sportsmenka potykająca się o własne nogi. Piosenkarka od siedmiu boleści. Fotografka portretowa. Choleryczka. Uwielbia zapach proszku do prania, perfum nie używa od lat, bo pachną dla niej sztucznie. Woli owoce od chipsów, herbatę od kawy i komputery stacjonarne od laptopów. Ma siedmioletnią komórkę i wcale jej to nie przeszkadza. W przyszłości będzie szczęśliwa, niezbyt bogata ale za to wypełniona wiedzą. Chociaż lubi się uczyć, nie obchodzą ją oceny. Panicznie boi się krytyki, ale nie potrzebuje pochwał, aby wiedzieć ile jest warta. Często coś mówi, a potem tego żałuje. Nadal jeszcze nie wie, kim jest, ciągle się zmienia. Nie obchodzi ją, co mówią inni, ma własne zdanie na wiele tematów. Nie lubi polityki, w sumie nie wie, skąd wie, co się aktualnie dzieje w mediach i kto jest prezydentem. Często cierpi z powodu bólu brzucha i głowy. Wychowana słuchając Listy Przebojów Programu Trzeciego. Jej ulubionym sklepem jest Empik, nie ściąga nielegalnie muzyki, jest semiwegetarianką i próbuje być wegetarianką, uwielbia czytać, wydała majątek płacąc karę za zbyt długie przetrzymywanie książek z biblioteki i kocha pewne osoby. Niełatwo ufa ludziom, w realu ma niewiele przyjaciółek, bo ci, którzy ją lubią, ją z kolei denerwują, a ci, których ona lubi, nie zwracają na nią uwagi. To ja. Napisałam więcej, niż planowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
engell Re: zapoznawacz ; DD 19.03.10, 21:17 Witam <33 Nazywam się Dagmara. Ludzie ze szkoły przezywają mnie Engell ( z racji tego, że lubię rysować anioły, ale ktoś postanowił je zmienić xD) Mam 16 lat ^^ Zodiakalny koziorożec. Uwielbiam rysować mangę, język japoński W wolnym czasie gram w siatę i kosza ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: zapoznawacz ; DD 20.03.10, 10:56 Ja mam na imię Ola kumple mówią na mnie Rosia, Rośka od nazwiska lubię śpiewać tańczyć grać na gitarze , spotykać się z FRIENDS ;* lubię siatkówkę... urodziny 1 grudnia ^^ znak zodiaku strzelec. ^^ jestem szalona, porąbana ( w pozytywny sposób) \itd. Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: zapoznawacz ; DD 20.03.10, 12:51 ano tak, mam na imię karolina, jestem rakiem, mówią na mnie carlain i lubię śpiewać. być może o czymś zapomniałam. :d Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa Re: zapoznawacz ; DD 20.03.10, 15:54 monika. moje ksywka to m.o ;d waga to mój znak zodiaku. muzyka, fotografia to moje hobby Odpowiedz Link Zgłoś
koniec Zapoznawacz ;DD 20.03.10, 20:16 jestem Angelika, mówią na mnie Andzia, Andy, An. mam 13 latek. lubię kosza. c: Odpowiedz Link Zgłoś
misialina12 Re: Mam na imię ... ^^ 21.03.10, 14:54 Mam na imię Michalina, zazwyczaj mówią na mnie Misia, Misiek lub Michu, W listopadzie będę miała 14 lat xD Lubie grać w kosza i spotykać się z przyjaciółmi ; *** ; p Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu . ehee 02.04.10, 16:33 . Mam na imię Natalia . mówią na Mnie Natt , Teodor zodiakalne bliżnięta ^ w czerwcu będe miała 15 lat . lubie kosza , rower , bieganie z przyjaciółmi . słuchanie muzyki . przerabianie zdj . przebywanie na kotku . rysowanie . to chyba tyle ^ Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee20 Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 15:07 Anka ale wołają na mnie Daka . Za pare dni 15 lat. Zodiakalny baran. Najbardziej lubię pływać i chodzić do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 15:19 elka- prawie 14- waga- lubię jazdę na rolkach, dobre książki, pisanie blogów lub opowiadń, fajne piosenki itp chętnie pogadam przez gg i poznam kogoś z was... dla chętnych nr na profilu... Odpowiedz Link Zgłoś
messalina poznajmy sie xD 21.03.10, 15:31 1. Michalina. 2. Strzelec, 11, melancholik/marzyciel wg wspanialego Hipok 3. Psychologia, fizyka. 4. Uwielbiam dyskutowac z ciekawymi ludzmi na rownie interesujace tematy. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Re: poznajmy sie xD 21.03.10, 15:33 Hipokratesa mialam na mysli ;] AVe. Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel jkujtyhgbch 21.03.10, 15:43 Kasia+kaczor, kasiakasia+w tym roku 14 lat+projektowanie ubrań, komp Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 15:45 Mam na imię Basia, mówią na mnie Badoś, Barabara, Olech.(nie cierpie jak tak mówią;/.- nazwisko mojego kolegi). W grudniu będę mieć 14 lat. Znak zodiaku strzelec. Interesuję się tańcem i muzyką, lubię pisac opowiadania. ; )) ; * Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka ; D 21.03.10, 15:50 Maj nejm is Martyna . Mówią na mnie Tysia . Lat mam 13 ;3 Interesuję się fotografią itp. W wolnym czasie lubię rysować słuchać muzyki i marnować czas na siedzenie na internecie (czyt.kocie) No tyle c; Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia11606 Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 15:51 Nazywam się Kinga (Kika). 6 czerwca 13-tka, ale ja stara jestem xD. Znak zodaiku: Bliźnięta. ZApraszam na mój profil. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 16:01 Pani N ma lat 15 <za 10 msc 16 ;> Pani N jest Koziorożcem i nie ma ksywy...no chyba, ze po nazwisku a potem po pysku ;-/ Gram na gitarze, kocham kosza...grac w kosza, pływać, spać, nie lubie czytać, kocham sluchać muzyki i projektować ubrania. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
agatusia9595 Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 16:11 Agata .. Nie mam ksywki, ale nikt nie mówi do mnie po imieniu tylko poprostu Aga .. 15 lat .. skorpion .. Przede wszystkim taniec.! Hymm a co jeszcze - Uwielbiam pływać, jeść (xd), łyżwy, nurkowanie, muzyczka, j.angielski, podróżee.! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 16:12 Agnieszka - Aga . lat 16 . uwielbiam nic nie robić i czasami potańczyć . bez muzyki 'mój świat' by nie istniał . nieśmiała , całe życie mam takich samych przyjaciół . . . bla bla bla itd . itp . Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: zapoznawacz ; DD 21.03.10, 16:13 Jestem Weronika, nie mam pseudonimu xD. W grudniu skończe 14 laat. mój znak zodiaku to strzelec, kocham śpiewać i grać na gitarze, lubię spotkania z przyjaciółmi, ploteczki..i dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 21.03.10, 16:48 A więc... nie zaczyna się zdania od 'a więc'. W takim razie mam na imię Paulina. Imię jak imię - zwykłe, nieoryginalne i długie, przez co właśnie wszyscy sobie je skracają na Paula lub Paul. Niektórzy, nie wiem z jakiego powodu nazywają mnie też Paćka. Nie znoszę tej ksywki. Nigdy mnie tak nie nazywajcie. W sumie nigdy nie mów nigdy, ale co do tego to NA PEWNO nigdy. Lat mam trzynaście i trzysta czterdzieści osiem dni. Znaku zodiaku możecie się domyślić. Interesuję się... w zasadzie niczym szczególnym. Piszę, ale to tak do szuflady. Swego czasu też fotografowałam, aczkolwiek było to dosyć dawno. Lubię oglądać filmy, no bo któż nie lubi? Ale takie ambitne, przede wszystkim dramaty. To do mnie przemawia. Czytać też kocham, ale ostatnio co raz mniej czasu na tym spędzam. Uważam się za ekstrawertyczkę, chociaż nie, trafniejszym określeniem będzie ambiwertyczka. Niektórzy sądzą też, że jestem opryskliwa tudzież zgryźliwa. Absolutnie się z tym nie zgadzam - po prostu mam swój charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: . 21.03.10, 17:44 mam na imię Paulina.25 sierpnia skończe 13 latek. Ksywek mam b.dużo, ale ogólnie to znajomi mówią na mnie Paula, Pauluś, Paolek itd. mój znak zodiaku to panna. Interesuje sie muzyką. Słucham: Justina Biebera, Tokio Hotel, Paramore. Mój ulubiony film to zmierzch, ksiezyc w nowiu (i jeszcze pewnie cala saga), ring 1 i 2. starczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: zapoznawacz ; DD 01.04.10, 23:13 Mam na imię Alicja ale mówią na mnie Ala, Alusia, Aluś, Alutka, Alka xP , w czerwcu będę miała 15 lat (buuu, dużo, wiem ), mój znak zodiaku to rak, uwielbiam śpiewać i tańczyć, słucham bardzo dużo muzyki, rysuję, mam ogromną kolekcję magazynów na nastolatek i różnych rzeczy z Jonas Brothers, kocham jeździć na nartach, łyżwach i rolkach i to chyba wszystko.. aha.. i kocham pewnego najcudowniejszego na świecie chłopaka * , * W. <333 Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 11:32 aliciajonas napisał(a): > Mam na imię Alicja ale mówią na mnie Ala, Alusia, Aluś, Alutka, Alka xP , w > czerwcu będę miała 15 lat (buuu, dużo, wiem ), mój znak zodiaku to rak, > uwielbiam śpiewać i tańczyć, słucham bardzo dużo muzyki, rysuję, mam ogromną > kolekcję magazynów na nastolatek i różnych rzeczy z Jonas Brothers, kocham > jeździć na nartach, łyżwach i rolkach i to chyba wszystko.. aha.. i kocham > pewnego najcudowniejszego na świecie chłopaka * , * W. <333 dla*** Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: zapoznawacz ; DD 01.04.10, 23:58 1.Imię; Wikuśśka 2.Ksywka tylko dla wtajemniczonych;k 3. Znak; Taki fajny 4.W lipcu będzie 13. 5. Piłka nożna, fotografia, zwierzaki, koszykówka, przyjaciele, deskorolka //... .... ... .... ....dużo tego, kotek by popadł w depresje jak by musiał to czytać;o a ja lubię koty Odpowiedz Link Zgłoś