nastiii Re: wskaźnik BMI ^^ 18.04.10, 13:11 no ja tam nie mam problemów z jedzeniem, jem więcej niż ważę. ale mam niedowagę 16.7 ale to wyszło tylko dlatego, że jestem strasznie wysoka. poza tym nie przejmuję się kaloriami i jem na co mam ochotę. a z tą zdrową żywnością to zależy Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: wskaźnik BMI ^^ 18.04.10, 13:33 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Dlaczego??!! Nie widać mi jeszcze kości . !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: wskaźnik BMI ^^ 07.05.10, 15:20 Ja mam 17,4 a wciąż wydaje mi się ,że jestem za gruba . Ale chyba każdy tak ma . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 14:46 Twój wskaźnik BMI: 20.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 14:52 Twój wskaźnik BMI: 19.5 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
nelunia Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 14:51 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 XPPP 30.04.10, 14:52 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Twój wskaźnik BMI: 16.0 Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 14:54 BMI jest przeznaczone dla osób dorosłych . Jeżeli myślicie, że macie jakieś problemy z wagą iccie lepiej do lekarza Tak na marginesie mi wyszło 20.0 Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 15:15 Twój wskaźnik BMI: 19.6 . Ja i tak uważam, że jestem gruba i chce schudnąć ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 15:21 Mój wskaźnik BMI: 21.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. ___________ no i good . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
losers wskaźniki BMI są dla dorosłych dziewczyny, luzik. 30.04.10, 15:23 to nieprawda, że wskaźniki BMI są przeznaczone dla grubych ludzi, chcących się dowartościować. wymiary jakie tam podajemy są dopasowane do dorosłych kobiet, dlatego większość z was ma niedowagę. każda laska rozwija się we własnym tempie. ja mam na przykład prawie 170 cm, a moje koleżanki po 1,55. to normalne, że będę wtedy mniej ważyć i wyjdzie im niedowaga. Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze Re: wskaźniki BMI są dla dorosłych dziewczyny, lu 30.04.10, 15:39 losers napisał(a): > to nieprawda, że wskaźniki BMI są przeznaczone dla grubych ludzi, chcących się > dowartościować. wymiary jakie tam podajemy są dopasowane do dorosłych kobiet, > dlatego większość z was ma niedowagę. każda laska rozwija się we własnym tempie > . > ja mam na przykład prawie 170 cm, a moje koleżanki po 1,55. to normalne, że będ > ę > wtedy mniej ważyć i wyjdzie im niedowaga. ale to też normalne, ze jak masz 170, to nie będziesz ważyć tyle, ile te, które mierzą 155, więc się równoważy. zresztą BMI bierze wagę całego ciała, a nie jego budowę. ktoś może mieć wagę w normie, a wg siebie jest za gruby, bo ma szerokie uda, czy wystający brzuszek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 15:33 Twój wskaźnik BMI: 20.1 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. A ja uważam że jestem za gruba Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 15:34 20,8 ale ja i tak uważam że jestem za gruba i muszę schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 15:36 Twój wskaźnik BMI: 19.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. hah, to fajnie, jedynie co mi przeszkadza, to brzuszek, ale już nad nim pracuje ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 17:14 Twój wskaźnik BMI: 17.7 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: wskaźnik BMI ^^ 30.04.10, 19:48 naturalnie uwazają mnie za chudzinee Odpowiedz Link Zgłoś