kasia1512 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 04.07.10, 17:31 Ja nie będę pisac moich lepiej :3 Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Przezwiska nauczycieli ;P 05.07.10, 15:00 W szkole do której chodzę teraz nie ma żadnych przezwisk. Ale kiedy chodziłam do szkoły w PL było ich bardzo wiele. religia ~ Rydzyk od tego, że baba słuchała prawie przez cały czas radia Maryja o.O' polski ~ Malutki, grubiutki, czerwoniutki skrzacik od tego, że babka od polaka jest niska, przy sobie i co roku nosiła ten sam czerwony płaszcz xD. wychowawca (nauczyciel historii) ~ Struś od tego, że... Nie pamiętam już -,-' wuef ~ Atomówka od tego, że przez cały czas kryła mnie i moją koleżankę kiedy zrywałyśmy się z lekcji. Dalej nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofa Re: Przezwiska nauczycieli ;P 18.08.10, 09:06 fizyk-johny matematyczka-czarna madonna matematyczkaII-szachrajka chemik-hitler chemikII-osama bin-laden informatyczka-lama polonistka-wala polonistkaII-mucha od ruskiego-żenka Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Przezwiska nauczycieli ;P 18.08.10, 09:11 Nauczycieli jako takich to nie, ale jak chodziłam z koleżanką w klasach 1-3 do świetlicy to tam była taka pani Majka. Nazywałyśmy ją pani Majtka Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz Re: Przezwiska nauczycieli ;P 18.08.10, 11:43 chemia-Szpak matma-Graża w-f - Lakers (czyt. Lejkers) -nie lubiłam go! xDD w-f - Maniek WoS-Irena polski-pani Kolba muzyka-pan Koza kiedyś była bibliotekarka-Kopara i to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkow_a Re: Przezwiska nauczycieli ;P 18.08.10, 11:45 u nas od biologi ma RAMBO bo nosi caly czs opaski ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Przezwiska nauczycieli ;P 18.08.10, 11:50 u nas te najsławniejsze to komar i betoniara ;d Odpowiedz Link Zgłoś
igaxd Re: Przezwiska nauczycieli ;P 18.08.10, 11:52 Pan od matematyki-koza ;pp Pani od przyrody (to jeszcze z podstawówki)- Szczena xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Przezwiska nauczycieli ;P 22.08.10, 11:48 p. od polaka - pchla<br /> p od biologi - -protist<br /> p od geografi - szczena<br /> p od angilka - kosa<br /> p od fizyki - godzilla<br /> p od religi - marysienka<br /> od chemi - jeden stasiu drugi koniu <br /> p od wf - wodzu<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Przezwiska nauczycieli ;P 23.08.10, 17:46 Pani od chemii mojej koleżanki - Czyly (od jej wymowy xd) Nasz od chemii - Dżony Pani od matmy - Sprytna Maria xD Odpowiedz Link Zgłoś
breakout Re: Przezwiska nauczycieli ;P 24.08.10, 10:47 U mnie jeszcze w podstawówce na nauczycielkę od wf przezywali Sroka , a nauczyciela od wfu Bodzio. a resztę to nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Przezwiska nauczycieli ;P 25.08.10, 23:08 cóż nie będę wymieniać kto jest kto, bo jak jest tu ktos z mojej szkoły to od razu się skapnie, że ja też. ale nas uczy: ścierka, śmierdziuch, But, Olejka, Pijak (bo chodzi zygzakiem), Grzesiu, pedo-filek, czarna.. chyba tyle, bo niektórzy sobie nie zasłużyli na przezwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
asiowa U nas 26.08.10, 09:00 Pan od matmy - Wielka stopa, jest bardzo duży Pan od wf - ja z koleżankami mówimy na niego www A więcej to nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: U nas 26.08.10, 10:53 pani od plastyki- żaba. baba od angielskiego-szafa. dyrektor-icek z poladowa. (kto to wymyślił to ja nie wiem. xD ) dyrektorka-zbora. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 16:57 pani od biologii - Szczęka,Waligóra pani od fizyki - Afro pani od polskiego - Lela Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 16:58 jeszcze Dyrektorka - Zezolina,Snajperka Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 17:02 taa... babka od histy jest strasznie wredna wszyscy na nia mowia hitlerka Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:23 Pan od historii - Święty Pan od informatyki - 3Bit A tak to chyba już nikt xD Odpowiedz Link Zgłoś
dupaspam Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:26 matematyka - różowy pulpet Odpowiedz Link Zgłoś
stoooo Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:32 od polaka ,,niedziela'' hista ,, bonżua'' matma ,,pióro'' muza ,, nutka'' ______________________________ i wiele innych przezwisk każdy nauczyciel miał swoje przezwisko w mojej byłej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Dobre XD 26.08.10, 18:37 lepsze niż jakieś tam żarty XD dyrektorka - glutson XD od biologi - czarownica, bo ma blond wlosy i czarne odrosty do uszu i wogole jak czarownica wyglada XD od matmy - robercik(nie wiem czemu XD) od geografii - królik, bo ma takie zęby dziwne XD od histy - hush hush, bo jak chce zeby cicho bylo to sie ciągle dzre HAAAASZ XD od angielskiego - świruska, bo jest świruską ale pozytywnie od infy - kondom, bo ma nazwisko 'cordon' i jest podobnie xD tyle Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:42 Pani od polaka - Borys, Pani od informatyki - Rubik:p, Pan od techniki - Krecik, Pani od niemca - Węgiel, Pan od w-f (nie mojej klasy) - Abdul, Druga babka z niemca - pani Stopa. I to chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:43 Aha, jeszcze pani od histori to Powiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:47 pani od plastyki - ciocia kredka pan od w-fu - sudoku pani od geografi - pani moi-drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:49 pan od historii-boski roman xD pan od Plastyki-mróz pan od Informatyki-pan Chomik xD a reszty nie pamiętam albo nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:51 nie ale ja nazywam pania od geografi pani kołtun poniewaz zawsze ma rozwalone wlosy nawet wtedy kiedy je czesze i potrafimy sie z klasa cala godzine przesmiac ona z nami ale i tak nie wie o czym hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_fierce Historyk - Dzięcioł,od Wf misio Polski Kristek--> 26.08.10, 18:52 Od Polskiego Albo Kristek Albo rumcajscz Techniki - Łysy albo gejek ;-P A tak to zawsze po nazwisku ;-p No Dyrektorka z czerwonymi włosami to "Rote mama' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_capoeira Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:53 No to tak: od religii: batman forewer od w-fu: House od polaka: koza od niemca: zibra, Miss Hitler od matmy: spychadło od histy: wanna od gegry: ''pan topole są wysokie'' chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_capoeira Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:59 i jeszcze od techniki: betoniara Odpowiedz Link Zgłoś
azsdcfg Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 18:58 Fajnee. My mamy ; Technika - pokemon . Plastyka- Zjebała No a tak pozatym to nic więcej . xdd , ale ty masz fajnee. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 19:07 od wf-u : bania biologii : godżilla polaka : lucepera ee...yy... baba ze stołówki : jeti Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 Re: Przezwiska nauczycieli ;P 26.08.10, 19:31 w-f - łypa polski - kotka rosyjski - bukwa (po rosyjsku: litera) historia i geografia - kola/kret chemia - pani bekon matematyka - żyleta religia - wielebny uszak xD informatyka i zajęcia elektroniczne - Łoś a o reszcie mówimy po imieniu xD Odpowiedz Link Zgłoś