jonas1139 27.03.10, 15:25 wierzycie z sny ? i ich tłumacznia ? mi wyszłoo "zmartwienie , choroba i bieda" " choroba i niepowodzenie są przejsciowe pokonasz je " eeh co o tym myślicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ironic_ Re: eem sennik " sny " 27.03.10, 15:29 gdybym w nie wierzyła, już dawno wąchałabym kwiatki od spodu. tydzień pod rząd śniło mi się, że umieram, za każdym razem inne scena, akcja, jednak koniec zawsze ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: eem sennik " sny " 27.03.10, 16:21 hmm wiesz zależy co mi się śni ;p raz mi się sprawdziło, ale w większości niee więc zaleeży Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: eem sennik " sny " 29.03.10, 15:52 Traktuję to z przymrużeniem oka. Podobnie jak horoskopy. Gdybym brała moje sny na poważnie to chyba bym oszalała, bo mam naprawdę porypane. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: eem sennik " sny " 30.03.10, 17:00 nie wierzę, bo nigdy żaden sen mi się nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: eem sennik " sny " 31.03.10, 16:52 zależy...czasami się sprawdzają,czasami jest na odwrót... mojej koleżance śniło się,że o 4 w nocy jej babcia umarła... na następny dzień okazało się,że koleżanka jej babci umarła o 4... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: eem sennik " sny " 31.03.10, 18:43 Nie wierzę. Wszelkiego rodzaju horoskopy, wróżby uważam za zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski tuu 01.04.10, 15:35 sny mają zanczenie ale nie takie że przepowiadają przyszłość tylko odzwierciedlają pragnienia stracj itp. Odpowiedz Link Zgłoś