jonasik 31.03.10, 18:32 MOj to do babki od niemca powiedzialam {chodziło mi o jej okulary} Ściąg te bryle bo cie z dupą pomyle.....ona sie tylko popatrzyła....ona jakas niedorąbana troche....;]ale nie raz mamy z niej nie zła polewke....;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samo_zlo Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 19:59 Jesteś głupim bezczelnym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:03 cóż, nigdy nie mówię do nauczycieli brzydko-staram się okazywać im w jakiś sposób szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 10:12 Zgadzam się z samo_zło! Jesteś niewychowana i bezczelna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ zgadzam się z samo_zlo i 7_things 13.04.10, 21:57 ja nigdy nie puściłam żadnego tego typu zdania na lekcji. Jak dla mnie to jest wielka bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ .............. 13.04.10, 21:54 zgadzam się z samo_zlo i 7_things ;p ja nigdy nie odnosiłam się do nauczyciele w taki sposób. Nawt do tych których nie lubie. Moje koleżanki czasami coś powiedzą. Ostatnio moja koleżanka się wkurzyła i obok tej pani (na którą była zła) zaczeła się drzeć: Szuuja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brook Zgadzam się z samo_zlo 03.04.10, 12:39 jesteś bezczelna. Na miejscu nauczycielki posłałabym cię do dyrektora. A tu jeszcze się tym szpanujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
anicca Re: Zgadzam się z samo_zlo 13.04.10, 21:19 ja juz kilka razy trafilam do dyrektorki za jakies teksty, ucieczki itp. ale dla mnie zycie to ciągła zabawa i tylko zabawa wiec traktuje je na luzie )) Odpowiedz Link Zgłoś
pinesska Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 13.04.10, 21:57 Mi nauczycielka powiedziała , że wykorzystuję swoich rodziców . Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:05 1. masz brudne ręce, juz mi do łazienki! i ładnie szoruj! 2. tylko powietrze zanieczyszczasz... Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:08 kurcze, błąd . myślałam że OD nauczycieli , a to do, mhm , nie kak żadnych tekstów sorry, ale starość nie radosć Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:12 "pan to chyba metroseksualny, nie??" mój pan od informatyki to takie luźny nauczyciel więc się śmiał ale do innych to wole się nie odzywać... Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 14:02 kolega mojego brata , jak jescze obaj chodzili do liceum: Pierwsza Lekcja religii, ksiądz kazał wyjąc kartki i wymienić skład apostolski na co kolega wstał i się spytał czy z rezerwowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 13.04.10, 18:41 U mnie na religii, jak mieliśmy zastępstwo z księdzem to chłopacy walili teksty typu: "- Pan uprawiał kiedyś seks, no nie? - Miał pan kiedyś dziewczynę? - Wyrwał ksiądz jakąś? - Co ksiądz myśli o masturbacji?" A gości się tylko śmiał z nich M A S A K R A xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkaxp e.?. 01.04.10, 13:22 jaa tam ne używam tekstów do nauczycieli. Raz mi się wymknęlo. Ale to nie był teks. Mieliśmy historię z taaką babą, ale poszła na zwolnienie. I mieliśmy historię z dyrkiem. A ja się pytam kiedy wróci pani.?. a on , że nie chcę mieć z nim lekcji.. - zapytał się mnie a ja:' nie, po prostu stęskniłam się za panią xD Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:13 To nie jest śmieszne,tylko chamskie. Zachowałaś/zachowaliście się bezczelnie w stosunku do nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Najlepsze teksty do nauczycieli 31.03.10, 20:12 Do pana od wf : "bartusiu możesz nam podać piłkę? o tam , tam poleciała. My strajkujemy więc po piłki nie chodzimy. smutne prawda?" Myślałam że gościu zaraz ze śmiechu pęknie. tak , mam zero szacunku dla starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it ja do goscia od techniki 31.03.10, 20:37 N - nauczyciel, J-ja N(gada o czyms nudnym na lekcji) N - no i wtedy mi stanal a mojemu koledze nie J - stanal panu? ;o;o;o N - (caly czerwony) yy.. ale samochod ... Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:12 no cóż . chyba się nie popisałaś. jeśli masz ochotę zabłysnąć , to takimi tekstami rzucaj gdzie indziej. nauczyciel to człowiek. Jemu też należy się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9208 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:14 Ja do pani od gegry : po nazwisku to w sadzie ;d a ona ja ci dam zaraz uwage a w sadzie haha glupi babsztyl ;d Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Żałosne jesteście. 31.03.10, 20:17 Myślicie, że jak na lekcji rzucicie takim chamskim tekstem, to świecicie? Chyba was małpy wychowały... Trochę szacunku dla starszych, dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 bez sensu 31.03.10, 20:25 dla mnie to bez sensu... dla tych ludzi to praca, dzięki nim kiedyś będziecie coś wiedzieć chyba że wolicie siedzieć pod sklepem z piwem...! Czasem z nauczycielem można się pośmiać ale są jakieś granice Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: bez sensu 31.03.10, 20:52 ej pożartować można ale bez przesady przychamujcie trochę .. Odpowiedz Link Zgłoś
humusek Tak wychowały mnie małpy ; / 31.03.10, 20:47 I jestem tarzanem. I tak, wydaje mi się że jak tak mówię to świecę, i tak nie mam szacunku do starszych. I tak, pyskuję do nauczycieli. I jeszcze jakieś zastrzeżenia? Na serio jesteście dziwni. "Nauczyciel też człowiek" "Chyba was małpy wychowały" "To nie śmieszne, tylko chamskie" Ale serio. Jak tacy święci jesteście to zapraszam na www.wiara.pl . Ja rozumiem że niby to chamskie. No ale błagam was. Zgrywać idealnych to już przesada. Ja sie zawsze kłócę z babą od matmy bo jest dziwna. xd. Tak, macie racje, teraz wydaje mi się że błyszczę. A, tam chuj. Ja nawet nie świecę ;o Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:17 wiesz co, to jest naprawdę chamskie to co napisałaś. Zwyłabym gdyby tak ktoś do ciebie powiedział za kilka lat, wszystko jest możliwe a tak to nie pyskuje do nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:24 o ja, ale cool -.-' weź czymś innym dziecko poszpanuj, bo ci trochę nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:28 Moja koleżanka chciała coś zobaczyć co leżało na biurku, przy którym ja stałam, a babka od ang siedziała. I tak wrzasnęła nauczycielce do ucha: "SUŃ DUPĘ!" - oczywiście do mnie, bo zapomniała o babce. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:35 Jeszcze trochę szacunku dla nauczycieli mam. W końcu to oni nauczyli mnie tego co teraz umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_ Z nauczycielami można się pośmiać,ale bez przesady 31.03.10, 20:42 ok rozumiem, że można pożartować itp. ale nie przesadzajmy. To co powiedziałaś było chamskie, bezczelne i nie na miejscu. Tak jak ktoś powiedział zachowujesz się jakby małpy cię wychowały. Miłego włażenia w dupę kolegom/koleżankom. ave Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:37 trochę szacunku ,dzieci-,- Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ jesteś bezczelna. 31.03.10, 20:44 nauczyciel , też człowiek. może trochę SZACUNKU ? Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 20:48 teksty do nauczycieli są faajne, ale tylko wtedy jak z klasą i przy okazji naprawdę śmiesznee. takie, które go nie obrażą i będzie się śmiał razem z wami. to co ty tu napisałaś jest żałosnee Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. do Diakona , xD 31.03.10, 20:52 Ma z nami praktyki taki taki Aleksander ( diakon to ktoś taki kto nie miał jeszcze święceń na księdza , ale nosi sutannę i wgl , dodam jeszcze że ma 25 lat , i jest baaardzo przystojnyy ) i oczywiście polowa dziewczyn w szkole się w nim "kocha" włącznie ze mną , ale jakbyście go zobaczyły , to nie byłoby to takie dziwne , ;P . Poszłam sobie do kościoła , i prawie całą msze się na niego gapiłam , on się tak na mnie patrzy i się uśmiecha , na drugi dzień w szkole podchodzi do mnie i pyta się ; - ( jego powalający uśmiech ) Co się tak mnie patrzysz w kościele hy? - ( totalnie mnie wryło i odpowiedziała bez zastanowienia ) Jejuu moja wina,że jest ksiądz taki ładnyy ? Hahah , totalnie go zatkało , chłopaki w klasie calą lekcje tarzali się ze śmiechu , a Aluś patrzył na mnie , i zakrywal twarz przed śmiechem xDD może tu nie brzmi to tak śmiesznie , ale na lekcji była masakra xDD nudziło mi sie więc napisałam to wszystko . Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem nie ma co gadać . 31.03.10, 22:42 Widzicie dziewczyny już z kim jest o czymkolwiek pogadać Macie teksty jak dzieci , które mają po 8.9.10 lat , żałosne . ps. wątek kiczowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa hamusek 31.03.10, 22:47 no to gratuluje... oby tak dalej. i nie napisałam, że jestem idealna, ale szacunek do osób starszych i MĄDRZEJSZYCH mam... w przeciwieństwie do niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 31.03.10, 23:44 jesteś bezczelna,twoje zachowanie jest irracjonalne,jeżeli myślałaś,że komuś zaimponujesz tym karygodnym zachowaniem to jesteś w błędzie,troche szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 00:00 to było chamskie: mój kolega powiedział do p. prof od niemca, że ładnie wygląda, tylko że nie wie czy to płaszcz przeciwpożarowy czy co. Żal Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 00:08 moja koleżanka dostała minusa (ocenę niżej) za pomaganie komuś na sprawdzianie z fizyki ja: no ale proszę pana! ona POMAGA! a co by było, gdyby Matka Teresa dostawała minusa za pomoc każdemu człowiekowi?! Odpowiedz Link Zgłoś
palusia1210 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 00:09 Ja raczej traktuje ich z szacunkiem. Wydaje mi się, że należy zachować "zimną krew" mimo wszystko. Wstydziła bym się powiedzieć do nauczyciela coś niestosownego. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 08:32 najlepsze? jak dla mnie jesteś bezczelna, przynajmniej taka byłaś w owej sytuacji... nauczyciel to człowiek dorosły, szacunek się należy. jestem niemiła w stosunku do pana od wuefu, nie widzę w nim autorytetu, jest bardzo młody, ale to nic szkodliwego, w życiu nie powiedziałabym do niego, żeby "zdjął bryle, bo go z dupą pomylę". bez przesady. do czego to w życiu doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. violet_ 01.04.10, 10:16 no właśnie,do czego to w życiu doszło? dobre pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ @imagination. 01.04.10, 10:21 do anarchii. ale kiedy dojdzie Cię melancholia, spójrz na poniższe zdjęcie, które na pewno poprawi Ci humor. całe szczęście, że w tym złym świecie pozostali dobrzy ludzie, jak twórcy south park, hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: violet 01.04.10, 10:25 hahahaha,tak to zdjęcie z pewnością poprawi mi humor ;DD dokładnie całe szczęście ; D Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: violet 01.04.10, 10:28 hahahah,tak to zdjęcie z pewnością poprawi mi humor ;DD dokładnie,całe szczęście hah ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ o.o 01.04.10, 14:04 mam się śmiać, już? chamstwo, zwykłe chamstwo. bezczelność. do czego na tym świecie dochodzi.. -. - - ... mogę? - moożesz. mój bardzo śmieszny tekst do pana od historii. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 10:15 Wiecie dzieci , może trochę szacunku , bo to ani śmieszne , ani świadczące o waszym wychowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat jesteś głupia, czy głupio robisz ? 01.04.10, 10:22 przepraszam, bo tak wywynioskowałam z tego co piszesz . i po co to robisz ? tak fajnie robić przykrośc osobie starszej ? czy może tak fajnie zwrócić na siebie uwagę ? i co, zrobili juz o tobie artykuł w gazetce ? c ; żałosna jesteś . Odpowiedz Link Zgłoś
alice102 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 10:24 U nas w dzienniczku uwag chyba w 6 klasie były takie teksty. Pani z przyrody napisała koleżance- Siedzi na lekcji przyrody Pani z muzyki koledze- Śpiewa na lekcji muzyki A wfista koledze- Biega na lekcji WFu Niezłą mieliśmy polewke z tego i nauczyciele... Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: . 01.04.10, 13:02 Dobre ,można się pośmiać ,ale ja szacunek mam do nich mam ... Nie powiem jakiegoś tekstu tak by klasa miała polewkę czy dla picu !! Dla mnie to chore i wcale nie takie śmieszne .... A i przypomniało mi się jak brat mówił ,że jego kumpel dostał uwagę i w dzienniczku napisane było "Uczeń (ten i ten ) śpiewa i tańczy na lekcji " ...hehe .. .; p Odpowiedz Link Zgłoś
angelina5 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:09 Pustak... (o Ciebie mi chodzi ) Mama Cie nie nauczyła, że należy szanować starszych??? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscentryczna Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:14 jesteś niewychowanym i bezczelnym dzieckiem, wiesz? do starszych trzeba mieć szacunek, nawet jak się ich nie lubi i grają na nerwach. nie rozumiem jak można tak się zachowywać... Odpowiedz Link Zgłoś
groszekx3 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 15:59 Ej, czasami te 'teksty' wychodzą zupełnie przypadkiem, więc się nie czepiajcie, ze niby ktoś komuś robi przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit ekhem .szacunek... 01.04.10, 13:14 ZERO .Zero szacunku! Myślisz ,że jak tak powiedziałaś to em..świecisz? Że jesteś śmieszna? Wyszłaś TYLKO na żałosną. ; >. W życiu nie powiedziałabym czegoś takiego do nauczyciela..czy to jej wina ,że ma wade wzroku?Cóż nikt nie jest idealny, i ty na pewno też nie. Wiec zastanów się co mówisz, bo co jak co , ale nauczyciel = osoba starsza od Cb. Weź się nie ośmieszaj...;l Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Tak, jesteście żałośne ! 01.04.10, 13:38 Znany tekst Nauczyciel też człowiek. Może kto wiem Wy [bezczelne dzieciaczki] też będziecie kiedyś nauczycielkami. Ciekawe czy miło by wam było! Zero szacunku dla starszych i mądrzejszych. Mały Was wychowały ? chyba, raczej goryle. Wiem nikt nie jest idealny, ale bez przesady to już nie jest śmieszne tylko chamskie , bezczelne. Chcecie zaszpanować,że jesteście takie crazy i myślicie,że tak szpanujecie . Chyba jesteście pomylone! Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:19 bezczelne, niewychowane dziecko. nikt cie nie nauczyl szacunku do starszych? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:22 Co za żenada-.- Odpowiedz Link Zgłoś
myhorses13 co ich tak bronicie , ? 01.04.10, 13:27 taa tak to 1oooooo wątków "jacy Ci nauczyciele są głupi" a teraz normalnie super grzeczne dzieciaczki szanujące nauczycieli . żal mi was . // -.-" Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: co ich tak bronicie , ? 03.04.10, 12:33 bo większość osób na tym forum to kultrualni ludzie, którzy mają szacunek do innych. to, że ich bronią - dobrze o nich świadczy . pees : słowo ' żal ' wyszło z mody. c ; teraz na modzie jest bardziej rozbudowana polszczyzna . Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:27 i podniecasz się tym, że byłaś bezczelna w stosunku do nauczyciela? Odpowiedz Link Zgłoś