Dodaj do ulubionych

Młodzi aktorzy

11.04.10, 17:19
Hej . Ostatnio zastanawiam się nad jednym : Czy w dzisiejszych czasach możemy określić
osobę młodego pokolenia jakoby była dobrą/dobrym aktorką/rem ? Gwiazdy Disneya ,
Zmierzch . etc Szczerze mówiąc nie często spotykam osóby które uważałyby że Miley ,
Selena czy Vanessa są dobrymi aktorkami ( oczywiście są osoby które tak uważają ) Nawet
gwiazdy Zmierzchu . Niektórzy nadal zachwycają się filmem a inne uważają że Kristen jest
fatalną aktorką bez wyrazu . Rozumiem że potrzeba wiele lat na stanie się dobrym w tym
fachu ale pytam się was : Czy istnieją młode aktorki z prawdziwym talentem ?

* jeśli był temat : kosz . Nie chciałabym w tym wątku urazić żadnych fanów powyżej
wymienionych aktorów
Obserwuj wątek
    • idiotka_ Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:29
      sądzę że gdyby gwiazdki disneya zajęły się tylko aktorstwem lub muzyką to byłby
      nawet dobre w swoim rodzaju muzyki. ale one chcą wszystko. i śpiewać i grać na
      raz. dlatego wolę aktorów z zmierzchu. kristen zajmuję się jedną rzeczą,
      graniem. nie lata ze studia na plan i tak z powrotem. uważam że ona może zajść
      dalej niż taka vanessa.
      • kiyoko13 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:56
        Są dobrzy młodzi aktorzy którzy niestety nie są doceniani,np:
        Chloe Moretz
        Logan Lerman
        Freddie Highmore
        Malese Jow
        John Robinson
        Saoirse Ronan
        Sammi Hanratty
        A to tylko kilku moich ulubionych,niestety większość osób ich nie kojarzycrying wolą Seleny i Milijkisad
    • lauren__ Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:48
      Uważam, że gwiazdki Disneya i Zmierzchu nie są dobrymi aktorami. Hannah Montana-
      owszem Miley nie gra tam najgorzej, ale nie pokazała tam wszystkiego. Tak jak kiedyś
      napisała kaatsuumi_17 : ,,Jej umiejętności akrorskie można ocenić tylko po premierze Last
      Song ''. Moim zdaniem najgorszą aktorką w Zmierzchu jest Kristen Stewart. Bez wyrazu,
      przez cały film z otwartą gębą. Oglądałam ,,Azyl'' więc mogę ocenić, że jest fatalną
      aktorką.
      Jaki młody aktor bądź aktorka jest dobra? Hm... nie mam zielonego pojęcia .
      • czikita Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:54
        Gwiazdy zmierzchu czy hannah montana to nie są aktorzy.
        Lubie sage zmierzch ale aktorzy nie grają tam za dobrze np.kristen stewart jakby polkneła
        patyk
    • bum66 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:51
      No ... zapraszam do komentowania
    • iheartjustinb Dakota Fanning. 11.04.10, 17:52
      • lily28 Re: Dakota Fanning. 11.04.10, 18:27
        No, zgadzam się. Dakota jest młodą i świetną aktorką.

A tak wgl moim zdaniem Kristen też nie gra źle, jest bardzo dobra.
    • lucky109 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:57
      Cóż... Disney to naprawdę porażka, ale są też osoby które uważają, że 'Hancia
      Montancia to śuper aktorka' więc wiesz... ;/ Dla mnie taką jedyną, porządną
      młodą aktorką jest Abigail Breslin, gwiazda m. in. filmu 'Bez mojej zgody' Ma 14
      lat, a gra naprawdę zawodowo wink
      • mweezy . 11.04.10, 17:59
        owszem są gorsi i lepsi młodzi aktorzy, ale oni jeszcze wiele się muszą nauczyć
        jeśli wiążą swoją przyszłość głównie z aktorstwem.
    • owad Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 17:58
      z jednej strony uważam,że trzeba mieć smykałkę do aktorstwa,ale najlepszymi
      aktorami staje się metodą prób i błędów oraz ćwiczeń.
      przykładem jest o np.Sandra Bullock.
    • kukartka_13 ... 11.04.10, 18:04
      wiesz ja uwarzam że miley ma talent. Poza tym mówiłaś że trzeba paru lat żeby być
      dobrym w aktostwie a te gwiazdy co wymieniłaś grają już kilka lat....wię nie rozumiem
      wątku
      • kiyoko13 Re: ... 11.04.10, 18:07
        Miley też gra już kilka lat a dalej jej umiejętności nie są lepsze niż na początku
    • addie Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 18:06
      Są dobre młode aktorki, niestety niedocenione np taka Sammi Hanratty czy Dakota
      Fanning. Według mnie taka Kristen Stewart nie ma za grosz talentu oglądałam dwa
      filmy z jej udziałem "Azyl" i "Zmierzch" i w obu ciągle miała otwartą gębę, co
      okropnie irytowało.
    • beautiful_ Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 18:09
      Oczywiście że tak choćby taka Dakota Fanning ma dopiero 16 lat i jest dobra
      [przynajmniej ja tak uważam] albo Taylor Lautner xD i nie mówie tego dlatego że
      jestem ich fanką, po prostu uważam że są dobrzy i polubiłam ich właśnie za grę
      aktorską smile
    • turkus.owa144 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 18:18
      Uważam podobnie jak ty. Potrzeba parę lat aby stać się naprawdę dobrym aktorem.
      Jeżeli chodzi o "Zmierzch" i Kristen Stewart to nie podoba mi się jej gra
      aktorska [bez urazy oczywiście]. I tak samo jak ty uważam, że żadna z Gwiazd
      Disney'a, mimo iż kilka bardzo lubię nie mogę powiedzieć, że są świetnymi
      aktorkami czy aktorami. Niektóre z nich naprawdę mają wielki talent, tylko że
      jeszcze nie potrafią go wykorzystać w 100%.
    • katsuumi_17 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 18:23
      Jeśli istnieją, to muszą być prawdziwe wyjątki. Na pewno nie są to gwiazdki Disneya z
      tzw. "łapanki", które znalazły się w filmach po znajomości czy z castingu.
    • lorelei_ Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 19:27
      na pewno istnieją młode aktorki z talentem. nie są to gwiazdki disneya. najbardziej w nich, wkurza mnie to, że zajmują się śpiewaniem i aktorstwem jednocześnie. skutek jest taki, że nic im dobrze nie wychodzi.
      taka miley cyrus, mogłaby się zająć śpiewaniem. ale ona na siłę chce być aktorką, chociaż jest w tym beznadziejna.
      myślę, że gwiazd zmierzchu nie można porównywać do gwiazdek disneya. aktorzy ze zmierzchu nie pchają się do śpiewania i myślę, że mają szansę osiągnąć w przyszłości jakiś większy sukces.
    • bum66 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 20:34
      Może jeszcze ktoś coś dopowie. ? Ja wiem że wszystkiego trzeba się nauczyć i do
      wszytkiego dojrzeć ale i tak zastanawiam się czy mamy jakies obiecujące, wschodzące
      talenty . ; DDD
      • claudunia Olsenki 11.04.10, 20:38
        siostry olsen smile
    • heyyeah Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 20:47
      Z dobrych aktorów młodego pokolenia, to ja bym wskazała Dakotę Fanning i Ninę Dobrev,
      obie mają na koncie masę świetnych ról.
    • kara4454 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 22:16
      ashley tisdale ;ppp
      • kara4454 Re: Młodzi aktorzy 11.04.10, 22:16
        kara4454 napisał(a):

> ashley tisdale ;ppp

i brenda song ;ppp
    • vampire12 Re: Młodzi aktorzy 20.04.10, 18:35
      Oczywiście: Rob Pattinson, Ash Greene i Keira Knightley!
    • zuziio Re: Młodzi aktorzy 21.04.10, 19:05
      te które były młode a teraz "podrosły" ;P
      Kate Winslet czy Drew Barrymore
      ---
      zuziio.xx.pl <- recenzje płyt, dodatki
      • new_york_ Re: Młodzi aktorzy 21.04.10, 21:38
        Nie wiem czy Hilary Duff zaliczyć do młodych big_grinbig_grin
    • bylifeblasted Re: Młodzi aktorzy 22.04.10, 19:21
      Wydaje mi sie że nei mozna nikogo krytykowac a ci ktorzy tak robią poprstu
      zazdroszczą . ciekawe jak oni yb sie czuli jkaby na nich najezdzano
    • morelka227 Niektórzy tak ale większość nie 22.04.10, 19:26
    • julka_18 c ; 22.04.10, 19:27
      gwiazdy Disney'a? Vanessa nie umie grać.
      Selena? czasami jej się nie uda. ale Miley?
      wydaje mi się, że nieźle gra. a Zmierzch?
      Kristen tylko nie umie grać, bo wszystko
      jest ok. ; D
    • koniczynka Re: Młodzi aktorzy 22.04.10, 19:36
      Według mnie, co prawda jest to gwiazdka Disney'a, ale Disney też jest pewną
      formą wybicia się i aktorstwa, więc tą osobą jest zdecydowanie Brenda Song.
      Zagra co ma zagrać, robi to dobrze, zresztą tak szczerze to zagrać London na
      początku też pewnie nie było łatwo. No i oczywiście nie mówię tu tylko o "Nie ma
      to jak statek".
    • lalula005 Re: Młodzi aktorzy 22.04.10, 19:40
      nie wszyscy, którzy grają w filmach to aktorzy. Większość to po prostu amatorzy.
    • niesmaczna Re: Młodzi aktorzy 24.04.10, 11:36
      Tak według mnie Dakota Fanning jest bardzo dobrą aktorką .
      • dakota_ Re: Młodzi aktorzy 24.04.10, 14:38
        zgadzam się .
        ktoś oglądał np . ?
        wojnę światów , jestem sam , człowiek w ogniu , siła strachu ?
        to wie , że dakota jest najlepsza .
    • taylor_ Re: Młodzi aktorzy 24.04.10, 11:52
      ` oczywiście, że istnieją. idealny przykład?
      dakota fanning.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka