Dodaj do ulubionych

Historaia ;/

12.05.10, 16:41
Lubicie historie bo ja jej nieznosze pani nie nie umie wytłumaczyć i na lekcji
panuje istny chaos, wiec nic dziwnego że nic nie umiem ..........
A jak u was lubicie ten przedmiot ??? cool
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Historia 12.05.10, 19:19
      Nie wiem, jak można wytłumaczyć historię. Przecież to sama pamięciówa. Ty sama musisz sie
      jej nauczyć, nauczyciel jest od tego, żeby przybliżyć wam dany temat.
      U mnie historia wygląda lajtowo, nauczyciel jest spoko, lekcje luźne, sprawdziany ustne (zadaje
      ci temat i musisz go omówić, przy czym po minucie mówi "dobra masz 4, teraz pytanie na
      5...). Gość jest naprawdę wyrozumiały. Oczywiście w mojej szkole są bardziej wymagający
      nauczyciele od tego przedmiotu, jednak historia nie jest moim przedmiotem kierunkowym
      (jestem w LO na biol- chem), dlatego dobrali nam właśnie jego, żebyśmy przyłożyli się do
      innych, ważniejszych dla nas przedmiotów, tj. biologia, chemia i fizyka.
      Ogólnie nie lubię hisotrii, bo mnie nudzi, za dużo kucia poza tym. Na szczęście już w tym roku
      kończę ten przedmiot i w 3 kl. zajmujemy się tylko i wyłącznie maturalnymi smile.
      • misiaaaa Re: Historia 20.05.10, 19:56
        W skali 1-5

to 4 ;D ;D
    • trufla Re: Historia ;/ 12.05.10, 19:20
      Osobiście bardzo lubię historię. Mam łatwość przyswajania historycznych zagadnień, dat
      i wydarzeń.
      Niestety moja nauczycielka jest bardzo dziwna. Co drugie słowo przewija sie u
      niej "eee" lub "mmm", całą swoją wiedzę opiera na podręczniku, a trudniejszych
      zagadnień musi szukać w internecie. Młoda nauczycielka...
      • suzann. Re: Historia ;/ 12.05.10, 20:14
        Ja bardzo lubię historię. Przy niej wystarczy nauczyć się czegoś z podręcznika lub
        zeszytu. Żadna filozofia, wystarczy tylko chcieć.
        tongue_out
      • slodkogorzka Re: Historia ;/ 22.05.10, 10:36
        ja miałam beznadziejną nauczycielkę. Baba miala 53 lata. Teraz mam nauczycielkę 20 kilka
        lat i jest świetna. bardzo dobrze tłumaczy, jest kółko. Szkoła startuje w wielu ciekawych
        konkursach
    • sratytaty bgfdbgb 12.05.10, 20:20
      lubię historię, ale sprawdziany z historii to masakra w mojej szkole.
      • colors / 12.05.10, 20:23
        Hitoria to jeden z moich ulubionych przedmiotów ; )
        Mam świetnego pana, który tak dobrze omawia w szkole lekcję, że w domu wgl się nie
        uczę, a mam same 5 .
      • negative Nie jest źle 12.05.10, 20:24
        Nie mam z historią większych problemów (na szczęście...) wink
    • kararock Re: Historaia ;/ 12.05.10, 20:25
      ja lubie chociaż tematy, które mamy aktualnie są jakies dziwne (o powstawaniu pieniedzy)
    • wylogowana Kocham ! 12.05.10, 20:26
      Uwielbiam historię, wchodzi mi to głowy lepiej niż angielski. Prawda jest taka,
      że jeśli jestem na lekcji to od razu wszystko umiem. Historia to prościzna. ; ]
      Pani prowadzi naprawdę ciekawe lekcji, dzięki którym można się dużo nauczyć.
      Ciągle odstawiamy jakieś scenki historyczne na lekcji. ; p
    • kolorowa... Re: Historaia ;/ 12.05.10, 20:27
      Ja lubie historie. Nauczycielka wszystko w skrucie tłumaczy i ja wszystko rozumiem i na lekcji pogadać można....
      • sofftine Re: Historaia ;/ 12.05.10, 20:44
        Nienawidzę! Nie ma swobody, musimy siedzieć grzecznie, nic nie mówiąc, co do nas
        nie podobne.
    • iga18 Re: Historaia ;/ 20.05.10, 08:28
      Nie lubie historii, ale mam dobre oceny, bo zadania domowe robi mi mój brat,,
      który wprost uwielbia ten przedmiot i dobrze sobie z nim radzi
    • theklaudia Re: Historaia ;/ 20.05.10, 08:32
      nienawidze ale siedze ze swoją przyjaciółką to jest śmiesznie xD ostatnio pani
      powiedziała coś co zupełnie nie było śmieszne a my tak o rany zdzisia przestań
      brzuch mnie boli, Weź się zdzisia itd xD takie jaja <zdzisia to moja pani xD>
    • devaney Re: Historaia ;) 20.05.10, 16:59
      Bardzo,to mój ulubiony przedmiot.
    • bez.urazy Re: Historaia ;/ 20.05.10, 17:00
      A podręcznika nie masz? Skoro nie rozumiesz nauczyciela to czytaj w domu podręcznik.

Strasznie skomplikowane, wiem, ale jednak do zrobienia.
      • karmel_ Re: Historaia ;/ 20.05.10, 17:03
        mimo iż nie mam aktualnie nauczycielki , która dobrze tłumaczy , bardzo lubię ten przedmiot .
    • fantabuu Lubię ;D 20.05.10, 17:05
      to jeden z moich ulubionych przedmoitów ;D
      na lekcji jest cisza , mam same 5 ;D
      szczerze mówiąc uwielbiam ten przedmiot
    • cukiereczek. Re: Historaia ;/ 20.05.10, 17:12
      uwielbiam ,. smile
      nauczycielke mam mistrzowską , styl jej opowiadania o historii jest świetny ,
      z nią lekcje historii i wosu ( też uczy tego przedmiotu ) nigdy nie są nudne .
    • domi_nika Re: Historaia ;/ 20.05.10, 17:12
      Mam 5,ale nie lubię historii.W sumie jako do nauki historia nie jest jakimś
      trudnym przedmiotem,wystarczy przeczytac temat i się nauczyc,ale mnie ostatnio
      historia bardzo zaczęła nudzic.Mamy teraz o średniowieczu (Bizancjum itd.).Jak
      dla mnie jest to nudne.Jeszcze u nas pani robi mało klasówek,ale pyta,a ja już
      wolę pisac niż mam opowiadac cały temat.
    • fanka97 Re: Historaia ;/ 20.05.10, 17:57
      nauczyciel od historii to niestety mój wychowawca na wychowawce moim zdaniem za
      bardzo się nie nadaje a co do historii to nie lubię jej na lekcji jest straszny
      zamęt i prawie nic nie wchodzi mi do głowy a już te daty i bitwy to istny koszmar
    • kotlet_mielony Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:00
      Uwielbiam historię.
    • panna_efron_x33 Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:01
      nienawidze!
    • slodkiporanek Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:01
      Obecna nauczycielka, nie spełnia moich wymagań, nie umie prosto przekazać, ale
      to nie zmienia faktu, ze zawsze się historią interesowałam.
      Jak mój tata, który po jednym pytaniu o np. nowości techniczne w I wojnie
      światowej potrafi mi opowiedzieć dodatkowo cały jej przebieg oraz opisać ze
      szczegółami jeszcze II.
      Więc gdybym rozumiała i nie zapominała tego wszystkiego co mi opowiedział,
      najprawdopodobniej byłabym jakieś 2 lata do przodu z materiałem.
      • nick_jonas_jb Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:03
        No tak średnio...
        Nie jest tak, że jej nienawidzę, ale też jej nie uwielbiam... confused
    • reigai Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:04
      uwielbiam historię, to dla mnie jedyny przedmiot, którego nauczanie ma sens w
      gimnazjum. Niestety dla mnie, moja nauczycielka bardzo mnie nie lubi i uparcie
      chcę mi zrobić na złość, a ja odpłacam się jej tym samym
    • truskawkooowaa. Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:05
      a ja lubię . big_grin

na półrocze wychodzi mi 5, może dlatego . ^

a jeszcze rok temu było 3 . shocksciana
    • fairy_tale Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:06
      historia to moja zgroza !!! z całego serca jej nie nawidze !! angry
      a mój nauczyciel to szkoda słów... jak bym mogła to bym mu coś zrobiła ;3
      • guchaxd Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:10
        a ja lubię historię ;D
      • minaslia Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:16
        my mamy zajeistą historię, a nauczyciel wytłumaczy wszystkio bo to wcale nie
        jest tylko pamięciówa. Bardzo dużoo zależy od nauczyciela, w podstawówce nie
        nawidziłam tej lekcji, a teraz fajna jest i śmiechowa. Nauczyciel ciągle wali
        jakieś teksty typu: Albo krew Ci krąży nie w tą stronę, albo omija istotne
        miejsca <lol milion> Dzisiaj właśnie o 12:08 przerobiliśmy cały materiał do
        klasy 2 gim ^^.
    • nearlaify Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:10
      Historia jest ciekawa. Zwłaszcza nauka o II wojnie światowej i Polsce w czasach
      królów.
    • slodki_piernik Re: Historaia ;/ 20.05.10, 20:10
      kocham kocham kocham nad życie ;]
    • xxlilyxx Re: Historaia ;/ 22.05.10, 11:15
      lubię, chociaż nauczycielka jest beznadziejna. xd
      • sexy_girl Re: Historaia ;/ 22.05.10, 11:38
        nie nawidze scianasciana
        historia jest pier*** . sciana
        Pani też sciana

• karcio Re: Historaia ;/ 22.05.10, 11:43
      nienawidze.nudze sie przez cala lekcje.chyba ze zdziśka (pani od histy) powie jakis denny
      kawal to mam z kumpela ubaw na cala lekcje.i wogole ona odchodzi od tematow w
      książce .big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka