heb em.. 06.04.10, 19:19 Wolę czytać fantastykę, takie historie na tym świecie to nic ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Pytanie xD 06.04.10, 19:28 przeczytałabym . btw. :www.kotek.pl/forum/02,3006,109686610,109686610,matematyka_.html wejdź. proszę ! z góry dzięX . Odpowiedz Link Zgłoś
red_ odpowiedź do zuuzaa12. 06.04.10, 19:44 tak jak już powiedziałam, nie chciałam wam zawracać głowy całym moim planem na tą książkę. ale skoro zauważyłaś, to dokończę ten kawałek. i było by tak, że ta dziewczyna miałaby depresję, kiedy dowiedziała się od tego swojego przyjaciela, że ta matka dalej zdradza ojca. dziewczyna kompletnie przestaje być sobą. jeszcze tak do końca nie wymyśliłam, muszę dokładnie ułożyć cały plan i wtedy dam wam znać Odpowiedz Link Zgłoś
red_ do fashionstyle. 06.04.10, 19:47 dziękuję, że powiedziałaś, że to skomplikowane ale interesujące takie ma być. postaram się, żeby to wszystko miało sens. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ do klaudia_25. 06.04.10, 19:51 tak myślałam nad imionami i chyba będzie tak: - nastolatka - Julka, - najlepszy przyjaciel nastolatki - Kuba, - matka - też musi mieć jakieś imię, ale jeszcze nie mam pomysłu, - ojciec - Rafał no tak... mniej-więcej. jeśli macie jakieś lepsze pomysły na imiona, piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Pytanie xD 06.04.10, 19:48 ksiazka mogłabybyc fajna, ale ja raczej bym nie przeczytala. nie lubie tego typu ksiazek Odpowiedz Link Zgłoś
red_ do nearlaify. 06.04.10, 19:54 Matko, masz rację z tym plagiatem. Nie pomyślałam. Ale zazwyczaj nie myślę, dlatego zawsze wychodzi głupio -.- Teraz już nic nie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaaa Re: Pytanie xD 06.04.10, 19:53 może bym przeczytała, ale nie jestem pewna . Odpowiedz Link Zgłoś
red_ wasze uwagi - co byście zmieniły? 06.04.10, 19:59 co byście zmieniły? jakbyście to pociągnęły dalej? żeby to było skomplikowane ale sensowne i interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
efendis Re: wasze uwagi - co byście zmieniły? 07.04.10, 14:07 ta dzieczyna załamuje się i ucieka do tego najlepszego przyjaciela, gadają całą noc i on jej mówi że ją kocha, ona mu mówi że jego też na drugi dzień uciekają z domu, starzy i szukaja ale nie moga znajeśc wtedy matka zrozumie, że żle zrobiała i rzuca tego faceta i ten facet chce się zemścic i odnajduje dziewczyne i próbuje ja zabic wtedy do akcji wkracza ojciec dziewczyny i chcąc uratowac corkę zostaje zabity wtedy przyjeżdża policja i łapia tego faceta co chciał zabic Julkę... i reszte sama wymyśl... dziękuję za uwagę.... ps. imiona lepiej zmień bo są nudne Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: Pytanie xD 11.04.10, 21:26 może być ciekawa ... ; D przeczytam chętnie . x d jak napiszesz , too pochwal się , wtedy ocenie : ] Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Pytanie xD 11.04.10, 22:03 Dziewczyno masz talent dopisz jeszcze do tego i podeślij mi link to z wielka chęcią przeczytam na twoim blogu Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: Pytanie xD 11.04.10, 22:08 nie bardzo moje klimaty... ale ciekawy pomysł mogła by być całkiem fajna książka Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Pytanie xD 11.04.10, 22:26 dobre , a córka zachodzi w ciążę z tym chłopakiem . nic nie mówiąc matce , ukrywa objawy ciąży ; PP wiem głupie trochę ,a le sądzę ,że młodzieży w XXI wieku przydałyby się takie książki , aby uchronić ich od takiego losu . pokazać ile to niesie za sobą nieprzyjemności ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re:wydaje sie być fajne :) 11.04.10, 22:40 ja też mam swoją ksiązke i zastanawiam sie nad napisaniem następnej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
neti1994 Re: Pytanie xD 13.04.10, 17:53 Ja bym przeczytała. Tym bardziej, że sama jestem w trakcie pisania książki Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Opdowiedź .. 13.04.10, 18:01 E, nie przeczytałabym. Nie lubi tego typu książek. :c Odpowiedz Link Zgłoś