diunka Reklama telewizora 3D 16.05.10, 19:47 może ktoś wie co to za piosenka z reklamy telewizora 3D,tam jest jakaś dziewczynka,motylki latają,wodospad... no nie wiem co jeszcze moge powiedzieć ,nie pamiętam marki... Odpowiedz Link Zgłoś
madziademi13 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 19:50 O no to bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 20:20 Reklama z Heyah, jest pustynia gorąco i nucą takie dziewczyny What is this? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. klik. 16.05.10, 20:16 jest taka reklama w której piosence idą słowa tak; 'every little thing reminds me suray suray suray, coś tam on the highest mountain suray, suray, suray' - czy jakoś tak . . . suray to się czyta sułej chyba.xDD mam nadzieję, że mnie zrozumiecie i odpowiecie na to nurtujące mnie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 20:24 fajny pomysł xd // wiesz może jak się nazywa piosenka z czołówki klubu szalonych dziewic ? + wykonawca Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 21:13 macie racje Odpowiedz Link Zgłoś
ktus Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 21:27 Mi się podoba piosenka z reklamy 'Orange' Śpiewa ją kobieta (tak myślę) Linku nie mam ale chodzi mi o tą najnowszą, gdzie ludziom 'wyrastają' delfiny a na końcu jakaś grupa śpiewa. Mam nadzieję, że mi pomożecie! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ piosenka z reklamy orange - TUTAJ 17.05.10, 15:12 oksana predko - every little thing Odpowiedz Link Zgłoś
muccello Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 22:18 może ktos wiem jaki tytuł ma piosenka , która jest w filmie just dance. W momencie kiedy te 3 dziewczyny i ten chłopak są w klubie i te 2 dziewczyny idą potańczyć. a jedna zostaje z tym chłopakiem. a później ona sie pyta czy on jest z tą jakąś karmen. a ta cała karmen wtedy tak macha głową Odpowiedz Link Zgłoś
muccello Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.06.10, 10:16 muccello napisał(a): " może ktos wiem jaki tytuł ma piosenka , która jest w filmie just dance. W momencie kiedy te 3 dziewczyny i ten chłopak są w klubie i te 2 dziewczyny idą potańczyć. a jedna zostaje z tym chłopakiem. a później ona sie pyta czy on jest z tą jakąś karmen. a ta cała karmen wtedy tak macha głową" prosze pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
agussska prosze poszukaj :D 16.05.10, 23:00 reklama telewizora Sony Bravia, ta z kolorowymi kulkami xD co najpierw leca 3 kuleczki z góry, a późnij tak duuuuuzo kolorowych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: prosze poszukaj :D 17.05.10, 15:14 jose gonzales - heartbeats ta piosenka to cover piosenki the knife o tym samym tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
agussska Re: prosze poszukaj :D 17.05.10, 16:12 jane_ napisał(a): > jose gonzales - heartbeats > > > ta piosenka to cover piosenki the knife o tym samym tytule. dziękuje Ci bardzo, kochana jesteś ;* Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_muffin McFly. 17.05.10, 00:02 Piosenka McFyl, proszę tylko o tytuł. stąd : www.youtube.com/watch?v=6DN_Jy2_fyQ Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 00:12 A ja poszukuję piosenki z reklamy promującej dezodorant Rexona. Jest na niej kobieta, która ma jakby pieska pod pachą(że niby odstrasza ten niemiły zapach). Wie ktoś może co to za piosenka? P.S.Super pomysł na wątek ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Tuuu 17.05.10, 07:21 Mi chodzi o piosenke z reklamy FANTY.... nie wiem tylko czy to nie jest utwór nagrany specjalnie do tej reklamy.... Ale jakby ktos coś wiedział...... Z góry dzięki..... Odpowiedz Link Zgłoś
billqme Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 07:57 Na pewno znacie piosenkę Hey there deliah, z jakiejś reklamy... Tylko z jakiej? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 09:54 Ja mam taki problem, że jak ściągałam płytę John'a Frusciante to ściągnęłam przez przypadek jeszcze jedną piosenkę która była niby podpisana że to jego, ale to na 100 % nie jest jego piosenka. Nazywa się 'One More Of Me' sprawdzałam dokładnie i nie ma takiej piosenki natomiast ma 'Enough Of Me' I ona brzmi podobnie tylko ma inny tekst, ale cholernie mi sie podoba. I chciałabym poznać autora tej piosenki Niestety, żeby wam ją pokazać musicie mi podać jakąś stronę do linkowania piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 10:00 Boże pomyliłam wszystko :d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 15:19 na wrzutę wrzuć, wyślij linka, pomyślimy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 15:20 z jakiegoś auta. plain white ts Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 Re: idioci z was 17.05.10, 11:34 od idiotek to se możesz koleżanki na placu wyzywać -.- Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: I po co to...? 17.05.10, 16:18 jak widzisz, jakieś 100 osób nie mogło sprawdzić w necie. serdecznie pozdrawiam wszystkie marudy. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ollinka Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 16:24 Reklama Maxi Kinga, śpiewa kobieta (mużynka)! Słowa: I wanna fly, fly high with you baby! Jakoś tak! Dzięki za pomoc!:d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 16:27 shaggy - fly high Odpowiedz Link Zgłoś
asiekxd pod koniec reklamy "Klub szlonych dziewic" 17.05.10, 17:01 Elo. Właśnie nie mogę znaleźć tej piosenki co leci na koniec reklamy "klub szalonych dziewic", który jest na TVN . ;] To jest ten moment, w którym się całują w takim klubie i taka ruda baba ich nakrywa . xD z góry dzięki za pomoc . ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
faith_ Re: pod koniec reklamy "Klub szlonych dziewic" 17.05.10, 19:16 @asiekxd : chyba chodzi ci o Andrew Powell & Samuel Stockton - You and Your Ego Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_alice Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 18:04 Uwielbiam reklamę Ery z Krysią xD Jest genialna, po prostu;D Jaka tam leci piosenka?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 18:18 Stéphane Huguenin & Yves Sanna & Christian Padovan - Sacha N'Aime Pas Le Cha Cha Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 18:24 Jane_! Ratuj. Reklama z Orange, śpiewa tam taka babka m.in : ułej, ułej, ułej. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 chrupek 17.05.10, 18:38 Oksana Predko - Every Little Thing - jane_ nie jestem ale to wiedziałam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
cincia11 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 18:47 no własniee. xd ja bym chciała wiedzieć jaki tytuł nosi piosenka z reklamy tvn tez najnowszej. wiem tyle ze chyba śpiewa ją mężczyzna. bardzo zależy mi na tym aby dowiedzieć sie jaki tytuł nosi ta piosenka bardzo proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 19:04 zapewne modest mouse - dashboard Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 piosenka z końcówki " Next " Mtv . 17.05.10, 19:27 jest takie cuś .. so i .... pre-cuś-tam.... takie 'rockowe' ; D Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Mars! c: 17.05.10, 19:48 Reklama Marsa. Dwóch ludzi. Jeden, starszy, leży i dopiero po zjedzeniu batonika powraca do sił. Później jest coś o "Dzikiej Stokrotce" czy jakoś tak c: proszeproszeprosze c: Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana_ Re: Mars! c: 17.05.10, 21:28 pomuzcie !!! www.kotek.pl/forum/02,3000,111607529,111607529,Hej_problem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana_ Re: Mars! c: 17.05.10, 21:39 Siemka ! Dzis sluchalam sobie radia kotek.fm . i usłyszalam taką świetną piosenkę . sęk w tym rze musialam odejsc i nie zobaczylam jak sie nazywa... sadsadsad Pytanie Czy znacie taką wolniejsza piosenke ?? zaczyna się jakoś w tytule 'la ka lak laj' czy jakoś tak . zagranicznaaa i był obrazek ze zmierzchu .(chyba byl to zmierzch) świetna piosenka mi sie podobala !!! blagam, nie wiecie morze jaka to ??? leciala dzisiaj okolo 13:00 !!! Z góry dzienki ! Odpowiedz Link Zgłoś
probably_95 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 20.05.10, 14:53 błagam jak ktoś wie co to jest za piosenka do której tańczył Aleksander niech napisze. Tutaj daje link. youcandance.plejada.pl/47,13896,13,ycd_live_-_odcinek_3,1,wideo.html#autoplay Odpowiedz Link Zgłoś
eatingboys Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 22.05.10, 21:46 Sara Bareilles - Gravity Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Jaki to tytuł i kto śpiewa? 21.05.10, 20:18 www.youtube.com/watch?v=UKe2vcnbWjY Będę bardzo wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jaki to tytuł i kto śpiewa? 21.05.10, 20:40 boys like girls ft. taylor swift - two is better than one. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Carte d'or 21.05.10, 21:24 Piosenka po francusku(?) z lodów bakaliowych carte d'ore. zna ktoś.? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Carte d'or 21.05.10, 21:38 nie jestem pewna, sprawdź. Carla Bruni - Quelqu'un ma dit Odpowiedz Link Zgłoś
selcia..xd Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 21.05.10, 23:10 www.youtube.com/watch?v=QseEE7uYs64 mi się podoba ta piosenka ) Odpowiedz Link Zgłoś
truuu piosenka z serialu.. 22.05.10, 14:06 otóż chodzi mi o piosenkę 'tytułową' z serialu 'byle do przodu'.. Odpowiedz Link Zgłoś