sasetka54 nie z reklamy .. 23.06.10, 19:27 i nie piosenka .. nigdzie nie mogę znaleźć co mówi tytułowa Plotkara w czołówce serialu .. you .. ? z góry dzięki .. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: nie z reklamy .. 24.06.10, 13:25 Where has she been serena ? And who am i ? That's one secret i'll never tell ! You know you love me ! xo xo Gossip girl Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa peugot . 24.06.10, 16:48 Chodzi mi o nutę z najnowszej reklamy Peugot . Ktoś może wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bellaaa_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 24.06.10, 16:52 Ostatnio leci reklama peugeota i bardzo podoba mi się piosenka w tle wie ktos może jak się zwie.? Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Piosenka z reklamy gazety `Twój Styl` ? 24.06.10, 17:34 śpiewa ją kobieta ... może ktoś ja słyszał i wie jaki jest jej tytuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 26.06.10, 09:09 Na vivie pl leci bardzo często taka piosenka w której śpiewają polskie gwiazdy.Refren tej piosenki brzmi:Będziesz z Nami zawsze, jeśli tylko pragniesz- Możesz mieć naprawdę wszystko, czego chcesz... Zawsze jesteś z Nami, chociaż się nie znamy, To dźwiękami łączy Nas MUZYKI MOC! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 26.06.10, 20:23 wie ktoś, jaki tytuł ma piosenka z reklamy soków hortex allfestival ? c: Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 27.06.10, 16:33 Wie ktoś może jaki tytuł ma piosenka z filmu Seks w Wielki mieście 2 które jest na początku coś w tym tekście jest : New York nie pamiętam więcej ; / Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 27.06.10, 19:46 monika brodka, he he he. piosenka we wrzesniu na nowej płycie prawdopodobnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 27.06.10, 19:47 viva i przyjaciele - muzyki moc. Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. ZAKE I LUTHER 27.06.10, 19:33 jak nazywa sie piosenka z filmu zake i luther? Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: proszę o pomoooooc! :D!!!!!!wejdźcie 03.07.10, 17:16 Bez endu - jaka to piosenka -D Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Tuuutaj!!!POMOCY!! 03.07.10, 18:18 A więc tak...Piosenka z licealnych ciąż na samym końcu..śpiewa ją facec a kilka pierwszych słów to :love,peace ...i dalej nie wiem.Rodzaj taki szybki, troche country ale spokojny.. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Pimuzyka z filmów o Harrym Potterze... 04.07.10, 17:08 ta co leci na początku filmu. dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Proszę o pomc !!! 04.07.10, 17:44 Muyzyka z reklamy Powerade tej ztym piłkarzem co gra z samym sobą www.youtube.com/watch?v=Adhd2ifYWTk link do tej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
frydka reklama z DC. 04.07.10, 22:40 teraz leci reklama na Dc "wakacyjne poranki'czy coś w tym stylu . Jaka piosenka jest tam .?Jakis facet śpiewa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Proszę o pomc !!! 05.07.10, 10:10 Merv & Merla Watson - The Singing of Birds Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pimuzyka z filmów o Harrym Potterze... 05.07.10, 10:09 to jest chyba hedwig's theme, ale nie jestem przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ pytanie o 2 piosenki ! : ) 11.07.10, 21:58 JEDEN. Już zadawałam pytanie, ale nikt nie odpowiedział. Reklama orange, taryfa pantera. Mówią tam " w każdej sytuacji możesz liczyć na dobre podpowiedzi." I w pewnym momencie jakiś facet jest w chińskiej restauracji i stoją za nim ludzie. On przegląda menu, pokazuje coś palcem i ci ludzie kiwają twierdząco głową. ; ) DWA. Reklama dotycząca piłki nożnej i coli. "To na zawsze odmieniło atmosfere mundialu [...] Dziś ten sam człowiek pokazuje jak można bawić się z c-colą." Za odpowiedzi dziękuję i mam nadzieję, że ktoś wie o co mi chodzi .; D Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 3 piosenki , 3 reklamy. 13.07.10, 22:53 piszę tu już chyba 3. raz , ale nie o tym samym. pomińmy wstęp ; DDD ___ 1. Nowa reklama Nestea - dziewczyna i chłopak na paradzie , dopasowują ją do różnych osób : aniołka i kocicy. ___ 2. Hortex - z logiem All festivals. ___ 3.Coca-cola - z tymi piłkarzami co pokazują jak można cieszyć się z gola. ____ z góry dzięki za pomoc. xoxo, Sas9 ; * Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Piosenka z reklamy 28.08.10, 19:29 Szukam piosenki z najnowszej reklamy polsatu - jesień 2010. Reklamują w niej programy takie jak : szpilki na giewoncie, pierwsza miłość, wydarzenia, swiatowe rekordy guinessa. Zna ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 4 move . 29.08.10, 21:01 piosenka z reklamy 4 move . tego picia energetyzującego chyba . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 znalazłam z reklamy sprite XDD 30.08.10, 01:50 jeaa ! niby nic ... ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: reklama fanty. ;] z tą dziewczyną w okularach 31.08.10, 11:39 the ting tings - shut up and let me go Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: chłopak z teledysku taylor swift 'mine' 04.09.10, 19:34 Toby Hemingway Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie szukam TEJ reklamy w necie, wejdz!! 04.09.10, 19:40 ja napisze troche innaczej, bo nie szukam muzyki z reklamy tylko linku do tej reklamy szukam linku do reklamy syropu na kaszel flavamed tylko nie o tej z zabawa w chowanego, tylko o "romeo i julia" moze kojarzycie? ze ojciec przepytuje corke z kwestii "Romeo i Julia" potem łapie ją kaszel i jest dalszy ciąg reklamy. PROSZE O ODPOWIEDZ I LINK!! Z GORY DZIEKI. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: szukam TEJ reklamy w necie, wejdz!! 04.09.10, 20:38 szukałam, szukałam, a kiedy już znalazłam, film okazał się niedostępny. myślę, że skasowali go, po rozprawie sądowej. no nie wiem, spróbuj sama : link a to jest bardzo ciekawe. wniesiono skargę na tę reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa . 11.09.10, 22:52 "Ciągle po głowie mi chodzi taka piosenka, niestety nie pamiętam słów więc to co tu napisze może być ściemą ;/ . Otóż jest : "and I looove youuuu forever... " chyba jakoś tak i później coś jakby zegar "tik tak" xD nie to nie jest zegar ... -.-' Bardzo często leci w esce, ale na stronie eski nigdzie jej nie ma... Coś jakby 'trip, trop, trip, trop' ? Tak jak pisałam wcześniej może to być ściema bo naprawdę nie pamietam jak to leci... Jakby ktoś zaczaił to bardzo byłabym wdzięczna" Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa Re: szukam TEJ reklamy w necie, wejdz!! 11.09.10, 22:53 Ciągle po głowie mi chodzi taka piosenka, niestety nie pamiętam słów więc to co tu napisze może być ściemą ;/ . Otóż jest : "I looove youuuu forever... " chyba jakoś tak i później coś jakby zegar "tik tak" xD nie to nie jest zegar ... -.-' Coś jakby 'trip, trop, trip, trop' ? W esce często leci ... Tak jak pisałam wcześniej może to być ściema bo naprawdę nie pamietam jak to leci... Jakby ktoś zaczaił to bardzo byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
axe_ Butterbean 19.09.10, 16:04 Wczoraj na gali KSW była walka Pudzian-Butterbean . Gdy na ring wchodził Butterbean leciała taka piosenka, jaki ma tytuł ? plz <3 Odpowiedz Link Zgłoś
possibility19 Orange 16.10.10, 22:47 W najnowszej reklamie orange leci taka fajna piosenka: www.youtube.com/watch?v=M-tyBzpC_r0 Co to za piosenka ? Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanek_14 Szukam psa z reklamy!!! 16.10.10, 22:46 Bardzo pilnie poszukuje psa Bruno z reklamy Pedigrie i nie wiem jaka ma rase... jestem bardzo ciekawa jaka to rasa bo chcialabym sb takiego kupic;d!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. z reklamy LIDL xd 17.10.10, 14:46 pomoże ktoś? szukam tej piosenki z reklamy LIDL'a z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
y.e.a.h_ rekalma Rimmel 29.10.10, 22:31 chodzi mi o piosenke wlasnie z tej teklamy Rimmel ktora obecnie leci w tv Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Co to za piosenka? 28.11.10, 14:29 www.youtube.com/watch?v=e8wTZbjk8Rg ? Odpowiedz Link Zgłoś
collage piosenka lasting finish, rimmel. 19.03.11, 12:31 błagam ludzie, zapewne ktoś ją zna bądź rozpoznaje głos artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 proszę ! :D ;** 19.03.11, 12:46 orange kanapy i narożniki. śpiewa mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer potrzebuję pomocy, a może nawet cudu 17.04.11, 21:13 ok, potrzebuję pomocy. mój opis będzie niezwykle dokładny, ale serio liczy się każda sugestia, każda propozycja, to dość ważne, a wujek google, choć siedzę nad tym już dłuższy czas mi nie pomaga ;3 no więc poszukuję utworu polskiego kompozytora, który najprawdopodobniej została wykorzystana bądź pochodzi z soundtracku do bliżej nieokreślonego filmu. To głównie smyczki, jest niezwykle znana i bardzo przejmująca i nie jest to muzyka Michała Lorenca. wiem, że proszę o cud, ale jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł, byłabym niezwykle wdzięczna ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan xfactor 17.04.11, 21:29 Szukam piosenki, ktora była w dzisiejszym xfactor między występami. śpiewa ją dziewczyna i chyba jest w piosence wyraz 'dreamer' lub bardzo podobny. melodyjna i chwytliwa.. Pomocy, szukam od kilku tygodni xd. Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.04.11, 22:03 Piosnka z najnowszej reklamy Coli co chłopak tańczy w pokoju a potem pokazują mnóstwo ludzi co tańczą w pokojach xd Odpowiedz Link Zgłoś