gorzata.14 Re: Wysportowane ? 28.04.10, 20:18 Nie jestem wysportowana. A poza tym nie przepadam na wf-em... I ogólnie sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Wysportowane ? 28.04.10, 21:50 No ja to biegam trzy razy w tygodniu (staram się częściej, ale nie zawsze wychodzi), mam 4 godziny wf-u tygodniowo w szkole, ćwiczę w domu (coś typu pilates), chodzę na basen dwa razy w tygodniu. Nie wiem czy jestem wysportowana. Mam trochę brzucha, ale nie powiem, że ze mnie jakiś pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
maggy297 Re: Wysportowane ? 29.04.10, 01:36 więc tak , ja jestem wysportowana ( przynajmniej tak mi się wydaje ) . dlaczego ? bo : a) gdy dłużej poćwiczę nigdy nie miewam zakwasów b) mam dobrą kondycję ( wyćwiczoną , nie wrodzoną ) c) uprawiam bardzo dużo sportów , regularnie . między innymi siatkówkę , pływanie , koszykówkę i inne ... Odpowiedz Link Zgłoś
patuskaa Re: Wysportowane ? 29.04.10, 01:51 Ja trenuję jeździectwo, kocham gimnastykę i tańczę amatorsko (wcześniej 3 lata uczyłam się tańczyć pod okiem zawodowej tancerki). Aczkolwiek wf-u nienawidzę. Nie znoszę, gdy ktoś narzuca mi dziedzinę sportu, której nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Wysportowane ? 29.04.10, 14:18 Jestem dosyć wysportowana, ale nie przesadnie. Kondycje mam niezłą . Uważam tak bo mam dużo energii. Nie chwaląc się robię szpagat Cały czas się gimnastykuję, biegam i pływam na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Wysportowane ? 29.04.10, 15:41 ja jestem wysportowana chodze na basen biegam chodze na balet na gimnastyke artystyczna i pilka reczna w-f pilka nozna gram czasami i siatkówka Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Wysportowane ? 29.04.10, 15:43 a ja umiem szpagat gwiazde stanie na rekach fikolki w powietszu i sie ucze na glowie stawac Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Wysportowane ? 29.04.10, 19:32 chyba raczej tak. ćwiczę, biegam, jeżdżę na rowerze, na rolkach, pływam, tańczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak569 Re: Wysportowane ? 29.04.10, 20:32 ja jeszcze jakieś dwa miesiące temu mogłam powiedzieć, że tak, bo miałam 2 treningi w tyg. kosza i 3 wf, a teraz (coach pojechał do gorlic pod pretekstem, że jest w szpitalu i "była żałoba narodowa" i jeszcze jakieś pierdoły nam wciska, bo ma nas dość) jestem jak jakaś gąbka szybko się męczę i wylewam z siebie siódme poty Odpowiedz Link Zgłoś
safii Re: Wysportowane ? 29.04.10, 21:03 hm. ja oprocz wf i od czasu do czasu rower to nic tak ogolnie ze sportu nie uprawiam. a to czy dziewczyny są wysportowane... a czy to ważne ? ja wole jak jestem rozciągnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Wysportowane ? 30.04.10, 13:19 hmm. Sama nie wiem czy jestem wysportowana Niby chodziłam na tańce i na siłownienie dużo spacerowałam (w czasie przeszłym bo nogę złamałam) ale waga troche zaprzecza temu opisowi Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Wysportowane ? 30.04.10, 15:02 wg. mnie osoba wysportowana to taka, która nie ma trudności z przebiegnięciem 600 m na przykład, ogólnie że wszystkie fizyczne zajęcia przychodzą jej z łatwością, nie męczy się tak szybko. o ja na pewno wysportowana nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś