bejca95 22.03.10, 20:04 Mam niesamowite komleksy... Zaczynając od otyłości a kończąc na dużym nosie Nie mam siły do samej siebie. Czy Wy też macie kompleksy? Jak tak, to jakie? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:13 Ha mam, ale żyję z nimi w zgodzie, no bo miła atmosferka panuje, ;d. Np. ostatnio odkryłam, że mam krzywe kolana... naprawdę krzywe... tak konkretnie xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:15 kazdy ma kompleksy. moimi sa: -since pod oczami -brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:20 hmm... -grubsze nożki -brzydkie zeby ale moją zaletą jest to że jak sobie powiem"uuu trzeba sie własc za siebie"to naprawde potrafie schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:22 Oo. ! Po długim zastanowieniu stwierdzam, że... nie mam kompleksów! hahaha. xD Jeśli jakieś tam, no to takie: tragiczne since pod oczami & krzywy uśmiech. x ] Ale i tak KoFFFam siebie taką, jaką jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 Re: Kopleksy :( 20.04.10, 20:49 Ja tez nie mam kompleksów x dd . No może jeden moja cera mam duzo blizn ale jakoś sb radze , i za bardz sie tym nie przejmuje . Odpowiedz Link Zgłoś
roulette Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:34 każdy człowiek je ma i można z nimi żyć. też je mam.. za bardzo umięśnione nogi, za mało płaski brzuch, za duży biust,biodra i pupa, odstające ucho, ale żyję z nimi no i mojemu się podoba więc nic nie zmieniam..na razie pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
roulette Piosenka. 05.04.10, 14:27 rab3it.wrzuta.pl/audio/aGQ57uMXkpd/grupa_operacyjna_-_kompleksy <-- polecam.. naprawdę dała mi do myślenia. posłuchajcie i po prostu wczujcie się (; Odpowiedz Link Zgłoś
bejca95 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:49 Na tym zdjęciu naszczęście nie widać, ale nie które są tragiczne Bez operacji plastycznej się nie obejdzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Kompleksy 05.04.10, 15:59 ja nie należę do osób które popadają w samouwielbienie,ale wiem jak wyglądam,wiem co mogłabym mieć lepsze jednak akceptuję siebie w pełni.choć parę lat temu było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: Kopleksy :( 23.03.10, 21:33 yyy...... biust i....eee..... mam tak jakby anoreksje wiec....no....wiadomo....WAGA no i ...nogi ! Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:26 Kobito! Gdzie ty masz duży nos? Chyba na czole. Widziałem twoje zdjęcie na kotku i wcale nie jest duży, wyolbrzymiasz różne rzeczy. Poza tym przyjdzie wisona to troszku schudniesz Odpowiedz Link Zgłoś
bejca95 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:52 A dziękuje , ale na tym zdjęciu tego nie widać (naszczęście). Nie mam silnej woli do tego żeby schudnąć Ale jeszcze raz dziękuje , poprawił mi się humor. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Kopleksy :( 22.03.10, 20:28 brzydki nos, i nogi takie trochę z deka.. przy kości xD Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ;)tutaj ;) 22.03.10, 20:32 Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego ale ja miałam a dosłownie parę minut temu je olałam ! Kochana nie martw się !Nie wiem ile masz lat ale jesteś pewnie w okresie dojrzewania i z kaczątka wyłania się łabędź ! Ja godzinami stałam przed lustrem i wymieniałam " Boże moje włosy... proste fuuj !Uda grube i wielkie jak szafa! brzuch mi wisi po kolana trądzik na całej twarzy i wgl taka szpetna że shok ! a teraz nic Nie martw się kompleksy przejdą z czasem, w okresie dojrzewania każda z nas wszystko wyolbrzymia nawet jeden pryszcz wydaje się wielkim czerwonym pryszczorem na całe czoło.. kurczę nie wiem czy coś zrozumiesz z tego gadania ale mam taką fazę że szok ;D;D I JESZCZE RAZ NIE ULEGAJ KOMPLEKSOM !! Odpowiedz Link Zgłoś
bejca95 Re: ;)tutaj ;) 22.03.10, 20:58 Ojej dziękuje bardzo Mam 15 lat więc zgadza się , jestem w wieku dojrzewania. Wszystko zrozumiałam Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam PS.Wiesz co? ja tez juz to olałam Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 22:13 Mimo, że schudłam 9 kg, to mam mało jędrny brzuch. Chociaż jest płaski. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 22:15 Usmiech , zyczliwosc ... to jest wazne naj . Kazdy ma kompleksy ... jest wielu ludzi nie zbyt ladnych ale kazdy ma swoj ideal i to ze uwazasz ze jestes brzydka nie znaczy ze innym sie nie podobasz ... Musisz odlalesc w otylosci i duzym nosie walory ... Ja sie moimi worami pod oczami (ktore mam zawsze i sa bardzo brzydkie) nie przejmuje , ani tym ze mam spore stopy (39) i grube nogi troszke .. ale naogol jestem szczupla ale mnie to i tak wisi , mam to w dupie i zyje jakos NIE PRZEJMUJ SIE TO GRUNT I USMIECH !! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Kopleksy :( 22.03.10, 23:25 ha. mam ładny nos i ładne oczy i włosy i duzo tego ale mam grube uda i jestem wscibska. ludzie mowia ze jestem wredna. co ja na to ? "to szczerość kotku" Odpowiedz Link Zgłoś
realistic Re: Kopleksy :( 22.03.10, 23:31 było owszem, mam kompleksy sądzę, że mam brzydkie włosy, nogi. to chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
dream Kompleksy.. :( 23.03.10, 09:54 Chyba każdy je ma w większym, lub mniejszym stopniu. Nie jesteśmy idealni, ale każdy z nas jest piękny na jakis tam sposób. Piękno się bierze z wnętrza.. i chociaż sama cały czas narzekam na swój wygląd to każdemu to powtarzam. Co do moich kompleksów.. hihi :x Chyba łatwiej by było mi powiedzieć co w sobie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
girl95 Re: Kopleksy :( 23.03.10, 10:02 Każdy ma kompleksy Nie będę wypisywać swoich kompleksów bo akurat jestem w dobrym humorze i nie chcę go zepsuć Skup się na tym co się w tobie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
blender kompleksy. 23.03.10, 10:11 tak, mam nie jestem przecież idealna c; mam krzywy i duży nos, za duże biodra i stopy, brzydki kolor oczu oraz krzywe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: kompleksy. 23.03.10, 10:17 mam dużo kompleksów, a to wielki brzuch, a to grube nogi, a to wielki nos. ale każdy jest wyjątkowy i różni się swoim pięknem od innych. c: Odpowiedz Link Zgłoś
paattii a gdzie zalety? 23.03.10, 10:16 Spróbujcie znaleźć swoje dobre strony tak jak ja. Ja nie lubię swojego nosa, uzębienia i tego, że jestem niefotogeniczna. Ale mam za to nawet dobrą figurę, fajny tyłek, no i na biust nie mogę narzekać Jak już znajdziecie swoje zalety podkreślcie je... Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: Kopleksy :( 23.03.10, 13:20 moim zdaniem ; duże czoła i brzydkie oczy, chodź inni twierdzą, że to nie prawda. Ale przecież dziewczyna zawsze się czegoś doszukam w swoim wyglądzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Kopleksy :( 04.04.10, 23:02 Mam takie same komplesy jak ty xd Lekka otyłość [ bo kocham czekoladę, a dieta czekoladowa nie pomogła ] No i duży nos, który obrzydza mi całą twarz. Ale walczę z tym, może nie z nosem, ale z otyłością ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
squash kompleksy. 04.04.10, 23:03 właściwie lubię siebie. Nos mogłabym zamienić, bo jakoś mi nie pasuje, ale to tylko moje zdanie. Uważam się za ładną dziewczynę. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Kopleksy :( 04.04.10, 23:04 myśle ze kazdy je ma, ja mam przez rozstępy i to ze jestem gruba Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Kopleksy :( 04.04.10, 23:11 krzywe zęby, ale będę miała aparat więc się wyprostują małe krostki na rękach i policzkach ( chyba jakieś uczulenie bo mnie swędzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Kopleksy :( 04.04.10, 23:15 Ja w sobie lubię tylko rzęsy ^^ Chociaż są ciut za krótkie, ale to tam pryszcz .. A pryszczy też mam sporo -,- Gówniane toniki z garniera nic nie dają.. Pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: Kopleksy :( 05.04.10, 08:29 Ja jestem w ogóle jednym wielkim kompleksem. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:05 ` mam kompleksy, jak każdy. ale nie zamierzam się nimi z wami dzielić. :q mówisz, że jesteś osobą otyłą.. przecież można schudnąć, prawda? wystarczy tylko determinacja, silna wola i wsparcie rodziny, i jeden kompleks z głowy! a nos możesz zaakceptować. trudno. taka się urodziłaś. nic na to nie poradzisz, ale to nie znaczy, że musisz się z tego powodu nad sobą użalać. Odpowiedz Link Zgłoś
fashionstyle. Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:15 ` nie mam A może mam , ale po prostu ich nie zauważam . w pełni siebie akcetuję i podobam się sobie taka jaka jestem ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:22 schudnąć można łatwo a duży nos - nie problem. Ash Tisdale też miała duży to sobię operacje zrobiła ,poczekaj parę latek i też zrob Odpowiedz Link Zgłoś