butterfly_97 Re: Wygląd w szkole ; )) 17.05.10, 14:31 ja ubieram zazwyczaj jeansy do tego jakis fajny top, bizuteria, lekki make-up. a fryzurka to zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
karollla_ Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 08:33 no ja się ubieram w zwykłe jeansy, bluze albo bluzke na krótki rękaw : x . prostuje włosy i nosze je rozpuszczone : x . troche pudru, tusz , błyszczyk i pozdro : x . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 14:38 Ubieram się zwyczajnie, w niczym nie wyróżniająco. Nie maluję się, włosy mam rozpuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 14:46 Ubieram się normalnie, dżinsy, jakaś koszulka czy koszula i bluza. Buty to trampki najczęściej. Makijaż? Delikatny. Korektor, tusz, błyszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 15:43 chodzę zazwyczaj w dżinsach , dla uściślenia często w rurkach . no góra to różnie , czasami kolorowe, zwariowane koszulki , czasem zwykłe , proste . czasami noszę spódniczki , krótkie spodenki, legginsy itd . czasami się maluję , ale nie noszę wyzywającego makijażu , wygląda to zbyt sztucznie . fryzura, zazwyczaj rozpuszczone , lub kok . Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 15:53 ja tez w spódnicy chodzę tylko na apele a tak to w spodniach i używam pudru i też nosze błyszczyk do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 16:01 o lol. wyglądam jak wyglądam, w szkole nie różnię się zbytnio od tego, jak idę po ulicy, wchodzę do sklepu czy siedzę w domu. aczkolwiek dziewczęta, które myślą, że są "super extra fajne" i mylą szkołę z centrum handlowym i tym samym na lekcjach siedzą z okularami słonecznymi, w kurtce bądź jeszcze lepiej w torbie, całkiem jakby korzystały z przewozów komunikacji miejskiej doprowadzają mnie do szału. ubieram się wygodnie i po mojemu. spódniczkom, sukienkom, rurkom, kolorowi różowemu, rajstopom, legginsom, makijażowi (jakiemukolwiek) mówię stanowcze i zdecydowane nie. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia354 Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 16:15 yyy.... ja do szkoły ubieram się modnie przede wszyztkim...np.:nie założe jakiś wieśniarskich jeansów czy dzwonów..-ubieram rurki a co do fryzury to najczęściej mam koka albo kitke i nie maluje się bo nie wolno w podstawówce ale mam tylko błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: Wygląd w szkole ; )) 19.05.10, 16:41 ubieram się według nastroju d^,^b najczęściej na czarno, bo mam cholernie czarny nastrój jak wstaję w pół do siódmej -.- a tak ogólnie to nie chce mi się makijażu robić, bo i tak długo już prostuję te moje krótkie kłaki na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 02:29 ubranie: spodnie koszulka czasami tunika na apel to spódnice makijaż: nic fryzura: rozpuszczone i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:00 Włosy - rozpuszczone albo jakoś upięte. Makijaż - czarna kredka do oczu i bezbarwny błyszczyk. Ubrania - Dżinsy, koszulki, sweterki, legginsy, tuniki, baleriny, adidasy. Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 Mam pecha... 23.05.10, 11:17 Niektórzy narzekają że np. nie pozwalają im się malować do szkoły czy coś w tym stylu... ja to dopiero mam pecha muszę nosić do szkoły mundurek: niebieska bluzka polo i granatowa kamizelka z logiem szkoły , KOSZMAR!!!!!!!!jAK KTOŚ NIE ZAŁOŻY MUDURKA TO DOSTAJE OPIEPRZ!!!!!!!!!!!........TO NIE FAIR!!!!!!A no i oczywiście stonowany dół czyli najlepiej niebieskie dżinsy.O kolorowych spodniach które uwielbiam nie ma mowy, a jak się chce założyć spódniczkę to koniecznie białe lub niebieskie rajstopki!!!!!!!!!!!!!!!!!HEEEEELP!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:07 kucyk, albo rozpuszczone <wtedy prostuje>, Podkład, od czasu do czasu rzęsy. jeasny, lub jakieś podnie, najczęściej rurki. T-shirty z megaśnymi napisami i nadrukami, lub bokserki. jak zimno to jakaś bluza na to, lub rozpinany sweterek. Buty to trampki, albo adidasy, rzadko baleriny. od czasu do czasu ubiore do trampek leginsy i jakąś koszule. spódnice to tylko na apele. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:21 ja się ubieram normalnie do szkoły , a nie jak na dyskotekę . ; c ale moje koleżanki jak się ubierają , feee . fryzura . ? normalna albo rozpuszczone włosy , albo warkoczyki lub kucyki . ja tylko maluję rzęsy i podkład . Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:23 ja tak jak Ty ;d ubiór na luzie i przy okazji wygląda się schludnie i ładnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 ;PP 23.05.10, 11:25 normalnie dżinsy zawsze!włosy związane albo zapięte klamrą makijaż to czarna kredka do oczu i już Odpowiedz Link Zgłoś
leah_1 Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:26 zazwyczaj chodzę w jeansach... czasem(ale tylko jak jest ciepło oczywiście)w szortach... w spódniczkach to tylko na dyskoteki włosy rozpuszczone, tylko czasem związuję w luźną kitkę na boku... a jeśli chodzi o makijaż, to tylko tusz do rzęs i jakiś błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 ;)))normalnie... 23.05.10, 11:27 dżinsy ,włosy to kucyk albo związane klamrą u góry i reszta rozpuszczone a makijaż to czarna konturówka i już Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 wygląd w sql... 23.05.10, 11:28 dżinsy ,włosy to kucyk albo związane klamrą u góry i reszta rozpuszczone a makijaż to czarna konturówka i już Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham :*:**:*:*:*:*:*:*:* 23.05.10, 11:28 a więc : makijaż - brak ubranie - rurki , jakaś fajna bluzka i bluza fryzura - rozpuszczone włosy dodatki - kolczyki , łańcuszek <albo długi , krutki lub wcale> , branzoletka buty - teraz tylko trampki to tyle <biżuterii nie noszę wszystkiej na raz > Odpowiedz Link Zgłoś
dulcee17 Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:35 na luzie, jakieś rurki, bluzka, czasem bluza jak jest zimno xD włosy rozpuszczone, na wf tylko kucyk bo mam długie włosy i mi przeszkadzają, maluje się, ale nie jakaś tapeta czy coś tak zwyczajnie tusz i kredka, błyszczyk, fluid.. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:37 spódnice ? hm , rzadko . tylko wtedy jak naprawde sytuacja tego wymaga . na co dzień , rurki , jakaś bluzka , bluza... zależy od humoru xD Odpowiedz Link Zgłoś
malaczarna95 Re: Wygląd w szkole ; )) 23.05.10, 11:47 Ja ubieram się do szkoły tak : dżinsy, tshirt, bluza, lub dżinsy, tshirt lub dżinsy, bluzka spódnice ubieram na początek roku szkolnego i koniec czasem ubieram jakąś bransoletkę/naszyjnik/kolczyki. ale czasem. co do malowania się to tylko błyszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczeq. Re: Wygląd w szkole ; )) 24.05.10, 14:33 Do szkoły często zakładam krótkie spódniczki,które uwielbiam .!Zawsze mam na sobie jakieś dodatki.Co do fryzur to często prostuje włoski lub robię na piankę .Używam błyszczyku i czasem fluidu. Odpowiedz Link Zgłoś
incorrigible Re: Wygląd w szkole ; )) 24.05.10, 15:08 Co do ubioru to zazwyczaj jeansy i tuniki. Z fryzur to raczej rozpuszczone włosy, a makijaż to dość mocny, ale nie rażący. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Wygląd w szkole. 25.05.10, 17:28 niecierpię spódniczek więc nie noszę. zazwyczaj jeansy, jakaś koszulka i na to bluza od mundurka. i oczywiście trampki. włosy mam gęste, także czeszę się w kucyka. co do malowania.. gdzieś pisałam, ale okej - powtórzę się. tylko czarna kredka, tusz i pomadka ochronna. pozdro. \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Wygląd w szkole ; )) 25.05.10, 17:38 różnie...maluje się ale baaardzo rzadko...na ogół chodze w legginsach(lub rajstopach) i do tego jakaś grnatowa sukienka lub dluga koszula(musze nosić granaty gdyż jest to mój mundurek),czasem dżinsy i do tego coś na luzie...ale czasami zakładam spódniczki...czesze się??bnie...to znaczy się tak ale nie że w jakąś fryzure czy coś tylko rozpuszczone a jak mam wf to kitka... Odpowiedz Link Zgłoś