joasia101 28.04.10, 17:45 Co sądzicie o jej piosenkach ? www.youtube.com/watch?v=zE8kmnm9Zc4 www.youtube.com/watch?v=5ii_gsMj2aQ www.youtube.com/watch?v=fqhhBSXMUzE moim zdaniem są beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Maria Peszek 28.04.10, 17:47 beznadziejne bo? równie dobrze mogę na takiej samej zasadzie stwierdzić, że Ty jesteś beznadziejna. jak byłam dzieciakiem, to wydawała miastomanię i całkiem to pamiętam. za czasów jej drugiej płyty słuchałam marię bardzo często, potem mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 Re: Maria Peszek 28.04.10, 17:52 teksty są beznadziejne Maria Peszek Hujawiak Poliż mnie, i'm polish, albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo wymiętolić. Poliż mnie, i'm polish, albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo wymiętolić. Nie wiem, szukam, w różne drzwi pukam. Puk puk, fuck fuck, fuck you, how do you do? Poliż mnie, i'm polish, albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo wymiętolić. Poliż mnie, i'm polish, albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo wymiętolić. Nie wiem, szukam, w różne drzwi pukam. Puk puk, fuck fuck, fuck you, how do you do? Chodzę, pukam, pukam i fukam, fukam i fuckam, pójdę po rozum do krowy. Nie wiem, szukam, w różne drzwi pukam. Puk puk, fuck fuck, fuck you, how do you do? Maria Peszek Kobiety pistolety Są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety chude, długie i wysokie z wydepilowanym krokiem Są kobiety bezzmarszczkowe fit kobiety luksusowe pielęgnacji wciąż oddane z samych siebie odessane Są kobiety pistolety pielęgnacji wciąż oddane z samych siebie odessane A ja dla własnej wygody zapuszczam swe ogrody i kolekcjonuje wzwody ja, metr pięćdziesiąt dwa Są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety chude, długie, opalone z wydepilowanym łonem Są kobiety doskonałe z wyrzeźbionym gładkim ciałem odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone A ja dla własnej wygody zapuszczam swe ogrody i kolekcjonuje wzwody ja, metr pięćdziesiąt dwa dziko rosnącego nieba Lubię skóry mojej smak i fakt, że zawsze jestem na tak i lubię też, w moich ustach słowo "fuck" I lubię ten smak gdy w ustach mam słowo "fuck" Są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety chude, długie i wysokie z wydepilowanym krokiem Są kobiety bezzmarszczkowe fit kobiety luksusowe pielęgnacji wciąż oddane z samych siebie odessane Są kobiety pistolety pielęgnacji wciąż oddane z samych siebie odessane A ja dla własnej wygody zapuszczam swe ogrody i kolekcjonuje wzwody ja, metr pięćdziesiąt dwa Są kobiety pistolety i kobiety jak rakiety chude, długie, opalone z wydepilowanym łonem Są kobiety doskonałe z wyrzeźbionym gładkim ciałem odmłodzone, odbarwione całkiem z wieku odsączone A ja dla własnej wygody zapuszczam swe ogrody i kolekcjonuje wzwody ja, metr pięćdziesiąt dwa dziko rosnącego nieba Lubię skóry mojej smak i fakt, że zawsze jestem na tak i lubię też, w moich ustach słowo "fuck" I lubię ten smak gdy w ustach mam słowo "fuck" Maria Peszek MiśJestem polarnym niedźwiedziem, zedrzyj ze mnie futro, jutro, albo jeszcze lepiej dziś, jestem twój polarny miś. Pod lód ciągnie mnie twój arktyczny wzwód. Jestem misiem, kochać chce mi się. Jestem misiem, kochać mi się chce. Zabierz mnie na ryby, na błękitne wieloryby. Zabierz mnie na lody, i na białe samochody. Zabierz mnie gdzie chcesz, jestem twój drapieżny zwierz. Pod lód ciągnie mnie twój arktyczny wzwód. Jestem misiem, kochać chce mi się. Jestem misiem, kochać mi się chce. x2 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Maria Peszek 28.04.10, 17:56 znam jej teksty. połowa śpiewających po angielsku śpiewa o tym, o czym ona, tyle że po polsku, i już wielkie oburzenie. maria awaria jest pierwszą tak bezwstydną płytą u nas, i moim zdaniem to jest na plus. bogate przenośnie itp itd lol, choć według niektórych to grafomania. może trochę, ale szacunek się kobiecie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Maria Peszek 28.04.10, 17:50 Co w tym beznadziejnego? Po prostu, jej styl. Co to, tylko Miley Cyrus i Demi Lovato są "piosenkarkami"? Według mnie Maria Peszek jest uzdolniona. Ale jest też wiele innych wokalistek i wokalistów godnych zauważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 Re: Maria Peszek 28.04.10, 17:54 o przepraszam wszystkie pseudo gwiazdy Disney`a to beztalencia z Miley i Demi na czele Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ kwestia gustuu . 28.04.10, 18:07 ja jej nie cierpiee , ale nic też nie mam do jej fanek x dd Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Maria Peszek 28.04.10, 21:47 Gorzej niż beznadziejne . No ale każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Maria Peszek 28.04.10, 21:58 Jest oryginalna i to się chwali! Muzyke robi całkiem całkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Maria Peszek 28.04.10, 22:04 żałosne teksty, ale nie odmówię pani Marii oryginalności. jeżeli tak mają się prezentować "awangardowi" polscy artyści, to ja dziękuję. Wolę już słuchać Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Maria Peszek 29.04.10, 16:36 ale masz dziewczyno argumentacje -.- znam 3 piosenki z 'marii awarii' i mnie zauroczyły, muzyką, nawet tymi tekstami, które może i są wulgarne/odważne, ale przynajmniej jest oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś