Dodaj do ulubionych

POMOCY.!! MEGA. Problem ;(

24.04.10, 20:59
sad Dni staja sie co jeden to gorsze.!<br />
nie moge tak dłużej siedzieć i nic nie robić. TO przejdzmy to sedna sprawy.

wiec. chodzi o faceta.confused<br />
od pocztku ze sb zrywliśmy, ale po czasie wracaliśmy. Lecz teraz jest inaczej. Niedawno do
niego znów wruciłam. A on nagle KONIEC Z NAMI, a koleżanki mi muwiły ze mnie zdradzał,
gdy już było po sprawie i z nami koniec zapytałam sie go w wrost. on odp. ze swoja
NOWA jest od wtorku (dnia którego ze mna zerwał) i tak mu nie wierze. crying<br />
płacze za nim od 3 dni i nie moge zapomnieć. bo go nadal kocham. on z kolei mówi ze o
mnie nigdy nie zapomni.crycry
Tesknie za nami, byłam z nim chyba ze 4 mieś., tak mu na mnie zależało! a tak mnie
potraktował.sad sciana
Obserwuj wątek
    • ladynena Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 24.04.10, 22:21
      Jak co chwilę ze sobą zrywacie i znów do siebie wracacie to to według mnie nie
      jest chodzenie. Masz 13 lat (tak jak ja) i według mnie to to nie jest prawdziwa
      miłość tylko zauroczenie.. Ale jeśli ty uważasz, że go kochasz, a on uważa, że
      kocha Ciebie to prawdziwa miłość przetrwa wszystko. Nie zadręczaj się tym. Ciesz
      się tym co masz ;p
      • camellote Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 25.04.10, 12:43
        ty przynajmiej byłaś w związku z kimś, kogo kochałaś. jesteś w tym samym wieku
        co ja. mam jednego takiego, ale szlag go niech trafi. olej go. kretyn, bo nie
        wie co stracił smile
        • paramore2788 Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 29.04.10, 18:49
          Hmmm. Jeśli tak zrywacie cały czas to nie wiem czy ze sobą chodziliście
          naprawde. Może wróci do ciebie później, tak jak przedtem. A teraz sie tym nie
          zadręczaj.

PS. Ni wiem czy masz 13 lat bo nie sądze żeby trzynastolatka pisała mówię przez u.
    • nelia321 Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 24.04.10, 22:26
      Jak co chwilę ze sobą zrywacie i znów do siebie wracacie to to według mnie nie
      jest chodzenie. Masz 13 lat (tak jak ja) i według mnie to to nie jest prawdziwa
      miłość tylko zauroczenie.. Ale jeśli ty uważasz, że go kochasz, a on uważa, że
      kocha Ciebie to prawdziwa miłość przetrwa wszystko. Nie zadręczaj się tym. Ciesz
      się tym co masz ;p

zgapilam wiem.;d ale ja tak samo twierdzesmirk
    • katsuumi_17 Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 24.04.10, 22:30
      Jasna zasada- nie przejmować się frajerami smile
    • scarletrose W wieku trzynastu lat nie ma miłości. 24.04.10, 22:31
      I problem z głowy.
      • karmel_ Re: W wieku trzynastu lat nie ma miłości. 24.04.10, 22:36
        zgadzam się z poprzedniczką.
      • mweezy ojapierdole. 24.04.10, 22:37
        też chcę takie problemy. zamień się.
      • theblair Re: W wieku trzynastu lat nie ma miłości. 24.04.10, 22:38
        popieram. Poza tym FACET? chyba CHŁOPIEC! bo nawet to jeszcze chłopak nie
        jest...;p zajmij się lepiej nauką.
        • chmurka_ @theblair 24.04.10, 22:59
          rozwalają mnie takie 15-letnie dzieciaki, które uważają, że 2 lata młodsze dziewczyny nie
          mogą się zakochiwać smile dziecko, ty się lepiej zajmij nauką, a nie będziesz pouczać prawie
          twoje rówieśniczki =.=' hehe, chłopcy to nawet i w wieku 15 lat są wink)
          ehm, czasami nawet w wieku 13 lat można przeżyć prawdziwą miłość. według mnie
          powinnaś przestać się przejmować tym kolesiem, bo on na to nie zasługuje. zwykłe
          zauroczenie, tyle.
          • dulce12_rbd Re: @theblair 24.04.10, 23:11
            a czemu nie można się zakochać w tym wieku ?
            miłość nie zna wieku.
            i tego się trzymaj.
            a laski, które mają po 15 lat i
            piszą, że jesteś jeszcze za młoda
            najwyraźniej miały mocne przeżycia
            które były o wiele gorsze
            od twojego problemu i się
            wyżywają cisnąć ci na forum.
            koleś nie zasługuje na cb znajdź kogoś
            godniejszego twojego zainteresowania.
          • jula__ Re: @theblair 24.04.10, 23:31
            chmurka_ napisał(a):

> rozwalają mnie takie 15-letnie dzieciaki, które uważają, że 2 lata młodsze dzie
            > wczyny nie
            > mogą się zakochiwać smile dziecko, ty się lepiej zajmij nauką, a nie będziesz pouc
            > zać prawie
            > twoje rówieśniczki =.=' hehe, chłopcy to nawet i w wieku 15 lat są wink)
            > ehm, czasami nawet w wieku 13 lat można przeżyć prawdziwą miłość. według mnie
            > powinnaś przestać się przejmować tym kolesiem, bo on na to nie zasługuje. zwykł
            > e
            > zauroczenie, tyle.

Popieram. Wkurza mnie to juz tez po malu takie 15 latki do mnie (mam 13) mowia dziecko , wielce dorosle ; //
        • theblair @chmurka_ 25.04.10, 12:17
          a ciekawe ile ty masz lat ? ;p
          nie mówię, ze nie można się zakochać!
          tylko, że to raczej nie jest prawdziwa miłość. ;>
          z jakiej racji ? z takiej, że nastoletnie chłopaki to głównie zboki i chamy....
          może nie każdy taki jest, ale większość.
          Poza tym niektóre dziewczyny nie są lepsze.
          Co ? Chodzisz z chłopakiem i ciągle wypisujesz na photoblogu itp. ,,KC Misiu''
          itp. potem się nudzicie sobą, zrywacie a on wyzywa cię od suk, szmat itp. Ale mi
          to miłość...xp
          aha i nie są to MOJE doświadczenia tylko moich koleżanek.
          Sama osobiście uważam, że MIŁOŚĆ u 13 latek nie istnieje, może to być jedynie
          ZAUROCZENIE. I nie wymądrzam się, ani nie nazywam się dorosłą, więc oszczędźcie
          sobie tych ,,wrzutów'' na mnie bo mnie one osobiście gówno obchodzą, jeśli do
          was nic nie dociera to was problem...xd
          • chmurka_ @theblair 26.04.10, 20:18
            18 lat mam już.
            no cóż, sądzę, że miłość w takim wieku istnieje i mogłabym ci to śmiało
            udowodnić, ale PO CO? jak dla mnie 13-latki są o wiele mądrzejsze niż te hot 15,
            zwłaszcza z tego zwalonego rocznika 95, w którym dzieciaki sądzą, że mają już po
            30 lat i tak się zachowują, wyzywając i uważając za gówniary dziewczęta 2, 3
            lata młodsze od nich smile a to żadna różnica, kochana. życzę powodzenia, nie
            wszyscy faceci to zboki. ty wymieniłaś tutaj żałosny, nastoletni związek
            opierający się na NICZYM (no chyba że na tekstach KC mIsiAcZkU na photoblogu czy
            na EnkAAA). wiadomo, że to się prędzej czy później rozpadnie.
            pozdrawiam.
            • theblair Re: @chmurka_ 27.04.10, 11:54
              coś mi sugerujesz ? ;>
              wiesz tak samo ja mogę powiedzieć ''rocznik 92 to zwalony na maksa''.
              Nie wiem, jak można oceniać kogoś po roku w którym się urodził ;p
              A przeklinać umieją nawet często 11-latki. I chyba mi nie powiesz, że jak ty
              miałaś 15 lat to nikt z twojej chociażby szkoły nie przeklinał, nie palił, nie
              wywyższał się i dziewczyny nie robiły z siebie takich jak to mówisz 'hot'.

A i co do mojego przykładu 'miłości' to podałam taki, który najczęściej
              występuje wśród nastolatek. No chyba, że według ciebie 13 i 15 latki mogą
              tworzyć związki na całe życie. Super, ja się z czymś takim nigdy nie spotkałam.
              Ok, ty masz 18 lat to chyba co innego niż mieć 12, prawda?

I bez urazy, ale jak na razie to ty się tu wywyższasz....;p
    • anahi011 ... 24.04.10, 23:26
      totalny idiota wink ma mały móz ale to nie jego wina natura bywa grożna big_grin trzymaj się i
      nie daj soą pomiatać suspicious
      • stop_it a ja.. 26.04.10, 20:27
        pokazalabym ze mi na nim nie zalezy.. znajdz sobie nowego kolesia,, nie rozpamietuj tego..
        spedzaj aktywnie czas to przestaniesz o nim mysle.. nawet jak kumpele nie bd mogly to
        chociaz wyjdz pobiegac..wink tak samo mialam 2 lata temu i mialam tyle lat co ty wtedy..
        nawet byla taka sama sytuacja zrywalismy i znow sie kochaslismy w pewnym momencie
        koniec i jeszcze sie dowiaduje ze do innych pisal "misiaczku, podobasz mi sie" wiec
        stwierdzam ze ci nasi 2 to debile wink popatrz mu sie w sql prosto w oczy i zdecydowanie
        odwroc wzrok jakby na znak ze bylo minelo i juz nie wroci i badz z seibie zadowolona ze on
        ci sie nie podoba wink
        sory ze sie rozpisalam, pozdrowionka ;*
    • kararock Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 26.04.10, 20:24
      popracuj nad ortografią
      nie wiem jak Ci pomóc, może spróbuj z nim szczerze pogadać
    • karolcia741 Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 26.04.10, 20:24
      Kociaku, po pierwsze to ty naucz się ortografii smile A po drugie, weź flirtuj z
      innymi, wychodź z koleżankami one będą Cię podtrzymywać na duchu. smile
    • nelia321 Po pierwsze to nie tutaj pisz takie wątki.:) 26.04.10, 20:48
      nie pomoge czytac mi sie nie chcesciana
    • miley_cliqua mega? 26.04.10, 20:55
      słuchaj jak ja widze takie dzieciaki które na forum się wyżalaja" Boze zrywamy
      ze sobą" , to mi że tak powiem "szczyko" -
    • piratka13 Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 27.04.10, 09:22
      Po pierwsze kup sobie słownik ,bo takich błędów nawet moja 7 letnia siostra nie
      popełnia ; /
      a po drugie nie wiem jak było i ci nie pomogę
    • iwonaa_ Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 27.04.10, 20:55
      Rany widać że masz 13 lat i po prostu chore jest mieć w takim wieku takie
      problemy,dziewczyno ogarnij sie trochę.
    • gorzata.14 Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 28.04.10, 21:13
      Nie przyjmuj się. Jest po prostu zwykłym głupkiem skoro tak cię potraktował.
    • yzz. Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 28.04.10, 21:43
      Jakie ty marz kurna problemy w wieku 13 lat... Też bym tak chciała : /
    • kotlet_mielony Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 28.04.10, 21:57
      Po pierwsze, naucz się pisac.
      Po drugie, pierdzielnij sobie w łeb.
    • evv. Re: POMOCY.!! MEGA. Problem ;( 29.04.10, 15:50
      Nie wiem jak to dokładnie z Wami było.
      Nie chcę też robić Ci nadzieji, ale myślę że jeśli 'nigdy Cię nie zapomni' to jest jakaś szansa
      na powrót. Chociaż z drugiej strony, ja na Twoim miejscu upewniłabym się czy naprawdę
      Cię zdradzał - jeżeli tak to - znalazłabym sobie kogoś lepszego - kto naprawdę na mnie
      zasługuje.kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka