vici 07.05.10, 20:13 Hej! Muszę zrobić prezentację do szkoły i nie mogę znaleźć żadnej strony z, której mogłabym ściągnąć melodie do PowerPoint 2007. Znacie jakieś strony, z których można ściągnąć? Jeśli tak to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheisemily Re: Melodie do prezentacji 08.05.10, 13:31 w google kiedys szukalam to nie moglam znalezc.polecam jakas konkretna muzyczke np z windowsa xp jak sie system instaluje na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: Melodie do prezentacji 08.05.10, 13:39 www.youtube.com/watch?v=QPfHGLGjrl0 tu jest filmik jak dojsc do tej melodii.masz ja napewno ukryta w dysku c poszukaj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ Re: Melodie do prezentacji 08.05.10, 13:42 Yyy. nie zbyt xdd w google poszukaj ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: Melodie do prezentacji 08.05.10, 13:45 w google odrazu ci sie nie wyswietli trzeba umiec szukac.sa melodie ale platne.jak chcesz darmowe to tylko jakies piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Melodie do prezentacji 08.05.10, 15:00 wpisz w google mp3 teledyski info- świetna strona, prawie wszystko jest oggole - w ostateczności chomikuj - czsem zweby sciagnac trzeba konto założyc mozesz sb też sciagnac program emule lub ares, ale nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vici Jeszcze jedna rzecz :) 08.05.10, 17:48 Dzięki. Chcę jeszcze się zapytać czy da się wstawić piosenkę do prezentacji tak, żeby grała w tle przez cały czas jeśli tak to jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś