30.03.10, 11:02
dziewczyny potrzebuje humorystycznego opisu 9 waszych nauczycieli. może być
krótkie 6-7 zdaniowe ^^ potrzebne jest mi to do pracy zaliczeniowej z wosu
[przeprowadzam ankietę na temat 'Nauczyciel w oczach uczniów']. Z góry
dziękuję za pomoc i wasze opis ;*
Obserwuj wątek
    • gaba97 Re: poOmocy ! 30.03.10, 11:12
      Moja nauczycielka pamięta czasy dinozaurów.Pterodaktyl robił jej za
      pocztę.Patrzy sie na nas bazyliszkiem.Jest niższa ode mnie- przy moim 150 cm!To
      straszny karzełek.Gada jak potłuczona ma ohydną różową szminkę a jej apaszka
      wygląda jak uwiązane na szyi prześcieradło.Kiedyś jak brała mnie do odpowiedzi
      wyobraziłam sobie jak spada na nią jarzeniówka i mało co nie wybuchłam jej
      śmiechem w twarz!
      • gaba97 Re: poOmocy ! 30.03.10, 11:12
        nauczycielka historii
    • pauu26 Re: poOmocy ! 30.03.10, 12:49
      hmm nasz ksiądz :
      malutki karzełek, wzrost może 150. Zsypuje mu się łupież z brody ( wiem bo przez
      pewien czas siedziałam w pierwszej ławce ). Rewolucjonista- wprowadził zwyczaj
      recytowania zdrowasiek przez uczniów na różańcu. Ma wikipedię w katechizmie, a
      jego poczucie humoru przeraża. Dodam jeszcze do tego, że obraża się na
      uczniów.Podsumowując : nadęty bufon, który myśli, że zostanie papieżem devil Niee
      wiem czy jest tu 9 zdań, alee trudno
    • sandrolaxd Re: poOmocy ! 30.03.10, 17:15
      hmmm...nauczyciel wf.
      Jest wkurzający.Wpuszcza innych na nasz wf.Nie pozwala nosić kolczyków na wf i
      wgl.żadnej biżuteri..Ma siwe włosy. Przechwala się,że umiezrobić gwiazdę
      itd.Robi nam jakieś głupie ćwiczenia.
      Niechce mi się pisać dalej. ;D
      a na kiedy to masz?

• lady_girl Re: poOmocy ! 31.03.10, 14:48
        dobrze by było jak bym zebrała informacje na środę ;D

• matitka Re: poOmocy ! 31.03.10, 15:21
          Nauczycielka od przyrody.

Jak się na nas wydziera to nie dość, że sepleni to ma taki wysoki głosik. Przygarbiona, tłusz
          jej uszami wychodzi, krótkie nóżki i sunie po szkole jak ten robokob. Owłosiona wszędzie,
          uważa, że teraz jest jakaś głupia moda na golenie nóg. A brodę to kurde chyba od
          Dumbledora pożyczyła. Zamiast uczyć to opowiada nam swoje fascynujące przygody
          rodzinne, albo jak to raz wychodowała proso i sorgo w ogródku. To ja wolę mieć
          normalną lekcję, a uwiercie, że przyrody to ja nienawidzę.

Nauczyciel od informatyki.

ZAWSZE ma przykrótkie koszulki. Chudy, a bęben ma jakby w nim dinozaury nosił. I tak
          mu ten brzucholek wystaje. Kręci tyłkiem na prawo i lewo i myśli, że umie chodzić. Na
          informatyce sypie swoimi jakże dowcipnymi tekstami i nie widzi, że nikt się nie śmieje. No
          nikt oprócz niego.

Jeszcze może dzisiaj coś napisze ;pPozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłam ;]
          • lady_girl Re: poOmocy ! 01.04.10, 11:27
            Matitka <mam nadzieję że nie przekręciłam ^^> jasne że pomogłaś . ;3 o to mi
            właśnie chodzi <opis nauczycieli waszymi oczami ;d>.
            dzięki za pomoc i liczę na inne charakterystyki ;***
          • fantabuu Re: poOmocy ! 01.04.10, 11:50
            Pan od wosu :
            180 .ch , strach na niego patrzeć z góry . slini sie jak małe dziecko , na ustach ma zawsze
            białe cos ! fuu. z przerarzeniem podchodze do jego biurka . siwiutki pan z loczkami na
            głowie. jego pupa przypomina pupe Pameli anderson ! ;D ma bardzo ciekawe zajecie , jegi
            slowa : jak sie nie uspokoisz to ci stawie pałe ! , czesto kieerowane jest to do chłopaków .

Pani wychowawczyni [ nauczycielka wf ]
            oj to jest dopiero buszman . pod pachami nosi wielki ogród botaniczny . 160 a uwaza sie
            za jakiegos boga ; / od 2 lat nosi ta sama bluzke na wf . jak nam pokazuje jakies cw.
            mozna zobaczyc jak sie poci . dzieki niej chlodzimy na wagary ; ] niezabiera nas nigdzie
            bo szuramy krzesłami [ ostatnio tak bylo na dzien wagarowicza, wiec mielismy ja gdzies i
            poszlismy sobie sami ] .

mam nadzieje sze chcociaz czesc z tego sie przyda . ; )
    • juliettex33 Re: poOmocy ! 01.04.10, 17:21
      Babka od niemca - jak Paris Hilton!
      W chodzi do klasy, z nonszalancją odsuwa krzesełko delikatnie siada, kładzie
      torebeczkę, otwiera wyjmuje komóreczkę, wycisza, chowa, bierze błyszczyk i
      lusterko, poprawia makijaż.
      Opowiada "śmieszne" historie z jej życia.
      Gada o ciuchach, że "Ja to szukam takiego płaszcza", "Podoba mi się taki kolor,
      sraki i owaki".
      Poniża tych co nie zrozumieli jakiegoś tematu lub gramatyki.
      Masakraaa .. ;[

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka