dusiakowaa 07.05.10, 13:52 No więc... Ktoś zna/słucha/lubi? ;] ` Moje serce, jest pełne miłości. Moje serce, nie chowa urazy... ` < 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iheartjustinb Re: Marika. 07.05.10, 13:56 moje serce i siła ognia jest świetna, a reszta mi się nie podoba ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Marika. 07.05.10, 13:57 ja jakąś wielką fanką nie jestem Ale `Plenty` to dobra płytka ;3 Siłę ognia kocham < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Marika. 08.05.10, 14:05 nie lubie jej i nie polubie chociaz jej nie znam ;p i niech tak zostanie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Marika. 07.05.10, 20:45 rzygam tymi wypowiedziami dziewczynek, którym się palcem nie chce kiwnąć, żeby sprawdzić kto to taki i jeszcze piszą bezsensowne "o maaatko, nie znam, nie chcę poznać, żal', nie mogę, zaraz mnie rozniesie. wiesz, że kocham Marikę, kocham LSM Siła ognia, So sure, Moje serce, Masz to, Pochwała naiwności [najpiękniejsza piosenka ever!], Ile we mnie jest Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Marika. 07.05.10, 21:00 Znam, lubie, szanuje, uwielbiam wręcz. "Moje serce", "Pochwała naiwności", "So sure", "Pieniądze połamane" , " Masz to" ---> to moje ulubione ;** kocham głos Mariki oraz teksty. A tak btw. ma śliczne włosy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Marika. 07.05.10, 21:02 So sure lubię. ogólnie ujdzie ,ale nie wielbie jej jakoś specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Marika. 07.05.10, 21:01 google i youtube nie gryzą. Liczysz, że Ci teraz napiszemy jej biografie ? bo to, że jest piosenkarką to sie można domyślić po wypowiedziach -.- Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Marika. 07.05.10, 21:06 tokio_hotel483 ale co "niestety" ? może pora się nauczyć bardziej precyzować swoje wypowiedzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Marika. 07.05.10, 21:04 do dzisiejszego dnia nie wiedzialam o jej istnieniu aż przeczytałam coś tam o niej na kotku. jest mi obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Marika. 07.05.10, 21:10 no jestem wdzięczna kotkowi, że o niej napisał. Choć wiem, że 99% użytkowniczek poprzestanie na napisaniu pod daną notatką komentarza w stylu "nie znam jej i jakoś mnie nie ciągnie, żeby poznać" to zawsze jest szansa, że ten 1% z ciekawości posłucha kilku piosenek i może akurat ją polubi Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Marika. 08.05.10, 14:02 wczoraj musiałam uciec z Kotka, bo zaczęłabym używać brzydkich słów w stosunku do niektórych c(; też wierzę, że ktoś z ciekawości sprawdzi. ba, nawet widziałam komentarze [ze dwa;d], że posłuchają, a to już sukces na tym portalu. i niech kotek coś skrobie o Niej, od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Marika. 07.05.10, 21:13 znam, znam. ;d i lubię . niektóre jej piosenki są na prawdę świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Marika. 07.05.10, 21:16 swojego czasu bardzo ją lubiłam. podobała mi się szczególnie piosenka 'Siła Ognia'. Odpowiedz Link Zgłoś
fankahilaryduff Re: Marika. 08.05.10, 14:55 nie znam jej nie mam zamiaru poznac ;d jakas nieciekawa nazwe marika łeee,,,, i na dodatek scpiewa po polsku ble Odpowiedz Link Zgłoś
schwarzy Re: Marika. 08.05.10, 14:07 Ogólnie lubię reggae, więc muzyka Mariki mi się podoba. Najlepsze jest 'moje serce' i 'mówisz i masz'. Ogólnie są lepsi wykonawcy, ale ona też jest spoko. Ja ogólnie uwielbiam Mesajaha. Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Ooo nie. Marudą nie jestem ;/ 08.05.10, 14:55 Nie wpiszę sobie w googlach żeby ci na złość zrobić (; Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Ooo nie. Marudą nie jestem ;/ 08.05.10, 14:57 rzeczywiście, zrobisz mi na złość Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: nie znam. więc pewnie głupia ;d 08.05.10, 17:40 może być co najwyżej nieutalentowana, bądź tworzyć zła muzykę, jak ją poznasz to sobie możesz mówić, że jest głupia. *przepraszam, kłaniam się w stronę Twojego gustu, skoro znasz wszystkich tych 'fajnych'* Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 Kocham jej jedną piosenke;MOJE SERCE 08.05.10, 17:45 Znam ją tak troszke i lubie ten styl muzyki ale jakos jej nie slucham . Ale uwielbiam jej piosenke MOJE SERCE !! . Uwielbiam tą pios. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 08.05.10, 17:49 ` uwielbiam ją. najlepsze są : 'mówisz i masz ' oraz ' moje serce ' <3 ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Marika. 09.05.10, 12:21 So sure najlepsze ;] warkoczyki <3 p.s. wreszcie jakieś normalne noty na kocie zaczęli dawać a nie same zaki efrony i nicki jonasy ;p Odpowiedz Link Zgłoś