marcepanka13 23.04.10, 22:11 Hej. Mam teraz dość długo wolnego i mi się nudzi. W internecie są praktycznie wszystkie seriale. Jakie najbardziej polecacie , tylko zagraniczne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extraordinary seriale zagraniczne. 23.04.10, 22:17 House jak najbardziej, zwłaszcza te pierwsze sezony, oraz Skins, ostatnio mój ulubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: seriale zagraniczne. 12.05.10, 16:06 Plotkara, Pamiętniki wampirów oraz Skins! Odpowiedz Link Zgłoś
twilightvampire Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 22:25 Zdecydowanie polecam "Pamiętniki Wampirów".. Ten serial jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 22:27 Plotkara i juz troche zapomniny Skazany na Smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
florek Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 22:56 Życie na fali, Skins i Pamiętnik Wampirów. Polecam stronę seans24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 23:13 zbuntowani xdd Hannah Montana < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1127 Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 22:33 Plotkara, Pamiętniki Wampirów, Lost, Dr House, Detektyw Monk Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 seriale ! 23.04.10, 22:39 Plotkara i Przyjaciele najlepsze seriale ... oglądam w internecie Plotkarę także jak chcesz mogę podać adres gdzie najszybciej nowe odcinki dodają Odpowiedz Link Zgłoś
meerc click, 23.04.10, 22:42 PLOTKARA i flash forward . ewentulnie fringe i paradox, ten ostatni ma tylko 5 odcinków po 58 minut , ale warty oglądnięcia . c: Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. seriale ! 09.05.10, 18:47 one tree hill plotkara the vampire diaries i podobno skins jest fajne, ale jeszcze nie oglądałam więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 22:50 Hmm...Właściwie z zagranicznych to oglądam mało. Może Dr. House? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 22:51 z tego co widzę to nie będę oryginalna bo też najbardziej polecam ,,Pamiętniki Wampirów" a jak nie to to może coś co leci również w tv np. ,,Kości" (Bones) albo coś z disney channel Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Seriale zagraniczne ... 23.04.10, 23:03 Z amerykanskich: Breaking Bad (o nauczycielu chemii który dowiaduje się, że ma nieoperacyjnego raka płuc i by zapewnic byt rodzinie po swojej śmierci zaczyna "gotować" metaamfetaminę)- kilka pierwszych odcinków pierwszej serii trzeba przeboleć bo troche mogą się nużyć ale reszta wszystko rekompensuje, ogólnie jeden z najlepszych seriali ostatnich lat Sons of Anarchy- o "gang" motocyklowych handlującym bronią Dexter o seryjnym mordercy Nurse Jackie- świetna komedia, na zachęty dla fanów zmierzchu rewelacyjny Peter Facinelli jako dr. Coop Glee - poprostu glee co tu dużo pisać.. świetna komedia z świetnymi aranżacjami hitów The Good Wife - serial prawniczy, jeden z lepszych debiutów w tym roku i duzo duzo innych Full House- rewelacyjna, prześmieszna, wzruszająca drama, do tej pory moja najjjj.. z rewelacyjną obsadą (Rain'a może ktoś zna z Speed Racer albo Zabojca Ninja lub jakiegoś innego zachodniego chłamu), fabuła:Han Ji Eun to naiwna pisarka, która została oszukana przez swoich najlepszych przyjaciół i straciła wszystko, nawet swój własny dom. Została zdana na własne siły w Chinach, ale dzięki pomocy aktora Lee Young Jae udaje się jej pożyczyć pieniądze na powrót do Korei. W kraju dowiaduje się, że jej dom został zakupiony właśnie przez Lee Young Jae. Żeby odzyskać swoją własność zgadza się na zawarcie kontraktu z Young Jae, w ramach którego zostaje jego żoną na rok. Pomimo problemów, Ji Eun pozostaje dalej radosną i optymistyczną dziewczyną, a związek pomiędzy nią a aktorem powoli przeradza się w uczucie. Para zaczyna na sobie coraz bardziej polegać i opiekować się sobą. Boys Over Flower- jest wiele wersji mi najbardziej przypadła koreańska także tą polecam, naprawde świetna fabuła: Zrządzeniem losu Jan Di, przeciętna dziewczyna, córka waścicieli pralni chemicznej, staje się uczennicą prestiżowej szkoły Shinhwa. Problem jednak tkwi w tym, że jest to szkoła dla bogaczy, w której swój reżim wprowadziła czwórka najbardziej zamożnych uczniów znana jako F4 (Kwiecista czwórka): Jun Pyo, Ji Hoo, Yi Jung i Woo Bin. Jan Di ma nadzieję, że spokojnie ukończy szkołę nie rzucając się nikomu w oczy, jednak jej impulsywny charakterek sprawia, że sprzeciwia się Jun Pyo, wypowiadajac tym samym wojnę F4. Jej determinacja przyciąga uwagę jej potajemnej miłości, Ji Hoo i co dziwne budzi uczucia w jej wrogu Jun Pyo... You're Beautiful- Historia opowiada o działaniu zespołu muzycznego zza kulis. Tae Kyung i Na Yu szukają nowego członka do swojego zespołu. Gdy w końcu ma dojść do pierwszego koncertu w zmienionym składzie, nowy członek grupy doznaje kontuzji przez co nie może wystąpić. Chłopcy decydują, że zastąpi go jego siostra bliźniaczka Mi Nyu... która swoją drogą jest zakonnicą i z nowości to chociażby Personal Taste- REWELACJA... jestem na 7 odcinku nie mogę przestać się śmiać..Seria nieporozumień sprawia, że Gae In uznaje Jin Ho za geja(którym nie jest). Hobby Jin Ho to organizowanie rzeczy i prasowanie. Znany jest ze swojej stoickiej twarzy. Ma fioła na punkcie czystości, ale także talent do odgadywania kobiecych uczuć. Z kolei Gae In jest roztrzepaną dziewczyną, która nie ma szczęścia w miłości. Zawód miłosny sprawa, że uznaje, ze najlepszym materiałem na współlokatora będzie właśnie przyjaciel gej... OH! MY Lady! -również rewelacja fabuła: Yoon Kae Hwa to przeciętna gospodyni domowa, która staje się menedżerką popularnego gwiazdora, Sung Min Woo. Jako 35 letnia, atrakcyjna mama, podejmuje się tej pracy, żeby móc dalej mieszkać ze swoim dzieckiem, którym obecnie zajmuje się jej były mąż. Sung Min Woo to z kolei złośliwy aktor, który musi pogodzić się z absurdalną sytuacją - a mianowicie musi zamieszkać ze swoją menedżerką. Nie trudno się domyśleć, że wkrótce jego serducho zabije mocniej The 1st shop of Coffee Prince Eun Chae nie ma łatwego życia, musi ciężko pracować aby spłacić długi i utzymać rodzinę (mamę i siostrę). Han Kyul natomiast ma odziedziczyć firmę, ale nie bierze tego na poważnie. Jego babcia i mama chcą aby się ustatkował i wysyłają go na spotkania z potencjalnymi żonami. W międzyczasie Han Kyul spotyka Eun Chae, którą bierze za chłopaka. Wtedy wymyśla wyjście z nieprzyjemnej dla siebie sytuacji: postanawia udawać geja i zatrudnia Eun Chae jako swojego kochanka. Z tym, że nie zrażałabym się, że te ostatnie propozycje są azjatyckie bo wiem, że niektorzy mają blokadę ale naprawdę wiekszość z nich jest świetna, bardzo przyjemna, prześmieszna.. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Seriale zagraniczne ... 24.04.10, 08:15 Przyjaciele - pn.-pt. na TVN7 o godz. 19.00 W soboty pięć odcinków 17.00-19.30 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Seriale zagraniczne ... 24.04.10, 08:23 przyjaciele, detektyw monk, dwóch i pół, nowe przygody starej christine, ja w kapeli, joey. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Seriale zagraniczne ... 24.04.10, 08:41 zdecydowanie The Vampire Diaries i House MD. możesz jeszcze obejrzeć Supernatural. Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Seriale zagraniczne ... 09.05.10, 17:50 zagraniczne : CSI:kryminalne zagadki Miami , Skazany na śmierć , Kości i Plotkara a polskie : Hotel 52 i BrzydUla , może być też Nowa Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Seriale zagraniczne ... 09.05.10, 17:54 skins oraz przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
starlight8 Re: Seriale zagraniczne ... 09.05.10, 17:59 oczywiście house. ;D ale i tak jestem uzależniona od serialu skazany na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 15:34 najlepsi są skinsi angielski serial, więc tró. i poleciłabym jeszcze plotkarę, ale pierwsze dwa sezony, bo trzeci to już lekkie flaki z olejem, no i w przeciwieństwie do skinsów wszystko tam jest idealne, szczupłe i wymuskane... Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 15:40 PLOTKARA , House, One three hill, The 4400, Prison Break, Lost. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen.jerzak7 Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 15:51 polecam ci serial Heroes a tutaj masz krotki opis: Serial sci-fi opowiadający o grupie ludzi posiadających szczególne zdolności. Mieszkają w różnych miejscach i większość nie zna się wzajemnie. Odkrywając w sobie zdolności superbohaterów muszą nauczyć się z nimi żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 16:10 gotowe na wszystko, naprawde swietne, smieszne i w ogole najlepszy serial jaki ogladalam, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hania123 Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 18:01 Pamiętniki Wampirów;3 Plotkara;3 House: ) Czyta Krew: ) 90210 : ) CSI : NY : ) Kości : ) Glee : ) Heroes : ) Zaklinacz dusz : ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 18:32 Chirurdzy. Najlepszy serial jaki oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 18:35 zabójcze umysły, najlepszy serial kryminalny Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 18:52 No cóż...mogę Ci polecić: -Brzydulę Betty. Szkoda że ten serial się już skończył..;/ -Skins -Mental : Zagadki Umysłu - Dr House - Przyjaciele - Kochane Kłopoty - Dwóch i pół Wiem, że chciałaś zagraniczne ale polecam ci polski sitcom, przy którym na pewno się uśmiejesz. Ten serial to Miodowe Lata. Podam tytuły najfajniejszych wedłyg mnie odcinków: - Napad - Dola Idola - Mister Uprzejmości - Tadzio Krawczyk i Karol Norek - Obiecujący młody człowiek - Kit Show Odpowiedz Link Zgłoś
nancy1297 Dużo 10.05.10, 18:59 -One Tree Hill -The O.C. ( tylko nie biore odpowiedzilności, za załamanie psychiczne przy 4 sezonie ) -Damages, świetny, ale trzeba naprawde uważnie oglądać, bo nieźle pokręcone jest tutaj wszystko -The Vampire Diaries -Blue Mountain State -Nip/Tuck -Ugly Betty -Private Practice -Greys Anatomy -Desperate Housewives -CSI Las Vegas -CSI New York -Prison Break -Lost -Flash Forward -The Good Wife -House I wiele więcej, ale te co napisałam góry naprawde warto obejżeć, a szczególnie Nip/Tuck, ale jeśli nie lubisz widoku operacji to nie patrz, bo to jest o 2 gościach, którzy mają zakład z operacjami plastycznymi i często pokazują operacje. Flash Forward można sobie darować, bo po kilku odc. robi się męczące, ale jak zaczniesz, to z samej ciekawości będziesz chciała obejżeć do końca. PS; Nie ma polskich, bo żadnych nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: Seriale zagraniczne ... 10.05.10, 19:10 Gossip Girl ! kocham ten serial Odpowiedz Link Zgłoś