jowi Re: H2O to ''obciach''? 02.05.10, 16:10 Taaak ... Nigdy nie widziałam głupszego serialu.... polecam na nickeodeleonie... jak masz.... tam są najlepsze///xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: H2O to ''obciach''? 02.05.10, 18:25 Myślę, że to obciach, bo masz już 13 lat i oglądasz takie bzdury (bez urazy). Powinnaś oglądac bardziej rzeczywiste rzeczy. Ja np. mam 12 lat, ale nie oglądam H2O. Może znajdz sobie nowe hobby zainteresuj się np. Justinem Bieberem - wszystkie dziewczyny go lubią (w tym także ja) lub obejrzyj albo przeczytaj sagę zmierzchu, od razu pogrążysz się w tej książce (lub filmie). Odpowiedz Link Zgłoś
watsonemma Re: H2O to ''obciach''? 13.05.10, 21:25 kwiatuszek98 napisał(a): > Myślę, że to obciach, bo masz już 13 lat i oglądasz takie bzdury (bez urazy). > Powinnaś oglądac bardziej rzeczywiste rzeczy. Ja np. mam 12 lat, ale nie ogląda > m > H2O. Może znajdz sobie nowe hobby zainteresuj się np. Justinem Bieberem - > wszystkie dziewczyny go lubią (w tym także ja) lub obejrzyj albo przeczytaj sag > ę > zmierzchu, od razu pogrążysz się w tej książce (lub filmie). > Justinem Bieberem? To jest dopiero obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
kisza Re: H2O to ''obciach''? 02.05.10, 18:53 na disney są jeszcze większe bajki niż H2O np. niezwykła piątka na tropie, czy wróżkowie chrzestni Timiego.... więc moim zdaniem nie ma się czego wstydzić. w końcu w czarodziejach z waverly place, są czarodzieje <istoty magiczne> a w H2O są syrenki <też> więc co za różnica czy będziesz oglądać to czy to. Ja tam nawet lubię ten serial ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: H2O to ''obciach''? 03.05.10, 16:06 yyy nie wiem. x d ja oglądam i jakoś nie mówię o tym, dla mnie to zwykły serial, jak trafię to oglądam. serio, oglądaj co chcesz, ale nie musisz rozpowiadać skoro nie chcesz poniżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: H2O to ''obciach''? 08.05.10, 16:41 ja też mam 13 lat. To nie obciach. Serial jak inne. W klasie u mnie nie ukrywam tego Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: H2O to ''obciach''? 08.05.10, 16:57 nie wiem, nie oglądam ale raczej to nie jest obciach. powiedz im, że Justin Bieber to ogląda to przestaną Ci dogadywać ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
antay Nie. 08.05.10, 17:02 Uważam, że to nie jest obciach bo każdy może ogladać co mu sie podoba, nie ? Ja na przykład lubie praktycznie wszystkie seriale na Disney Channel oprocz Hanny Montany bo tego jakos nie trawie. H2O też kiedyś ogladalam kiedyś, a teraz jakoś mi sie nie chce xd. Jak cie ktoś wyśmieje to go olej po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: H2O to ''obciach''? 08.05.10, 17:18 Ja oglądam i to nie jest obciach .!! , ` Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: H2O to ''obciach''? 08.05.10, 17:19 kocham h2o , a szczególnie nowe odcinki : * też mam 13 lat , i to nie jest wstyd . ! Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla nie ;-))) 08.05.10, 20:58 H2O jest świetne!Uwielbiam to.Ale też czasem sie tego wstydzę (chociarz nie wiem czemu...) A czasem nawet....uwaga....bawię sie że jestem syreną ...Wiecie.Ja to lubie,i chyba nie przestane Odpowiedz Link Zgłoś
demuska Re: H2O to ''obciach''? 09.05.10, 15:51 Mam 14 i oglądam to jest BOSKIE. NIe wstydzę się tego oglądać moje 2 koleżanki a nawet przyjaciółki też oglądają i jest fajnie kiedyś bawiłyśmy się że woda nie może nas dotknąć xD Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: H2O to ''obciach''? 09.05.10, 17:07 ogladam to i nie uważam tak uważam ze serial jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: H2O to ''obciach''? 09.05.10, 18:43 każdy lubi co chce,i nikt nie powinien tego wysmiewac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rose_x3 Re: H2O to ''obciach''? 09.05.10, 20:19 ja kocham ten serial i nie uważam wcale, że to obciach a jeśli ktoś tak uważa to jego sprawa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 . 09.05.10, 20:31 jesteś dziwna. WSTYDZISZ SIĘ? NIE CHCESZ PONIŻENIA?! ty to lubisz, więc to część Ciebie, czyli wstydzisz się siebie. powinnaś mówić o tym każdemu, a gdyby Cię wytykali palcami, być dumna z tego , że jesteś sobą. wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
fankajbmcdl Re: H2O to ''obciach''? 09.05.10, 20:48 Ja się tym nie przejmuję, chodzę do 1 gim i uwielbiam ten serial, gadam o nim z koleżanką ona też to lubi. Kiedyś zdanie innych było dla mnie najważniejsze, teraz mam wszystkich w dup*** oglądam i słucham to co lubię. Moje znajome z klasy nie cierpią gwiazdek Disney'a i co z twego jak ktoś się mnie zapyta jaką najbardziej lubię gwiazdkę to od razu odpowiadam, że Jonasów, Demi i Miley. Przestań się przejmować krytyką innych, bo gdy patrzysz na to co robią inni nie jesteś sobą. A jeśli chodzi o moje koleżanki to wiedzą o tym i wiesz co przestały w moim otoczeniu o nich gadać. Są mądre i szanują czyjeś zdanie. Jeżeli twoje znajome też są wychowane i mądre to uszanują twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika11x mam 13 lat i też to oglądam 09.05.10, 20:53 Ja tez lubie h2o ale oglądam je w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:25 jak nic nie ma w tv to to oglądam . Dla mnie to nie jest obciach ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:31 uwierz mi: jakbym miała ten kanał, to bym sobie oglądnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:34 wg mnie to nie obciach do też czasami lubię pooglądać ;D .. przybajmniej ja bym cię nie wyziała jak np inne dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:39 Dzieciaki... To ja was zastrzelę xD Mam 19 lat i oglądam H2O, więc nie, to nie jest obciach xD A po za tam sorry, ale te filmy nie są dla malutkich 13-latek, które w tym wieku powinny bawić się lalkami barbie, a nie uganiać się za chłopakami i interesować się książkami typu "zmierzch". Za małe jeszcze jesteście na takie rzeczy. Potem się ludzie dziwią, że takie maluchy zachodzą w ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś
kiiniaaa Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:47 Każdy ogląda to co mu się podoba, i nikt nie powinien się z nikogo wyśmiewać...! Odpowiedz Link Zgłoś
selena0809 Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:50 serial jest poprostu genialny u mnie w klasie oglądaja to i dziewczyny i chłopaki to nie rzaden obciach zbieram nawet gazetę h2o i jedna czytelinczka miała 16 czy 17 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nesquik_ Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:52 to nie jest obciach ! bardzo ale to bardzo lubie ten serial, a szczególnie tą nową serie . jest o wiele lepsza niż dwie pierwsze * __ * Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 14:58 ja też bardzo lubię ten serial. c: czego masz się niby wstydzić ? gustu ? Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: H2O to ''obciach''? 11.05.10, 15:02 moim zdaniem to nie obciach . Odpowiedz Link Zgłoś