vani_chan Pewnie :D ja jestem ze śląska i... 31.05.10, 19:20 ...też umiem "godać" u mnie w okolicy tylko godomy xD Odpowiedz Link Zgłoś
busia11 Re: Czy są tu jacyś ślązacy? ; DD 02.06.10, 17:10 jo tyż jest ale mało kiedy go używom ale czasami i sie zdarzy trocha pogodać xD ze kumpelami A ostatnio byli my na zielonej szkole w Kołobrzegu i tam jedyn co tam mieszkoł boł zachwycony tom naszom godkom a on boł z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Czy są tu jacyś ślązacy? ; DD 02.06.10, 17:40 OmG jak tu dużo ślązoków ! Ja mieszkam w Rudzie Śląskiej - Bykowinie ! Haha xD Mówię po śląsku ,ale staram się mówić 'poprawną polszczyzną' , bo nikt nie wie o co cho Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ A ja nie;P 02.06.10, 17:47 Ja jestem Wielkopolanką .! Czyli to tam gdzie Warszawa Ale mam do niej b. b. b. daleko Bliżej Poznania mieszkam; ) Ale i taak na wsi c; heh xd Ale mam koleżankę na Śląsku;P Dokładnie z J-biaa (Jastrzębie Zdrój) c; Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia550 Re: Czy są tu jacyś ślązacy? ; DD 03.06.10, 08:34 Takk np. Ja xD hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tokiwa Ja jesztem .... 04.06.10, 14:46 Ja jestem ze śląska, ale nie mówię po śląsku Odpowiedz Link Zgłoś