wisienka9 05.05.10, 22:38 W dzisiejszym odcinku Anna Mucha można powiedzieć wulgarnie odniosła się do Ilony. Tekstami m.in. Twoja partnerka. Może wystarczy tylko to że jest ładna itp. Jaka jest wasza opinia? Moim zdaniem Mucha trochę przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 11:26 Być może chce zrobić na złość Egurrolli? Wszak Ilona tańczy w jego formacji. Ja jej nie lubię, bo ma fory i dostała się do YDC po znajomości z Agustinem. Sorry, ale taka prawda. Nic znadzwyczajnego nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 11:35 Nie zna sie , a wypowiada się jakby nie wiem co ... ;p przesadza moim zdaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 11:39 Nie lubię tej kobiety. Nałoży kilo tapety, wywali cycki i myśli, że zna się na tańcu. W dodatku ona jest taka "krytyczna", taka "zabawna", tak "podnosi poziom tego podupadającego show". Odpowiedz Link Zgłoś
nath. Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 11:42 Według mnie ona na siłe chce przebić osobowością Piróga, co jej totalnie nie wychodzi. Dla mnie jest tandetna, jak to kiedyś powiedziała jedna z bliskich mi osób 'Taka ładna kobieta, a jak otwiera buzie wszystko psuje' Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka ona sie WOGOLE nie zna 06.05.10, 11:53 a wziela ta posade tylko dla kasy bo ta weronika chyba poszla do pierdla nienawidze tje muchy mogla by zamknac ry. i przestac kazdemu przerywac Odpowiedz Link Zgłoś
wikizafryki12 Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 12:14 Moim zdaniem Mucha przesadziła mówiąc tak do Ilony Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 12:24 Przesadza !! Często wypowiada się jakby była księżniczką Odpowiedz Link Zgłoś
mercia96 Re: ona jest brzydka i głupia -_- 06.05.10, 12:44 Zdecydowanie przesadza. I nie zna się na tańcu... jest tu tylko dla kasy i popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 12:44 Wiesz co to Mucha jest bezczelna i takie osoby nie powinni pokazywać na wizji w telewizji...X DD ona jest beznadziejne robi sie z niej druga Doda......! Najbardziej z jurów lubię Agustina mimo że iż też taki idealny nie jest jak każdy! ......łii....ble le..... Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 12:53 Nie zna się, najwięcej krytykuje. Jest bezczelna i brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 12:57 Nie cierpie jej. Może do następnej edycji "wymienią ją" na kogoś od hip-hopu. Dobrze Piróg(chyba on) powiedział, że Mucha miesza zycie prywatne z zawodowym. To chyba program You can dance, w którym chodzi przede wszystkim o TANIEC. A co do Ilony, nie mamy przecież pewnosci, że miała wtyki, nie? Może isnieją jeszcze uczciwi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 13:06 To było bardzo chamskie z jej stony. Mówiąc tak, zasugerowała, że Ilona nie umie tańczyć, a dostała się tak daleko bo jest ładna. Na miejscu Ilony bym się jakoś odcieła, ale wtedy pewnie nie zdąrzyłaby nic wymyślić .na pewno zrobiło się jej przykro co nawet było widać. Ogółem Mucha nie zna się na tańcu a krytykuje. Michał Piróg też w poprzednich edycjach potrafił kogoś zjechać ale przynajmniej się zna na tańcu.. To co robi Mucha jest żałosne . Tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
jonasi Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 13:04 Moim zdaniem przesadza... Ma się nie wiadomo za kogo -.- Myśli że zna się na tańcu bo wygrała Taniec z Gwiazdami?! Tak naprawdę praktycznie się nie znam a ocenia i krytkuje. Tak jak wczoraj mnie wkurzyła jak zaczęło o tej fałszywości Kuby... A co to ma do tańca?! Odpowiedz Link Zgłoś
fankassdc Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 18:52 nie troche tylko przesadza ..!;/ albo taki tekst..;;/ : Jeżelii uważacie że w tym programie liczy się tylko wygląd to na nia wysyłajcie SMs-YY ! POraszka ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 ona zapomina o czym jest ten program! -,- 06.05.10, 19:01 Weronika była tysiąc razy lepsza! Mucha skreśla uczestników przez ich charakter lub wygląd..! Żal mi jej. Nie ma odcinka, aby nie zbeształa kogoś o jego "jakże najważniejszą" osobowość. Szacunek dla michała piróga, który bodajże w fakcie <?> powiedział co o niej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: YCD - Anna Mucha. 06.05.10, 20:01 Fakt, już prędzej uważałam że jej wypowiedzi są jakieś nie teges . Ale teraz to już w ogóle... ona nie ma hamulców, a jak na Piróga jechała... robi się powoli chamska , powinna się cieszyć że wgl ją wzieli do programu na którym absolutnie się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś