misiaaa132 24.03.10, 16:37 Mam wielki problem, moja kolerzanka z klasy ma w sobote 16 urodziny i niewiem kompletnie co jej kupic;\ cos nie drogiego a fajnego;] prosze help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melody_ Re: prezent;/ 24.03.10, 17:16 to zależy co ona lubi ! ale np. na allegro są fajne ( tanie) koszulki z nadrukami coś w stylu "i♥LA" tylko ze można samemu wymyślić napis Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: . 24.03.10, 18:18 proponuję coś co zrobisz sama np. jakaś koszulka ozdobiona przez ciebie, jej portret. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia.808 :-) 24.03.10, 18:21 hmmn... Zależy czym się koleżanka interesuje??? Możesz jej kupic świeczkę zapachową albo fajną skarbonkę, może jakąś fajną figurkę z porcelany? wybór należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: prezent;/ 24.03.10, 18:24 boze, to ja w takich sytuacjach nie mogę się zdecydować co kupić, a ty nie wiesz.. jest wiele rzeczy; kosmetyczka, torebka lub jakiś ciuch, jakiś zestaw kosmetyków, płyta, jakiś gadżet np. z jej ulubioną gwiazdą. Idź do jakiegoś centrum handlowego i połaź po sklepach. Na pewno coś znajdzieesz. no dobra, a jak nic nie znajdziesz to zapytaj się wprost co chce dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Najlepszy prezęt zrobiony samodzielnie ... 24.03.10, 18:28 koszulka z życzeniami od wszystkichz klasy no albo z podpisami Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: prezent;/ 24.03.10, 18:29 smackersa xd delyszys < 3 ja nie znam owej koleżanki więc ciężko mi stwierdzić co by jej się spodobało. kup jej coś babskiego ; d Odpowiedz Link Zgłoś
misia_twilight Re: prezent;/ 24.03.10, 18:31 - perfumy - wisiorek z literą imienia - kubek ze zdjęciem ulubionego aktora - torba - może płytę ulubionego zespołu - świecznik itp . Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: prezent;/ 24.03.10, 18:31 Chyba "koleżanka" i chyba "niedrogie" Nie mam pojęcia, co kupić Odpowiedz Link Zgłoś
letty Re: prezent;/ 24.03.10, 18:37 Może kup jaj misiaka czarnego albo, kolczyki! nie wiem wymyśl coś ja jak coś kupuje to pytam się czy coś !! !! Pozdro od EMO girl~!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candicemiley Re: prezent;/ 24.03.10, 18:51 Seriioo zrub jej taki prrzent ktory zapamienta !<br /> <br /> Po pierwsze kup fajna bliala koszulke taka z zadnymi napisami<br /> Po drugie powiedz kolezankom aby cos napisaly milego i zeby sie podpisaly <br /> Pozniej zrob wielkie serce i bedzie piekana koszulka<br /> <br /> I masz taki prezent ktory jeszcze nigdy napewno nie dostala Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: prezent;/ 24.03.10, 19:50 kosmetyczka , perfum - coś w tym stylu chyba ze kupisz jej z allegro jakąś bluzkę którą ty tez będziesz mie np. I love boys cos w stylu tego co Ashley T. miała . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy prezent dla pRZyjaciółki : 15.04.10, 16:15 biżuteria ; miś ; płyta ; film ; śmieszny gadżet ; kosmetyk Odpowiedz Link Zgłoś