emokitty 26.03.10, 15:05 Podoba mi się chłopak z klasy niestety kręci z kumpelą co zrobić by mnie zauwazyl tzn ciuchy włosy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuskac Re: chłopak....:/ 26.03.10, 15:08 wyprostuj włoski i załóż jakieś rurki i do tego np.bluzkę na ramiączka , a na nią czarny sweterek. Chociaż wg mnie to nie wygląd się liczy, tylko to co masz w sobie w środku, Odpowiedz Link Zgłoś
za_kochana Re: chłopak....:/ 26.03.10, 15:11 nie wiem rurki mini <chociaż to nie za bardzo > poczekaj aż przestanie gadać z twoją kumpelą Odpowiedz Link Zgłoś
emokitty Re: chłopak....:/ 26.03.10, 15:14 jest jeeszcze sprawa jestem płaska jak deska a ona nie Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: chłopak....:/ 26.03.10, 15:20 zagadaj do niego xd ładny wygląd to nie wszystko ,jak dobrze Ci się z nim gada to połowa sukcesu,jeśli jest nie jesteś w jego typie ubranie wiele nie zmieni.ale Ty wiesz lepiej co i jak,. Odpowiedz Link Zgłoś
squash ;x 26.03.10, 15:21 ciuchy i fryzura nie zwrócą jego uwagi, liczy się charakter. a siebie raczej nie zmienisz. ah, masz jeszcze wyjście - zafarbuj włosy na czerwono, pomaluj się farbami do ciała, załóż spódniczkę z liści i naucz się tańczyć hulahula, na pewno zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: chłopak....:/ 26.03.10, 15:45 Trudno powiedzieć, nie wiem, jaki ma gust. Zacznij z nim więcej rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: chłopak....:/ 26.03.10, 20:27 na pewno nie pokocha cię za to że będziesz ładnie ubrana czy uczesana. LIczy się charakter ale sądząc po tym co napisałaś do cb raczej to nie dociera więc pogódź się z tym że nie długo będą parą (on i twoja kumpela) Facet nie zakocha się w tobie za to że się modnie ubierasz czy masz ładną fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś