michaelmontana 20.04.10, 15:56 hej ;D Mam nietypowe pytanie ;D co to znaczy : ' xoxo ' ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nearlaify Re: Pytanie dość głupie :P 20.04.10, 15:59 Hugs and kisses, czyli uściski i buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Pytanie dość głupie :P 20.04.10, 16:00 przytulenie i całuski, czy coś w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara95 Pytanie dość głupie :P 20.04.10, 16:04 Uściski i buziaki? xd przynajmniej ja tak zawsze to interpretuje Odpowiedz Link Zgłoś
light W takim razie ja też mam pytanie. 20.04.10, 16:57 Dlaczego, przy odpowiedziach, użytkowniczki często stosują: @? I co oznacza: ;xx ? Zniesmaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: W takim razie ja też mam pytanie. 20.04.10, 17:05 @ - to chyba, jeśli w temacie zaznaczasz, że zwracasz się do konkretnej osoby. ;xx - a to. nie wiem, jak to wyjaśnić XD. ja to odbieram jako coś w stylu "ojej" xd. Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: W takim razie ja też mam pytanie. 20.04.10, 17:06 > Dlaczego, przy odpowiedziach, użytkowniczki często stosują: @? poprzez postawienie '@' informują, że ten post, komentarz...itp. jest adresowany do osoby, którą po tym znaku wpisze > I co oznacza: ;xx ? jak dla mnie ta buźka oznacza 'wiem ale nie powiem', może to błędnie interpretuję : > Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: W takim razie ja też mam pytanie. 20.04.10, 17:12 używasz @ żeby podkreślić, że zwracasz się do konkretnej osoby a ;xx dla mnie znaczy mnie więcej tyle, co takie coś jak napisała koleżanka powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: W takim razie ja też mam pytanie. 21.04.10, 14:34 xxewelkaxx napisał(a): Dlaczego, przy odpowiedziach, użytkowniczki często stosują: @? poprzez postawienie '@' informują, że ten post, komentarz...itp. jest adresowany do osoby, którą po tym znaku wpisze I co oznacza: ;xx ? jak dla mnie ta buźka oznacza 'wiem ale nie powiem', może to błędnie interpretuję : > dokładnie . c ; Odpowiedz Link Zgłoś
klek @ czyta się jako AT czyli ... 21.04.10, 01:43 @ czyta się jako AT czyli małpa określa słowa takie jak w / do / z / na / przy /we czyl np. Paramore @ Hard Rock cafe / Paramore w Hard Rock Cafe mozna tez inaczej np. @Klek_ w tym przypadku oznacza to ze coś (wiadomość) jest skierowana do tejże osoby . / (do)@klek_ przyjdę jutro do ciebie Spotykamy się @ basenie / Spotykamy się przy Basenie jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś