stevi_bbe Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:12 Imię : Adriana X D Ksywa : Dzia , Dusia , Niunia , Rolnik , Łada , Łada na ekogroszek , Chuda , Prosta , Chechłaczka X D Wiek : 11 lat ; D Co lubię : Lubię się wygłupiać .. najczęściej z kolegami ; D . Przyjaciół mam duużoo .. Krzywy , Milka , Mickey , Szczoch , Nevi , Natala , Żmijka , Bronek i dużoo innych : ) Kocham tańczyć , śpiewać i robić z siebie debila X D Znak zodiaku : Waga . Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:17 Jestem Marta mam 13 lat.Urodziłam się w walentynki i jestem wodnikiem.Kocham sage zmierzch : D Mam 3 najlepsze przyjaciółki Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ :P 02.07.10, 11:32 imie ; Paulina, xywa ; Paciek, Mentor, Emo [O_________________x], lat - 14, znak ; waga muzyka, znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
taylorcanada Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:40 imię : Taylor Roxanne ksywka :Tayz, Roxi, Taxi [połączenie dwóch imion] lat : skończone 14 zainteresowania : muzyka, gra na keyboardzie Odpowiedz Link Zgłoś
cassade Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:51 Zwę się Marta,pseudo Martuuu,Marcik,lat mam 14 od 10 kwietnia-taa wiem tragedia smolenska.lubie czytac mroczne ksiązki,grac w simsy xD,jezdzic konno i grac na gitarze.No w sumie dodajmy tez ze lubie siatkówke. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yonkee Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:57 nazywam się marta. nie mam żadnej ksywki, czasem wołają yonkee. w lutym skończyłam 13 lat. interesuję się grafiką komputerową i trochę modą x3 mój znak zodiaku to ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:00 więc.. Jestem Paulina mam 14 lat, jestem strzelcem ;D, interesuję się sportem , głównie siatkówką<trenuje> , tańcem, muzyką, śpiewem < śpiewam od 6 lat > , i modą . ) Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:01 aha i mówią na mnie Paula,Pasii , Pasiek ,albo Paolaa ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:10 Imię: Klaudia, ksywki: kusy, alien, boguś, miecio,gremlin, przystojniak, lat: 16 (skończone), znak zodiaku: bliźnięta, interesuję się Billem Kaulitzem, ogólnie Tokio Hotel, ale Billem najbardziej xD Trenuję też gimnastykę artystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:18 Aneta - Nusia - Necia - Antuanette - 17 latek - Bliźnięta - Piłka ręczna - muzyka (wokal) - wampiry!!!!!! Witam kociaki *** Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaaa Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:21 Mam na imię Magda, mówią na mnie Magdolina. Mam 14 lat, jestem z pod znaku ryb Moim życiem jest taniec, kocham muzykę, uwielbiam spotykać się z przyjaciółmi, lubię jeździć na desce Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:22 Na imię Aleksandra, mówią na mnie Ola, nie mam ksywki. W sierpniu lat 15, zodiakalna panna. Interesuję się muzyką rockową, dobrymi filmami, narciarstwem i tak dalej. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:23 Marta ; Franek, Majkel ; 14 stuknie 14 ; rak ; muzyka . Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:30 Nazywam się Alicja , mam 16 lat. Znak zodiaku bliźnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:32 Imię : Łukasz Ksywka : Długi, Johny Wiek : 16 (31.03.1994r.) baran Co robię? : fotografuję, jeżdżę na desce i gram w piłkę nożną : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zagroszkowana Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:37 dobry pomysł na zapoznanie się ; dd. Nazywam się Klaudia ale mówią mi klauud, kladi itp ... ; dd w lipcu będzie 13 czyli zodiakalny rak . Interesuje się siatkówką ( którą też trenuje), fotografią, i różnymi innymi rzeczami . Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:34 Paulina, ale mówią Paula..;d ZA 8 dni skończę 13 lat, i jestem z pod znaku raka. Interesuje się trochę piłką nożną i muzyką ;x A i dodam ze jestem fanką Avril LAvigne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:34 imię: Paulina mówią na mnie: Paulina, Paula, Paura. wiek: 14 znak zodiaku: Lew Kocham muzykę, kocham baseball, kocham softball, kocham kosza, kocham Maksa Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:57 Agata + Aga , Aguś ? + .. + rak + muzyka, filmy, seriale, przyjaciele , Tv , Alex Gaskarth <3 Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 19:45 Jestem Justyna czyli Tyna mam 14 lat jestem baranem interesuje się muzyką , siatką, lubię spotykać się ze znajomymi chyba, że mam wszystkiego dość i chce być sama . Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 20:49 Karolina (Karola, Kartka - tylko dla przyjaciół) 14 lat, skorpion lubię podróżować, taniec, sport nienawidzę matmy ( co innego fizyka :p) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:38 Nazywam się MIchał i mam 15 lat ;p Znajomi z klasy mówią do mnie Misiu - Pysiu <lol2> Musiałem to powiedzieć To od niedawna;d Mój znak zodiaku to byk ;p Urodziłem sie w maju ;p Interesuję się muzyką !! grAM ŚPIEWAM ;P Za rok i miesiąc pójdę na profil humanistyczny do liceum ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:45 Angelika, mówią na mnie Andzia, Andziuś. Zodiakalna ryba, kocham sport. 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:54 imię : Marta pseudonim : Martu zainteresowania : j. angielski , muzyka ( hard rock ,metalcore itd. ) , gra na gitarze , subkultury , thilery , malowanie paznokci ( kocham ; d ) , wymyślanie cool niestworzonych rzeczy ( ale too dla wtajemniczonych ; * ) . jestem b. miła ( tak sądzić ) . [ to yaa ] . c ; Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:57 bardzo przepraszam ,ale zapomniałam . ; dd zodiak : strzelec wiek : 16 wy grudniu . c ; Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:48 Zuzia, Ryby. Interesuję się... psychologią <3 Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:50 ->Emilka -> 17 lat -> Wodnik -> uwielbiam piłkę nożną. Kibicuje Realowi Madryt, nienawidzę Barcelony. Lubię czytać, oglądać filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:56 Ziomson ! ; > Takk. Joanna, ale błagam ! nie mów tak do mnie. Po prostu Asia, mówią na mnie - Aśka, Młoda, Aszken, Franek bądź Mietek, zazwyczaj Mała Asia. Zodiakalna waga. W październiku 14 lat. ^^ Interesuję się muzyką i sportem oraz motoryzacją. Jeżdżę na rolkach i rowerze oraz motorze. uwielbiam motorrr ! jest taki czarny. arr. moja kochana Viraszka. ( Yamaha Virago . ; > ) . Mam też psiaka, rasy labrador, ma 4 latka. znaczy się będzie miał w lipcu. ;P podobno jestem duszą towarzystwa i łatwo nawiązuje nowe kontakty... tyle o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkova Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 21:57 `.Imię: Patrycja Ksywka: Pat, Patka,Tyśka Lat: Wczoraj skończyłam 12 Znak zodiaku: Rak Interesuje się: sportem, muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 22:02 Pałula . x DD nie mam ksywki . w listopadzie 15 . czyli strzelec ; ]] kocham pływać i słuchać muzyki < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Me . ;d 02.07.10, 22:05 Mam na imię Klaudia. ksywka klasowa to KiCia. Mam 12 lat . Znaczek to Bliźnięta , Moim hobby jest przebieranie się za Lady GaGę , kocham ptaki , fotografię , sztuukę ogólnie. kocham nadarzycie rysowanie ołówkami ,szczególnie portretów , i malarstwo akwarelowe. lubię gadać ze znajomymi. mówią ze jestesm bez serca bo nie ryczę jak inni za M A R Z A N N A (?) ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. zapoznawacz. :q 03.07.10, 14:49 imię: weronika pseudo: nika wiek: prawie 15 (29.07.1995) hobby: rysowanie, fotografowanie, taniec, muzyka chcesz wiedzieć więcej to zagadaj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
the_lia Re: zapoznawacz ; DD 04.07.10, 15:27 Nazywam się Natalia , mówią na mnie Lia albo Nat , mam 15 lat i jestem Lwem ^^ , kocham grać na gitarze , czytać książki , tańczyć , spiewać , komponować , oglądać filmy , spotykać sie z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ . 04.07.10, 15:36 ja mam na imię julita, ksywka to "kurczak" (nie wiem dlaczego, ale okej c, urodziny obchodzę 27 lipca (niedługo! ;q), mój znak zodiaku to lew, a interesuję się sportem i muzyką. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: zapoznawacz ; DD 04.07.10, 16:17 A ja Gloria <tak wiem, że głupie > , mówią mi Glorka - florka xd, mam 14 lat , jestem barrranem , nienawidzę uprawiać sportu uwielbiam patrzeć jak ktos go uprawia , uwielbiam czytać książki i rysować mangę oraz rozmawiać z przyjaciółmi a najbardziej na świecie kocham Michael`a Jackson`a Uwielbiam tańczyć jego układy , ubierać się w jwgo stylu i robić wszystko co jest z nim związane Ps. Świetny wątek madziek67 Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: zapoznawacz ; DD 04.07.10, 16:28 Na imię mam Gabrysia czyli Gabi, Gabryś. W kwietniu będę mieć 13 lat. Jestem barenem. Tańczę Odpowiedz Link Zgłoś