madziasz Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 17:39 wolałabym zeby nam sie udało chociaż w wybudowaniu stadionu i dróg bo co do gry to wszyscy wiemy jak będzie... klapa Odpowiedz Link Zgłoś
pollyanna. Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 18:00 Z natury jestem pesymistką i nie wierzę, że Polska da radę, szczególnie przy dotychczasowym tempie. Nawet jeśli zdążymy wybudować stadiony, pozostaje jeszcze kwestia przebudowy dróg, modernizacja kolei, zwiększenie liczby hoteli. Polska, jeśli już się zgłosiła i cudem została wybrana (chyba dzięki przyjaźni Platini - Boniek), powinna ostro wziąć się do roboty, dziękując za szansę. A na razie nasi rodacy pracujący przy tym projekcie 'bimbają' sobie, i jeśli to się nie zmieni, będzie porażka i wstyd na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 18:06 Wierze w nasz kraj, jestem dobrej myśli ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bojka336 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 18:07 to już jest wkurzające (delikatnie mówiąc) ! Jeśli chodzi o przegotowania, okey nie jesteśmy za szybcy w tym wszystkim, ale jak przyjdzie co do czego to raczej jesteśmy przygotowani, więc skończcie z takim myśleniem ! ;l Graa.. no tak tu będzie problem , ale mam wielką nadzieje że p.F.Smuga coś z tymi naszymi piłkarzami zrobi i tak ich przygotuje, że nie zrobimy z siebie wielkiego pośmiewiska, tylko takie małe . xDD [ ale na serio wierze, bardzo wierze ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 18:13 Pożyjemy zobaczymy ! Zawsze trzeba wierzyć że sobie poradzimy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 18:28 no nie wiem... mam nadzieję że tak chętnie obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1234 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 19:26 ja sadze ze nawet do euro 2012 nie dojdzie bo majowie na szczescie przepowiedzieli koniec swiata lubia polakow i nie dadza nam sie osmieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Nie :C 27.03.10, 19:57 Mieszkam we Wrocławiu i moja droga do szkoły przebiega akurat koło stadionu, sądząc po postępach, a raczej po ich braku, który widzę każdego ranka, niestety nie zdążymy. To smutne, ale prawdziwe, z tego co mi wiadomo, zamiast budować ten stadion, jacyś kierownicy bez przerwy się kłócą. A skoro piszecie o końcu świata, Majowie przewidzieli go w grudniu, a Euro jest w jakoś w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
angela1593 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 20:03 ja uważam że nam się nie uda.. z pewnością w jakiś sposób strasznie się ośmieszymy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
naomi17 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 20:18 to pytanie jest proste jak drut. jasne że nie damy sobie rady. po co nam to? żeby się zbłaźnić? Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 20:39 Nie jestem fanką piłki nożnej. Ogólnie jestem optymistką, ale tym razem wydaje się mi, że nie zdążymy z wybudowaniem tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy65 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 20:44 taaaa... sratytaty du*a w kwiaty xD Odpowiedz Link Zgłoś
werka14 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 20:44 Mieszkam na Mazurach i u mnie dopiero na drodze E7 dopiero wycinają drzewa i robią pomiary.. bo coś im nie wyszło.. i moim zdaniem nie zdążymy wszystkiego przygotować... a szczególnie autostrad... bo stadiony może szybko im uda sie wybudować ale bądźmy dobrej myśl Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch166 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 20:46 WedluG mnie caŁe to Euro 2012 to jest jedna wielka DUPA!! Wgl po pierwsze to Polska w piłce nożnej to niech sie schowa głegoko w .... Ja uważam że nie zdążą ze wszystkim na pewno i jeżeli bedziemy musieli płacic za to wszystko my to bedzie jedna wielka masakra i koniec świata hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ ... 27.03.10, 21:51 z tym wszystkim co teraz dzieję się na ulicach to mam coraz mniejszą nadzieję. ; o no ale nic, życzę powodzenia. przyda im się. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 27.03.10, 21:58 Wiem, że może to głupio zabrzmi, ale sądzę że się nie wyrobimy. Jeszcze teraz podobno mają być jakieś zmiany w PZPN, a o tempie budowy tu nie wspomnę. Ale podobno Ukraina też nie radzi sobie najlepiej. No, ale zostały jeszcze 2 lata, kto wie co może się wydarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
modern.azure Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 28.03.10, 09:06 Wątpie że się uda, ale trzeba mieć nadzieję. Z tym , że co 100 lat jest jakaś tragedia;d W 1812 - Napoleon pod Moskwą W 1912 - Titanic wypłynął z portu no to w 2012 - Euro w Polsce. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 28.03.10, 12:02 ja mysle ze nie ale nadzieje ze sie uda nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirl28 Re: damy...hyba 28.03.10, 12:12 To znaczy ja sądzę ,że tak Poza tym dano nam szanse na którą każdy zasługuje...obyśmy jej nie zmarnowali .Sądzę ,że dla Polaków jest ważne to ,że EURO odbędzie się u nas...cieszmy się i trzymajmy kciuki by wszystko się udało Odpowiedz Link Zgłoś
bibi4 Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 28.03.10, 12:32 Myślę że może i byśmy dali rade, ale niby ma być koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
breathe.me Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 28.03.10, 13:08 Wątpię. Mnie się wydaje, że nie zdążą :c. Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 28.03.10, 21:53 myślę, że na pewno zdążą ze wszystkim, ale... ja jestem całkowicie negatywnie nastawiona do całego tego Euro wydają kupę kasy na te całe stadiony, tutaj w szczególności chcę podkreślić ten Warszawski - mogę sie założyć, że poużywają go max 3 lata, a potem będzie stał i niszczał, albo zamieni się znowu w jarmark to jest po prostu wrzucanie pieniędzy w błoto, marnowanie horrendalnych sum mogli by w zamian za to wziąć się za odbudowę dobrych, wiekowych Warszawskich szkół, które się sypią dosłownie sypią i potrzebuję renowacji, inwestować w młodzież, a nie kurde wyrzucać kasę w błoto aż mnie krew zalewa gdy patrzę na budowę stadionu w Warszawie, kto w ogóle na to pozwala ech Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Euro 2012- myślicie, że damy radę? 02.04.10, 17:11 szczerze ? czarno to widze... Odpowiedz Link Zgłoś