ruki12 09.04.10, 15:53 W jakim miejscu najbardziej lubicie siedzieć? Ja kocham bibliotekę bo tam jest tak ciiiicho. No i lubie spacerować! a wy? i sorka że na oficjalnym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amazinga Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 15:58 Najbardziej? Obojętne, byle sama lub ewentualnie w świetnym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjemne miejsca. 09.04.10, 15:58 nie przepraszaj, że na oficjalnym; wybaczam Ci. moim ulubionym miejscem była bujaczka franciszka. tak ją ochrzciłyśmy. ponad rok spędzałyśmy na niej wszystkie ważne chwile. podpisałyśmy się na niej; śpiewałyśmy piosenki, odkrywałyśmy muzyczne nowości, tam po raz pierwszy przesłuchałam in bloom i come as you are. pamiętam, jak robiłyśmy na niej masę zdjęć i jadłyśmy lody fructo. niestety, bujaczka franciszka odeszła do nieba. jej blaszane części złapali w pięści, wyrwali ją z ziemi na chama. choć bez niej nam trudno, trzeba się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 16:07 Nie ma co przepraszać. Teraz i tutaj mogę działać. Dysoteki, stadiony, miejsca pełne młodzieży. Bibliotek nienawdzę. Za cicho, za nudno, za dużo książek. Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee20 Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 16:10 A ja tam najbardziej lubie swój pokój. Mam tu wszystko czego potrzebuje i co lubie Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 16:12 mój kochany most , troszkę dalej od mojej miejscowości . < 333333333 tam działo się chyba wszystko . ; ) niestety teraz budują obok drogę krajową , nie będzie za bardzo jak do tego miejsca dochodzić , a szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 16:12 W kinie nie, bo nie wygodnie jest. Centrum handlowe nie, bo tam teraz pełno plastiku, tapety, rozchichotanych śłit 13, które jarają się tekstem: "Jak kupisz mi dżinsy, to zrobię Ci loda". Biblioteka, niby miło, ale szybko można się znudzić, bo i książek nowych nie ma. Szkoła nie, bo to podobnie jak w centrum handlowym. W domu dobrze, ale bez przesady. Nie chce mi się tutaj już siedzieć, a niepogoda nadal nie odpuszcza... Najlepiej to chyba na molo. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 16:22 nie wiem. chyba nie mam ulubioneho. tez lubie spacerować ) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 17:01 w lesie. tam jest dopiero cicho! uwielbiam słuchać szum liści. w ogóle lubię atmosferę w lesie i zapach lasu. często chodzę z mamą zbierać grzyby. i oczywiście zawsze jem w lesie jagody. też lubię jeździć w góry. piękny krajobraz i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 17:11 Oo tak biblioteka! Jeszcze gdzieś gdzie jest cicho.. Hmm może jeszcze park Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Przyjemne miejsca 09.04.10, 17:25 chyba w parku . 'moim' parku . [www.fioletowa-kredka.blog.onet.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Przyjemne miejsca 12.04.10, 19:25 uwielbiam siedzieć na dworze albo w domu:p do biblioteki chodzę tylko wypożyczyć książki,nie czytam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Przyjemne miejsca 12.04.10, 20:32 aa takie miejsce wyżej domku xd koło lasu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Przyjemne miejsca 18.04.10, 17:44 ja uwielbiam siedzieć w moim pokoju ;d Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Przyjemne miejsca 19.04.10, 12:20 Głośne miejsca .. imprezy stadiony ulica .. ! A co do założycielki tego wątku .. lubisz Teckena .. xD ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Przyjemne miejsca 19.04.10, 12:25 Mój pokój w szczególności xd. No i jeszcze u mojej babci cała okolica, kocham tam być <3. Odpowiedz Link Zgłoś