michaelmontana 23.03.10, 19:06 Czy znacie jakieś fajne utwory takie muzyczne ? Macie jakieś ulubione ? Ja lubie Taniec Węgierski nr 5 Sonate Księżycową i moja ulubiona Symfonia 94, cz. 2 Niespodzianka Angielskie Joseph Haydn - The Surprise posłuchajcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suomi Re: Klasycznie... 24.03.10, 01:00 Wszelakiej maści utwory Zbigniewa Preisnera, może nie jest to muzyka " dokładnie " klasyczna. Ulubione to van den budenmayer concerto en mi mineur, lacrimosa, les marionettes. Paganini Caprice no 24 w szczególności, a tak to lato, zima vivaldiego, w grocie króla gór, ło... dużo tego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Klasycznie... 24.03.10, 08:15 podobają mi się niektóre utwory Bacha oraz Debussy'ego c: Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: --' 24.03.10, 12:10 werka197 napisał(a): > --' szkoda Mi cienie x///// w sensie, że? nje rozumiem sensu Twej pięknej wypowiedzi. a tak btw, naucz się pisać, skarbie. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: Klasycznie... 24.03.10, 12:01 monik4 napisał(a): > hahaha żal ;d hahaha, faktyczne żałosna jesteś, przyznaję rację, a co w moim wypadku się rzadko zdarza. :3 dla elizy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Klasycznie... 24.03.10, 19:31 czasem czajkowskiego albo beethovena posłucham sobie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Klasycznie... 24.03.10, 19:40 nie znam żadnych , ale na Onet teledyski są różna (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
czacha421 Re: Klasycznie... 24.03.10, 19:44 kurde odpusccie sobie takie wypowiedzi jak : zal mi cie.. to nudne!! a chocby i to moze wy sie nie interesujecie muzyka..ale ja np gram na keybordzie i musze sie takich uczyc.. i mi sie podobaja..!! jesli wam sie nie podoba to po co wgl patrzycie na ta str? a jak ktos nie rozumie o co w tym chodzi to sami jestescie jacys niedorobieni! Odpowiedz Link Zgłoś
czacha421 Richard 24.03.10, 19:40 ja klasyke to Richard Clayderman..Ballada pour adeline ;*** posluchajcie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Richard 24.03.10, 19:46 zdarza mi się słuchać bacha i chopena. kilka razy wpadłam na debussy. jednak tak naprawdę nie jestem ekspertką od tego typu muzyki i nie słucham jej często. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty ^^ 24.03.10, 19:52 Tak w ogóle to nie ma czegoś takiego jak muzyka klasyczna. To jest muzyka poważna. Jest coś takiego jak klasyk, czyli świetne dzieło, najlepsze w swoim gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Klasycznie... 24.03.10, 19:52 Z klasyki lubię dużo, bo w końcu 6 lat chodziłam do szkoły muzycznej i przerobiłam wszystkie epoki. Najbardziej przypadają mi do gustu utwory klasyków wiedeńskich Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Klasycznie... 24.03.10, 21:13 heh . niee, ja nie słucham klasyki . ; P Odpowiedz Link Zgłoś