17.04.10, 18:23
Witajcie.
Od paru dni męcze się z jednym problemem.
A mianowicie czuje się nie kochana.
Chodze do gimnazjum i pół moich koleżanek ma już chłopaków i są przeszczęśliwe.
Tylko ja nikogo nie mam.
I czuje sie z tym okropnie , a marzy mi się taka miłość etc.
Mam wielu kolegów , ale koledzy to tylko koledzy.

Co możecie mi poradzić , żebym choć trochę poczuła się szczęśliwa albo troche o tym
zapomniała ?
Pomóżcie. !
Obserwuj wątek
    • malinka.. Re: Problem. 17.04.10, 18:29
      Hmm...
      Też tak miałam, ale znalazłam Chłopaka.
      Przd tym, że się "zakochałam" to starałam się nie myśleć o tym wszystkim...
      Chdziłam przyjaciółmi na zakupy, do kina ipt.
      pomogło, lecz po pewnym czasie poznałam Piotrkasercebig_grinkisswink
    • alexis69 Re: Problem. 17.04.10, 18:34
      Mam nawet duże doświadczenie jeśli chodzi o chłopaków . Około 15 złamało mi już
      serce . uncertain Każdy z nich przysięgał że nigdy mnie nie zostawi, każdy kochał .. i
      każdy okazał się taki sam, mówiąc że to wszystko dla niego jest nie ważne itp.
      Faceci to świnie ! angry Tylko oni potrafią tak ranić crying Gdy znajdziesz już
      miłość będziesz przesiąknięta szczęściem, ale gdy już ją stracisz ciężko będzie
      Ci się pozbierać, więc lepiej mieć kolegów i cieszyć się życiem . wink Oczywiście
      ja nigdy nie czułam nic piękniejszego od miłości . Tego jak ona jest piękna nie
      da się wyrazić w słowach . Gdy byłam z Nim, byłam najszczęśliwsza serce Teraz
      .. już prawie 2 miesiące jak go nie ma i jest fatalnie . Najgorszemu wrogowi nie
      życzę straty ukochanej osoby .indifferent
    • jade Re: Problem. 17.04.10, 18:38
      Ja też nie mam chłopaka! Chociaż nie odczuwam tego tak jak ty bo w mojej
      klasie tylko jedna dziewczyna ma chłopaka wink Ale czy wszystkie twoje koleżanki
      mają chłopaków ?? Niee. Więc nie jesteś sama smile Kiedyś i ciebie spotka
      prawdziwa miłość !
    • katsuumi_17 Re: Problem. 17.04.10, 18:43
      Nie szukaj na siłę. Jak się znajdzie, to będziesz wiedziała, że to ten. Poza tym jesteś w
      gimnazjum, uważam, że to nie jest odpowiedni wiek. Poczekaj parę lat, a zobaczysz, że
      będziesz czuła prawdziwą wartość miłości smile
    • playtime Re: to żaden problem 17.04.10, 18:47
      Ja bynajmniej się nie domagam.
    • gigats11 Re: Problem. 17.04.10, 18:48
      Nie przejmuj się , ona już mają facetów . A ty nie ??? Nie martw się , poczekaj , niedlugo zjawi się jakieś ciacho , któremu wpadniesz w oko. smilesmile. I dziewczynami się nie przejmuj . Jeszcze trochę i będziesz miala swojego ksiecia. A jeśli nie masz faceta , to lepiej narazie , bo flirtujesz bez limitu smilesmilesmile
    • scarletrose Re: Problem. 17.04.10, 18:49
      Naprawdę aż tak potrzebujesz tego chłopaka? W wieku gimnazjalnym chłopcy są
      przecież tak niedojrzali! To nie będzie miłość prosto z książek. I nie trzeba
      być w związku, aby życie stało się szczęśliwe. Poczekaj jeszcze trochę ^^
    • martaslodka13 Luzz 17.04.10, 18:53
      Ciesz się tym co masz, np. tym że masz kolegów. Chłopaki są zarąbiści i można robić z nimi
      tyle fajnego, i to właśnie z kolegami da się robić te fajne rzeczy a nie z chłopakiem [no z
      chłopakiem też jest fajnie ale już inaczej]. Z kolegami można iść na piwo, albo pogadać o
      czymś normalnym. Jest na serio fanie tylko trzeba ich poznaćwink Powodzenia
    • taylor_ Re: Problem. 17.04.10, 19:02
      ` prawie każda dziewczyna chce być kochana.
      musisz poczekać. prędzej czy później miłość sama do ciebie
      przyjdzie. zresztą chłopcy w gimnazjum to jeszcze.. dzieci.
      szkoda na takich czasu.
      • katsuumi_17 Re: Problem. 17.04.10, 19:08
        Jeszcze jedno- uważam, że do związku trzeba dojrzeć. Co z tego, że koleżanki mają
        chłopaka, skoro przecież w ich wieku to nie jest prawdziwa miłość? To tylko
        takie "chodzenie". Jeśli nie masz chłopaka w tym wieku, bardziej docenisz go, kiedy
        będziesz starsza... to trudno wytłumaczyć, ale zapewniam cię, że tak jest.
    • aniulkaa Re: Problem. 17.04.10, 19:07
      Dziękuje wam.
      Teraz odczuwam to całkiem innaczej.
      kiss
    • slodkiporanek Re: Problem. 17.04.10, 19:07
      Na całym świecie jest przynajmniej jedna osoba, która cie kocha. Zawsze.
      • virginkaa # 17.04.10, 19:12
        Nie mam chłopaka, każdy chłopak jest świnią, każdy chłopak myśli tylko o jednym. Byłam, jestem i będę singielką.

Mówisz, że nie wszyscy są tacy sami?- Pogadamy jak z Tobą zerwie
        Myślisz, że tak mówię bo nie wiem co to miłość?- Wiem, jestem zakochana w chłopaku, lecz nie chce aby on czuł to samo do mnie, bo ja go nie potrzebuje.

Faceci są do dupy.
    • jamajka. Re: Problem. 17.04.10, 19:12
      Zacznij chodzić na jakieś kółka zainteresowań, uprawiaj sport ..itp.
      Chłopak nie sprawi, że nagle będziesz jakaś mega szczęśliwa...
    • elen Re: Problem. 17.04.10, 19:12
      wiesz, to jest właśnie jedna z tych rzeczy, która nieszukana na siłę znajdzie
      się sama. nie oczekuj niczego, niczego się nie spodziewaj, a samo przyjdzie.
      naprawdę, potrzeba wiele cierpliwości by się doczekać miłości, bynajmniej ona
      sama nie jest dla ludzi pozbawionych cechy takiej jak cierpliwość. to bardzo
      dobrze, że masz kolegów, spędzaj z nimi czas, poznaj ich bardziej, ich zwyczaje.
      to pomoże zrozumieć wielu innych chłopaków.
      • xxy Re: Problem. 17.04.10, 19:24
        ja Ci radzę wrzucić na luzik wink Dziewczyno, nic na siłę. Jak przestaniesz szukać
        to to Cię samo znajdzie... a jak ci smutno i wgl. lecisz do przyjaciółki i
        oglądacie jakąś bezsensowną komedie... wink Chyba każdy czasem coś takiego ma, że
        czuje się niepotrzebny, ale zobaczysz, że to minie niespodziewanie tak jak
        przyszło. A moim zdaniem na miłość jesteś jeszcze za młoda (zresztą tak jak ja i
        pewnie większość z tond smile wiem po sobie, że gimnazjum to okres gdzie hormony
        szaleją! Żeby się zakochać i spotkać tego jedynego masz jeszcze czas. Całe życie
        przed Tobą!!! kiss
    • jannethe wejdź tu :) . :* 17.04.10, 19:18
      omg , dziewczyno . mowie na powaznie mialam chlopaka - nigdy nie chce miec [ no
      co najmniej do 16 roku zycia ]

naprawe NIE WARTO .
      po co ci chłopak ? . dlla szpanu , i lansu .. , lepiej przyjaciel jak już coś
      , XD
      masz kolezanki z nimi chodz za ręke . smile

ach . ale powodzenia ,
    • frydka Re: Problem. 17.04.10, 19:18
      Z tego co wywnioskowałam,marzysz o tym by się zakochać.

->.Zawsze jest ktoś,kto wyróżnia się spośród tłumu...Przyjrzyj się uważnie,a
      zobaczyszwink
      .
      ->A może,chłopak w ,którym się zakochałaś,trochę Cię zranił,i tak to odczuwasz?
      .
      ->najlepsze co pomaga w takiej sytuacji to przyjaciel i pamiętnik.
      Pamiętnik zawsze Cię wysłucha,jakby był twoim przyjacielemwink

Szczęściasmile
    • momo. Re: Problem. 17.04.10, 20:41
      Nie martw się, jestem także gimnazjalistką i można powiedzieć, że nigdy chłopaka nie
      miałam. Jest mi z tym jak najbardziej dobrze. Wolę czekać na księcia z bajki niż chodzić z
      jakimś idiotą na siłę.
    • milaami Re: Problem. 17.04.10, 20:49
      Spokojnie smile

Jeszcze masz czas aby odnaleźć tego jedynego...

I nie wiadomo czy twoje koleżanki nie chodzą z nimi na pokaz!!!
      Przyjdzie na Ciebie i na jedynego czas smilesmilesmilesmilesmilesmile wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka