serena.x3 14.04.10, 15:16 była kiedyś któraś z was ? ;D ja jeszcze nie , ale planuję się wybrać na The Gossip Party. Ale zupełnie nie wiem w co się powinno ubrać do kluby i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: kluby. 14.04.10, 17:06 Oczywiście, regularnie chodzę się bawić do klubów. Można się wytańczyć i poznać kogoś nowego. Oczywiście pewnie większości was nie wpuszczą na normalne imprezy, bo jesteście za młode (do 15 lat nie ma szans, żeby wpuścili, od 16 wpuszczają na jakieś imprezy dla szkół średnich). Ale niektóre kluby organizują imprezy dla młodszych, np. dla gimnazjum, do godziny 20- 21. Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 Re: kluby. 14.04.10, 17:09 katsuumi_17 napisał(a): > Oczywiście, regularnie chodzę się bawić do klubów. Można się wytańczyć i poznać > kogoś > nowego. Oczywiście pewnie większości was nie wpuszczą na normalne imprezy, bo > jesteście za młode (do 15 lat nie ma szans, żeby wpuścili, od 16 wpuszczają na > jakieś > imprezy dla szkół średnich). Ale niektóre kluby organizują imprezy dla młodszyc > h, np. dla > gimnazjum, do godziny 20- 21. do luzztra na The Gossip Party wpuszczają jak wyglądasz na te 16 ;D i chcę się wybrać . Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 a jeżeli chodzi o ubrania. 14.04.10, 17:11 to w co najlepiej się ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 15.04.10, 16:11 nie wiem, uważam że jestem za młoda żeby chodzić do klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
screeney ;3 15.04.10, 21:16 po pierwsze nie masz za mało lat? po drugie gówno mnie to obchodzi. po trzecie napisałaś gdy się wygląda na 16 lat zapewne nie wyglądasz na tyle jak masz avatara z Ashleyką. Odpowiedz Link Zgłoś
bukkit polecam 15.04.10, 21:13 parti parti dens dens 24/7, tylko nie pijcie alkoholu i nie rozmawiajcie z dresami Odpowiedz Link Zgłoś