malgosia_14 27.03.10, 14:45 Mam problem jeszcze ;/ Bo zbliżają się mojej kumpelki urodzinki co mam jej kupić ? wasze zdanie dużo znaczy ! Problem że ona nie lubi : perfum( bo ma za dużo, jak to my dziewczyny ! ), biżuterii ani porcelany .. pomożecie ? pomóżcie kochani . ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: Problem , - Prezent na urodziny ? 27.03.10, 14:47 może wypytaj ją tak po kryjomu Odpowiedz Link Zgłoś
anecia44 Re: Problem , - Prezent na urodziny ? 27.03.10, 14:49 może jakis kalendzarz? lakier do paznokcji ?naklejki na paznokcje,błyszczyk do ust . Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_w Re: Problem , - Prezent na urodziny ? 27.03.10, 14:53 Mam pomysł... Bardzo dobrym prezebtem jest książka. Tylko pmiętaj, żeby ją zapytać, jakie książki lubi najbardziej Jeśli powie, że np. "ma do przeczytania lekturę" lub "Ma dość księżek", kup bilety do kina i zaproś koleżankę na film! PS: Jak pisze się pisze na forum. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia.808 Re: Problem , - Prezent na urodziny ? 27.03.10, 14:58 Hmmmn... Może kup jej wielkiego pluszowego misia Moja koleżanka takiego dostała i bardzo się wszystkim podobał ps:może choc troszeczkę pomogłam pozdrawiam anulka.808 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaaa Re: Problem , - Prezent na urodziny ? 27.03.10, 15:00 Możesz jej np. kupić ramke i wsadzic wasza fote jak masz albo np kupic album lub zrobic wlasnorecznie i wsadzic do niego wasze foty i podpisac je jakos smiesznie albo kup jej po prostu to co ona lubi np jak ma jakies zainteresowanie to cos powiazane z nim Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_14 Re: Problem , - Prezent na urodziny ? 27.03.10, 15:13 podoba mi się ! ; * <3 dzięki ; * Odpowiedz Link Zgłoś