tiin55 Re: wskaźnik BMI ^^ 07.05.10, 15:59 Twój wskaźnik BMI: 16.7 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation 16,6 09.07.10, 14:42 Mam 14 i mój wskaźnik BMI to 16,6 według tego ma niedowagę i ludzie też mi tak mówią ale jak patrzę w lustro to na to nie wygląda ( dla mnie ) ;p . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: 16,6 09.07.10, 16:24 Twój wskaźnik BMI: 17.3 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. buahaha taaa jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandrina yyy... 09.07.10, 16:30 Twój wskaźnik BMI: 18.3 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi . 09.07.10, 17:59 Trzeba to sobie szczerze powiedzieć: z Twoją wagą nie jest najlepiej. Powinnaś szybko przejść na niskokaloryczną dietę. Zapisz się także na siłownie lub aerobik, ponieważ zdecydowanie potrzebujesz ćwiczeń fizycznych. Otyłość może prowadzić do komplikacji zdrowotnych, więc jeżeli nic się nie zmieni, pomyśl o odwiedzeniu lekarza. Święta prawda -.- Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Tutaj!! 09.07.10, 18:11 Ważę 41 kg przy 13 lat i wzroście 1,49. Wyszło mi, że mam nadwagę O_o Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: wskaźnik BMI ^^ 09.07.10, 18:20 BMI: 18.7 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: wskaźnik BMI ^^ 09.07.10, 18:21 Twój wskaźnik BMI: 20.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: wskaźnik BMI ^^ 10.07.10, 18:16 17.09 - WYCHUDZENIE (CIĘŻKA CHOROBA/ANOREKSJA) zawsze mi tak pokazuje, dziwne bo ostatnio zauważyłam że trochę utyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: wskaźnik BMI ^^ 10.07.10, 18:21 17.6 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. chyba żart. xDD mam za grube nogi. xD Odpowiedz Link Zgłoś
cypich Re: wskaźnik BMI ^^ 10.07.10, 22:58 18.6 idealnie ale mogła bym troche miec wiecej tu i uwdzie Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: wskaźnik BMI ^^ 11.07.10, 18:33 Ważysz trochę więcej niż wynosi Twoja idealna waga, ale to nie jest duża różnica. Nie panikuj zatem i postaraj się ograniczyć trochę liczbę kalorii w posiłkach. Pomyśl też o jakiejś diecie i zażywaj więcej ruchu na świeżym powietrzu. Ale ja lubię swoje duże bioderka <3 no ale fakt, może troszkę zrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
retro.vintage Re: wskaźnik BMI ^^ 11.07.10, 21:08 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Twój wskaźnik BMI: 17.4 nieźle... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox 19.2 11.07.10, 21:16 19.2 - waga w normie ;d. a na innych portalach mam niedowagę ; o . no nieźle^^ Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: wskaźnik BMI ^^ 11.07.10, 22:05 'Twój wskaźnik BMI: 20.0 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne.' mam 166 cm wzrostu i waże 55 kg. :p Odpowiedz Link Zgłoś