th_33 20.04.10, 19:38 hej ) jutro mam spóźnioną studniówke.. xD i każdy z klasy musi przygotować jakiś kawał.. znacie jakieś? bo ja znalazłam same takie które wszyscy znają i już nie sa śmieszne.. : ( PS .. jeżeli był wątek to.. wiecie ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia014 Re: Studniówka, dowcip.. 20.04.10, 19:46 Noo to każde 6 klasy na koniec roku mają. Że niby 100 dni przed ukonczeniem szkoly. Ale to bzdura, liczyłam To tylko takie głupie występy. Komers dopiero na koniec. A co do tematu to nie wiem. MY nie musimy mówic żadnych głupich kawałów... Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Studniówka, dowcip.. 20.04.10, 19:51 taak.. ale moja koleżanka koniecznie musi powiedzieć ze mną jakiś dowcip na role.. i wymyśliła taki głupi że muusze coś lepszego znaleźć xp Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Re: Studniówka, dowcip.. 20.04.10, 20:34 www.tja.pl - masz ponad kilka tysięcy różnych kawałów a różnych kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
sar1812 dowcip 20.04.10, 20:52 jasiu mówi do kolegi na przerwie: -Wczoraj tata mi przyłożył 2 razy!- -Czemu?- -Wczoraj mu pokazałem świadectwo, za pierwszym razem mnie zbił za ocenę, a jak mu powiedziałem że to jego, zbił mnie po raz kolejny!- Odpowiedz Link Zgłoś