desires 05.05.10, 20:04 Drogie kotki ,mam pytanie : czy sądzicie że wszystkie gwiazdy śpiewają tylko dla tego że to kochają ,czy dla kasy ? Moim zdaniem większość gwiazd śpiewa dla kasy ,ale to tylko moje zdanie ,a co wy o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desires Re: O gwiazdach 05.05.10, 20:07 Kiedy to się pojawi na głównej stronie ? _____________ Piszę tyle razy ,bo nie pojawia się na głównej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
blackmail Re: O gwiazdach 05.05.10, 20:07 Zgadzam się z Tobą. Każda gwiazda chce błysnąć choć nie zawsze jej to wychodzi, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
desires Re: O gwiazdach 05.05.10, 20:12 No właśnie a nie które to wcale śpiewać nie umieją tylko kasa się dla nich liczy ,fani i nic inego dla nich się nie liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
desires Re: O gwiazdach 05.05.10, 20:15 ja nie mogę ale ten kotek ,jest dziwny ten wątek jeszcze się nie pojawił na głównym x.d Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: O gwiazdach 05.05.10, 20:18 ja też tak uważam .. niektórzy to robią tylko dla kasy, a najgorsze w tym jest to, że w dodatku nie potrafią dobrze śpiewać .. Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: O gwiazdach 05.05.10, 20:22 hahaha, czytając fairy_tale myśle "mądrze mówi", patrzę na avatar i o mało z krzesła nie spadłam! justin bieber, nie robi dla kasy? może kocha to co robi, ale kasa też chyba gra jakąś role. i mówisz, muszą umieć śpiewać, ale dobra... myślę,że to jest ze sobą powiązane. bo chyba chcesz, żeby za koncerty dawali ci pieniądze, za płyty, za występy, czy wystąpisz tak bez pieniędzy? może są tacy ludzie, ale ja takiej gwiazdy nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś