czekoladka97 04.05.10, 15:08 Gok Van vs Trinny i Susana kogo wolicie? Głosujcie czekam do 07. 05. 2010r Uzasadniajcie swoją wypowiedź VS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 04.05.10, 15:12 Koleś- jest bardziej spoko, do tego ma swój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 04.05.10, 17:32 ja wolę Goka, chociaż Trinny i Susannah też kocham. ; D zresztą ich programy są zaczepiste. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 07.05.10, 14:10 gok. ciekawszy facet, lepszy program. trinny i suzana samym ich wyglądem mnie demotywują. czasem się z mamą oglądnie. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 07.05.10, 20:09 gok lubie go bardzo i teraz ma taki nowy program i opowiadał o swoim dzieciństwie Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 UWAGA!!! 08.05.10, 20:44 Głosowanie przedłużam do JUTRA!!!! Głosujcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: 08.05.10, 22:03 Gok-bo to spoko gość,ogólnie bardziej lubię jego program. fajne ma czasem teksty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Gok Van 08.05.10, 21:07 Gok Van Uwielbiam jego program Jak Dobrze Wyglądać Nago. Sprawia wrażenie rozrywkowego gościa no i umie gadać z dziewczynami ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Gok Van 08.05.10, 22:03 Oba programy bardzo lubię, aczkolwiek wolę Goka. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 08.05.10, 22:08 nie umiem wybrać. lubię ich wszystkich tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Gok Van! 08.05.10, 22:16 Jest ósmy maja, ale co z tego, skoro: Gok Gok Gok i mogłabym napisac to milion razy, nawet nosem. Uwielbiam go, jest niesamowity, cudowny i wspaniały, do tego urodził się tego samego dnia co ja! : ) "Gok Fashion Fix" i "How to look good naked?" to chyba dwa programy, które oglądałam regularnie w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 09.05.10, 08:43 Jeszcze można głosować. I tak widzę, że Gok wygrywa, ale co tam. GŁOSUJĘ NA GOKA! ^^ Ma lepsze wyczucie stylu według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 UWAGA 2!!! 09.05.10, 09:32 Widze , że coraz wiecej osób głosuje wiec glosowanie potrwa do godziny 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: UWAGA 2!!! 09.05.10, 11:56 gok van bardziej chce im pomóc i nie choodzi mu o sławe jak t i s ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 WYNIKI!!!!:) 09.05.10, 12:06 Gok Van: 20 głosów Trinny i Susana: 5 głosów Wygrał Gok Van Gok Wan (właśc. Ko-Hen Wan, ur. 9 września 1974 r. w Leicester w Anglii) – stylista, projektant mody, prezenter telewizyjny. Studiował aktorstwo w prestiżowej Central School of Speech and Drama w Londynie, jednak szybko odkrył, że jego prawdziwym powołaniem jest moda. Zanim zajął się na poważnie stylizacją, swoja karierę rozpoczynał od fryzjerstwa i makijażu. Kilka lat później kreował styl wielu gwiazd i modelek do sesji mody w prestiżowych magazynach, między innymi w Marie Claire, The Face i Clash Magazine. Obecnie posiada własną ekipę asystentów i pracuje ze światowej sławy fotografami, takimi jak Arthur Elgort, Terry O’Niell i John Swannell. Jest gejem. Dzięki telewizyjnemu programowi How to Look Good Naked zyskał ogromną popularność. ] Jeżeli chcecie wiecej takich konkursów prosze pisać Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 09.05.10, 12:27 Wolę Goka chociaż one również są niezłe . Jedno co mnie wkurza w Goku to ta intymność . Nie ma żadnych granic ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 09.05.10, 12:33 gokuś zbokuś on jest zboczony, ale wie jak się ubierać i ma wyczucie stylu na serio ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 10.05.10, 15:37 zależy od nastroju jak mam zły humor to wolę goka, a jak wszystko jest ok, to wolę trinny i susannę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 10.05.10, 17:10 Ja uwielbiam Goka, jest w porządku i naprawdę zna się na rzeczy. Sam czasem głupio wygląda XD ale ma swój styl i cenię ga za to. Trinny i Susana też są spoko, ale... nie wiem. Zdecydowanie wolę Goka Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Gok Van vs.Trinny i Susana 10.05.10, 17:14 kurde, troche trudne.. oba programy oglądałam i bardzo lubiłam. myślę, że to zdeczka inna kategoria, bo one uczyły jak ubierać, a on rozbierał xd chociaż chyba chętniej oglądałam trinny i susane. nie bd uzasadniać, bo nie. Odpowiedz Link Zgłoś