rosalie007 25.04.10, 03:08 Ja bardzo lubię książki fantasy, więc sięgnełam po tą trylogię zgodnie z poradami brata. Okazały się wspaniałymi książkami. Jednakartwi mnie to, że tak mało ludzi wogóle sięga po jakieś książki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.a.masen Trylogia czarnego maga 25.04.10, 07:57 Uwielbiam tę trylogie <333 przeczytałam ją prawie jednym tchem ;p <br /> ogólnie lubię książki fantastyczne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Lubicie trylogię ,, czarny mag"? 25.04.10, 08:09 wiele ludzi czyta książki, mów za siebie. nie cierpię książek tego typu. czarny mag? o Boże. nie, dziękuję. poczytam jakieś romansidła. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: Lubicie trylogię ,, czarny mag"? 25.04.10, 23:55 WIesx co? Możesz mi naskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Lubicie trylogię ,, czarny mag"? 25.04.10, 11:27 też lubie książki fantastyczne ale tego jeszcze nie przeczytałam jak zobacze w biblietece to wypożycze Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Lubicie trylogię ,, czarny mag"? 25.04.10, 11:44 Uwielbiam. Jest świetna. Została mi ostatnia część, niestety nie mogę jej znaleźć w żadnej bibliotece, będę musiała chyba chodzić czytać do Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
xxfallenangelxx Re: Lubicie trylogię ,, czarny mag"? 25.04.10, 11:51 Uwielbiam! Ubóstwiam! Polecam ;D Boskie książki a na ostatniej części sie popłakałam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Kocham! 25.04.10, 12:17 Jak dla mnie jedna z najlepszych książek fantasy, a w mojej biblioteczce są praktycznie tylko takie. Uwielbiam wszystkie twory Trudi Canavan, zaś Trylogia Czarnego Maga... mistrzostwo. Trzecia część była niesamowita. A w czerwcu wychodzi kontynuacja ;> Odpowiedz Link Zgłoś
skejciaraa.xd Re: Lubicie trylogię ,, czarny mag"? 11.06.10, 16:40 Bardzo mało trylogii czytałam, więc nie wiem, czy je lubię. ;x Odpowiedz Link Zgłoś