agus2341 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:13 U mnie stałe przezwisko ma pan z W-F - u : Pedałek xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:19 pani od angielskiego - bóbr [ od nazwiska + od jej zębów ... xd ] tak to nie wiem . xd Odpowiedz Link Zgłoś
another_drama Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:17 U mnie w szkole nie ma przezwisk. Wszyscy mają do siebie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:18 dużo tego zapraszam www.kotek.pl/forum/02,3001,109102752,109102752,GRA_uroda_gwiazd_.html Odpowiedz Link Zgłoś
agiss Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:20 mata-siwy polski-siwa fw-ta_co_owce_pasie albo mała infa-śledź angielski-dala Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:23 matematyka - Funia babka od świetlicy - Koza polski - Drożdżówa informatyka - Majkel chemia - Piecyk - od nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:23 Pani od plastyki - móżdżek (od podobnego nazwiska) Więcej nie chce mi się pisać x D Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 xd 23.03.10, 19:24 pani od biologii - Żaba pani od religii - Fatima pani od historii - Harpia pan od fizyki - cytuję: "najlepszy nauczyciel od najlepszego przedmiotu" xd Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:32 Nauczyciel histori - bocian. Baba z chemii - Babcia kwas/Afromental <bo ma afro, serio.> Baba z polskiego - Hagrid Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 hmmm 23.03.10, 19:30 wf- nowak polski-lasek pasek przyroda-dziecko wojny, kasjerka tesco informatyka- skrzypiec historia-filozof matma-patyczak Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy ^^^^^^^ 23.03.10, 19:31 Średnio oryginalne te twoje ksywki U mnie w ogólniaku są dwa Dżej-Dżeje (JJ), obie uczą polskiego i mają inicjały J.J. Reszta belfrów jest określana nazwiskiem (albo imieniem, jeżeli jest rzadko spotykane). Profesor od historii i PO (przysposobienie obronne) mówi do nas Bobaski, więc my do niego Bobasku (ale nie otwarcie, bo jest dość ostry), a pani od psychologii jest Psycholożką. Na nauczyciela wychowania do życia w rodzinie mówimy Szkoła Amerykańska bo nas zanudza opowieściami o amerykańskim szkolnictwie. Generalnie lepsze przezwiska są w klasie, wśród uczniów... tam to dopiero się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: Przezwiska nauczycieli 23.03.10, 19:41 na taką od fizyki to wierszyk ułożyli: z przodu deska, z tyłu deska, idzie pani D...wska na inną od fizyki - dzika róźia na nauczyciela od wf-u(ja wymysliłam i się przyjęło) paździoch od bioligii- sobol w szkole są dwie z takim samym nazwiskiem(nie są spokrewnione) K...ca nie ma cyca od polskiego - oliwa reszty nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 19:46 pan z wf-baran pani z polaka-wydra pani polit szczotka też z polaka pani z matmy -plaster pani z przyrody -lama pan z reli-trusz busz Odpowiedz Link Zgłoś
blocked_ . 23.03.10, 19:58 od religii: chrumciak od polaka: buldog od historii: Jasiu od fizyki: Hosse Antonio Mojżesz Morales od niemieckiego: Helga / Hitla od geografii: Śledź. no i chyba tyle. : d Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:00 katechetka - grzybek od anglika - sumo od histy - babcia krysia dyra - żywioł od matmy - śmigło i tyle chyba . Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:04 zazwyczaj mówimy po nazwisku , więc pisac nie będę . Odpowiedz Link Zgłoś
twilightvampire Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:08 Ja u siebie w szkole mam 'szkolne zoo' : pani od niemieckiego - Żaba pan od w-f - Kucyk pani od matmy - Indyk druga pani od niemieckiego - Szczur Odpowiedz Link Zgłoś
ala98 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:18 od muzyki - Mała Mi facet od fizyki - pan truskawka Odpowiedz Link Zgłoś
ala98 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:20 Aaaa i jeszcz od matmy - pani kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
hannah320 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:11 w-f - sysio historia - dziurka matematyka-puczka chemia - alinka niemiecki-maskara ksiądz - grzyb Odpowiedz Link Zgłoś
wercia13 Matusiak- Siusiak a koleżanka... 23.03.10, 20:13 Wypowiedziała się o nim w ten sposób 'siusiaka to ja mam w dupie' Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:16 wos/historia: kurczak. wuef: lizuś. religia: KaDe, dragon. polski: ułom, łom, anonimowa. angielski: żyrafa, żbiko. matematyka: beatka. :} Odpowiedz Link Zgłoś
isabellevolturi ... 23.03.10, 20:17 pani od w-fu - lachon (chłopaki -.-) pan od techniki - rzeźnik babka od polaka - jędza babka od bioli - ĘĄ babka od fizyki - wektorowa babka od angielskiego - WTF gościu z matmy - cymbałek gościu od muzyki - loczek/ półnuta/ćwierćnuta Odpowiedz Link Zgłoś
dychaa Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:22 od histy; CZACZEK od wf ; MOCZEK od angola ; BARBIE od bioli ; ŻABA od muzy ; PUZON od matmy ; PANI BEE. Jak sobie coś jeszcze przypomne to napisze. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:27 haha od fizyki - biedrona od angola - kiełbasa od religii - zielu lub neon od histori - gradzia od w-f'u - pierdzi-dupa od matmy - dziecko słońca od chemi - tyran od francuskiego - deszczówka od polskiego - fela ehhh pełno tego jest chamstwa nie ma końca Odpowiedz Link Zgłoś
walentynka.. Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:29 Matma - Kisiel Polski - Baba Wf - Szubi Plasta - Koło Muza - Koło xdd Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.03.10, 20:31 Snape (snejp)- facetka od biologii szyszka- facetka od historii patelnia- od babka anglika a dalsze to nie mają bo niektórzy są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin_mj_jb ... 23.03.10, 21:26 Pani od w-f - Szczota Pani od angielskiego - Snejp Reszta przezwisk raczej jest wymyślana od nazwiska danej/danego nauczyciela. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 24.03.10, 15:39 koleś od w-f - Fejsu gośiu od historii - Edek z Krainy Kredek (ewentualnie Wacuśś) baba od fizyki - Wata baba od chemii - Fiszer,Wiszka,Rybaa baba z biblioteki - Hejdi gość od angielskiego - Koza, Kamyk baba od platyki - Rydel baba od ang. - Korba gościu od w-f - Pedał higienistka - Łiczys więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: Przezwiska nauczycieli ;P 04.04.10, 19:18 nasza panią od chemi nazywam jajecznicą Odpowiedz Link Zgłoś
chelseasmile Re: Przezwiska nauczycieli ;P 04.04.10, 21:49 chemia - niewiasta, technika - ropuch, i.... dalej nie pamiętam ; p Odpowiedz Link Zgłoś