los.angeles 18.04.10, 20:57 Szukam jakiś ciekawych filmów o wampirach, jestem fanką i szukam jakiś nowych ale też i starych dobrych filmów. Może coś polecacie, albo jakiś was zaciekawił ?? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
los.angeles Re: Filmy o Wampirach 18.04.10, 20:59 No tak ;P widziałam ze sto razy Odpowiedz Link Zgłoś
andziuulaa_xd Re: Filmy o Wampirach 18.04.10, 21:08 nie znam ;p moze tylko serial pamiętniki wampirów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Filmy o Wampirach 26.04.10, 15:58 no może pamiętniki Wampirów ;d bo zmierzch i księżyc w nowiu to już podstawa nie ? ;d Twilight Saga < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
star_96 Re: Filmy o Wampirach 18.04.10, 20:58 Wywiad z wampirem. Jest świetny. ;] No i oczywiście Zmierzch. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Serial xD 18.04.10, 21:05 Pamiętniki wampirów i czysta krew. może być? Odpowiedz Link Zgłoś
freya. TU. 18.04.10, 21:03 N oto oczywiście Zmierzch, Wywiad z Wampirem, Underworld, Blade, No i klasyka- Nosferatu symfonia grozy z 1922 roku. Klasyk. xd Odpowiedz Link Zgłoś
los.angeles Seriale tez mogą być :P 18.04.10, 21:09 Bardzo chętnie zacznę oglądać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Seriale tez mogą być :P 18.04.10, 21:10 o boże , waście . żygam wampirami ! ; \ wilkołaki rządzą ! xd Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Filmy o Wampirach 19.04.10, 15:30 Osobiście nie lubie takiego typu filmów bo zazwyczaj tandetą zalatują aczkolwiek polecam "Pozwól mi wejść"- dla mnie rewelacja jak a ten gatunek i "Bakjwi" (Pragnienie/Thirst) Park Chan-wook'a.. Nie jest to może jego najlepszy film (do Oldboy'a mu daleko) ale mimo wszystko warto obejrzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxkasia29xx Re: Filmy o Wampirach 20.04.10, 16:43 Cóż, niewiele takich znam, ale np: - Królowa potępionych - Wywiad z wampirem - Underworld - Pamiętniki wampirów - Czysta Krew No i Zmierzch oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Filmy o Wampirach 20.04.10, 16:49 wczoraj zaczelam ogladac film vampire girl vs frankenstein girl, ale obejrzalam tylko 5min, chyba ciekawe, krew sie leje, troche straszne Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Filmy o Wampirach 20.04.10, 16:50 oczywiście zmierzch , new moon . < 33 - Underworld 1 , 2 , 3 < 33| musisz obejrzeć wszyskie części aby zrozumieć ten film | - Krew jak czekolada ( chyba o wampirach .. : x ) - o , taki stary film , ale fajny : Dracula . : DD hah . : q kurde , dalej nie wiem . : pp Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Filmy o Wampirach 20.04.10, 16:52 Kołysanka 'Głodny? Bardzo. Ale nie tak jak ja. Aaa!' to mnie rozwala poza wyżej wymienionymi to może kiedyś się doczekam, że zekranizują Wampiratów <szczyt marzeń> Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Filmy o Wampirach 20.04.10, 16:53 O nie. Pomogłabym, ale po tym, co ostatnio ujrzałam w Empiku mam już dosyć wampirów na ładnych parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.urazy Ekhm... 20.04.10, 16:57 Fanka wampirów? A obejrzała tylko "Zmierzch" i strzelam, że jednego klasyka. Nie rozumiem jak można być "fanem wampirów" (pojęcie stworzono na potrzeby pop kultury?), zwłaszcza opierając się na właściwie tylko na jednym, najpopularniejszym aktualnie wizerunku "wampira". Dobra, nie będe drążyć, ja polecam "Nosferatu" i "Draculę" z Oldmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Vampirki? 26.04.10, 21:38 Królowa potępionych.....!! (w końcu to na podstawie kronik wampirów - o tym samym tytule części- anne rice) potem również wywiad z wampirem- ale kto go jeszcze nie widział?? następnie "Łowca wampirów D"(vampire hunter D) - ale to film animowany, swoją drogą - świetny.... ! Vampire Knight - anime (romans oczywiście) jedne z moich najukochańszych!! oby dwa sezony(boże, mam nadzieję że będzie 3!! czytam nadal mangę!! ) polecam też True Blood i pamiętniki wampirów -serial. a tak to znalazłam jakąś stronę z caaaałą listą filmów o wampirach oto i ona lista Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Dracula - wampiry bez zębów 26.04.10, 21:42 hahaha to jest śmieszna komedia w sumie parodia też świetnego filmu Dracula (1992r) Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Filmy o Wampirach 20.04.10, 17:25 polecam ci serial vampire diaries. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_ Re: Filmy o Wampirach 26.04.10, 15:51 O Drakuli . mwahaha . Mało filmów tego typu oglądałam . Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Filmy o Wampirach 26.04.10, 21:16 polecam Van Helsinga. i Wywiad z wampirem. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia94 Re: Filmy o Wampirach 26.04.10, 21:24 Ostatnia sekta i wygrana innych nie wymieniam bo sie juz pojawiły przedemna Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Filmy o Wampirach 26.04.10, 21:59 Asystent wampira, Pocałunek wampira, Pogromca wampirów Odpowiedz Link Zgłoś