rosalie_wampire Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 20:06 moi starzy sie tym nie interesują xd fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 20:09 MOja mama lubi Linkin park i ja tez xd. A jak z mama i siostra ogladalam Randke z Gwiazda ze Sterlingiem <33 to wszystkie siedzialysmy i co chwile bylo tak "zakochalam sie" albo "jaki on piekny" xD Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 20:13 Obojętni są tak mi się wydaje. Moja mama lubi parę piosenek wykonawców, których ja słucham, ale żeby jakoś specjalnie to bym nie powiedziała. Mój tata czasem się nabija z moich "idoli". Ale ja chyba bardziej nabijam się z jego. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 21:08 "jakie szatany!' no, coś takiego, oczywiście żarcikiem Odpowiedz Link Zgłoś
dacey RPS. 21.05.10, 21:16 Moim idolem jest Peja . Nie dość , że tworzy naprawdę dobrą muzę , to jest spoko gościem ; ) . moja mama go nie lubi chyba : c . nie dziwię się ;D. w końcu jego piosenki , to nie są te przeboje , przy których bawiła się na dyskotekach czy coś ; ) pzdr ^ . Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 21:18 ughh ... Teraz czas na moej kazanie xd: Jonasy, moja miłość do nich rozwitłą jakoś tak po premierze camp rock , łuhu, ale lubiłam ich wcześniej x d. Hm , teraz rodziece sądzą , że mam obssesje , ale to nie prawda. Wiecie ogólnei mam powieszonych 56 plakatów, dwie ksiażki, zegar, dwa kalendarze itp... koleżanek do 'tego' mam mase. Moja ciocia woła an nich 'jonasy-kut.asy' , dziadkowie , jak to oni , ich zdanie brzmi mniej więcej tak : "Posłuchaj ich(dziedek puszcza jakąś starą przedwojenną kasetę), to był zespół , a nie teraz śpiewają dla kasy !" Babcia sie ze mnei śmieje , a tata ... wołą an nich 'juhasy' (O_O) . Chyba więcej nie mam nic do powiedzenia. Dziekuję, za przeczytanie mojego kazania. Dobranoc -jonasofanka Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 21:18 moi raczej się tym nie interesują , chociaż tata jak oglądam Zbuntowanych i słucham piosenke RBD nazywa mnie "zbuntowaną" , ?? .. ale nic do nich nie ma !! co najważniejsze , spróbował by coś mieć przeciwko nim .. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 21:19 Jeśli moi rodzice mają okazję usłyszec muzykę moją to mówią, że tego się nie da słuchać. a moich idoli nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 21:24 mój brat sądzi ze mam obsesje ale nie mam (lubie SELENA GOMEZ)moja mama nie ma nic przeciwko temu choc chyba wolałabym gdybym uwielbiała jakiegos chłopaka haha mój tata to olewa ale jak chce patzrec na wowp to mi mówi"zaś te pierdoły..?" wkórza mnie to bo a ich nie krytykuje,co oni ogladaja i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb raczej nje. 21.05.10, 21:46 co do osoby nic nie mają, do wyglądu - mama uważa że jest całkiem ładny, tata wypowiedział się dosyć niecenzuralnie . ^^ muzyka - tata nie zna, mama czasem nuci refreny : p to chodziło o Justina, nie xD a Chris.. rodzice twierdzą że to jakiś brat Justina, bo tacy podobni -.-' jasne. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 21:51 że to baby xD ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 22:00 Moja mama raczej muzyki nie słucha, tyle co w samochodzie. Ja słucham praktycznie tego co tata. Mój brat nie ma uprzedzeń, więc jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa96 Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 22:36 ja justina bardzo lubięa moi rodzice nic do niego nie mają codziennie śpiewam głośno jego piosenki i nic mi nikt nie mówi, nawet brat się przyzwyczaił ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 22:55 Kiedyś gdy słuchałam pseudo rocka mianowicie Jonas Brothers(byłam głupia młoda i świata nie znałam) rodzicom sie ta muzyka nie podobała. Szczerze mówiącZIŚ się im nie dziwię Tak gdzieś po roku jb na szczęście mi się znudziło i zaczęłam słuchać rocka(Metallica,green day, AC/DC,system of a down,NIGTWISH) to teraz obojgu moim rodzicom sie to podoba i ogólnie jest GIT jeśli chodzi o muzykę w moim domu. Ja, mama, tata, najstarszy brat słuchamy podobnej muzyki Tylko mój drugi starszy brat słucha głupiego "Ryśka"(peja). A tak to jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 21.05.10, 22:55 moi się wkurzają jak po raz milionowy włączam na fula piosenki Demi Lovato lub Justina Biebera ale co tam , rodzice niech mówią że to dziwne piosenki - ważne że mi się bardzo podobają i już Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 22.05.10, 08:58 Moja ulubioną gwiazdą jest Joe Jonas, więc ciągle słucham piosenek Jonas Brothers. Moim rodzicom to nie przeszkadza, a przyjaciółki też lubią Jonasów (rodzeństwa nie mam). Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 22.05.10, 15:19 Moim idolem również jest [b]Justin Bieber[b] Moja mama na początek myślała , że to dziewczyna , ale już się przyzwycziła i też czasami coś śpiewa . Mój brat ma 8 lat i troche go krytykuje , ale jego zdanie mnie nie interesuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 22.05.10, 15:17 Usłyszeli ostatnio o wybrykach Miley. Nie są zachwyceni, ale doceniają to iż jestem fanką Miley 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 22.05.10, 15:26 Ja też kocham Justina Bieber. ( ) Moi rodzice też mieli do mnie wąty , Ale juz jakos im przeszło . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Co rodzice sądzą o Waszych idolach? 22.05.10, 15:27 Ojciec nienawidzi tej 'dzikiej muzyki', ale mama nie ma nic do Tokio Hotel. Nie przeszkadza jej ta muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
smola xD 22.05.10, 15:32 Moi rodzice widzą ze mam w pokoju pełno plakatów Justina I taylora, ale się nie czepiają Jak tylko slucham Justina I Avril też nic się nie czepiaja xD Jedynie czasem mówią żebym ciszej słuchała Odpowiedz Link Zgłoś